don kişotluk yapayım derken sağ elimin işaret parmağı saf dışı kaldı. sınıfta parmak kaldıran cocuklar modunda dolaşıyorum 3 gündür. o değil de ev işi vs yapamıorum sıkıntıdan patlıcam. iş yapmak ne güzelmiş meğer. ne net ne tv paklamıo patlıcam sıkıntıdan valla
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
ah elim ah
Collapse
X
-
Ev işlerinin seni ne denli meşgul ettiğini ve önemli olduğunu anlamış olmuşsun bak. Darısı benim gibilerin başına
Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir
Yorum
-
geçmiş olsun arzell
ben nette kitap okumayı hiç tercih etmem
kitap elimde olmalı, sayfalarını çevirebilmeliyim, ara verince kaldığım yere ayraç koyabilmeliyim, bitince kitaplıktaki yerini almalı...
Bu sabah otobüste kitap okuyordum, sayfa bitmeden ineceğim durağa geldim, indiğim yerde durağın arkasında bank vardı oturup sayfayı bitirdim ve işe geldim.Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)
Yorum
-
Aşk falan sana vıcık vıcık gelmiyorsa göçebe - stephenie meyer okumalısın
Bende netten pek kitap okuyamıyorum. O kitabı hissetmeliyim ellerimde. Bittiği zaman kitaplığıma koymalıyım. Ona baktıkça '' Aaah ahh '' demeliyim. Kitabı okurken çok yoğun duygular yaşatmalı insana. Bilgisayar başında öyle olmuyor ... Hiç önermem
Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir
Yorum
-
kitaplarım samsun 216 kokmalı arkadaş ! bide arada küller çıkmalı en gri olanından..yanık sayfalar her zaman daha çekici gelmiştir bana..
:S ne diyorum ben ..sigarayı bırakalı tam tamına 37 saat oldu..3 kutu kibrit dumanı içtim..evet bu bir dünya rekoru farkındayım ama astım hastası biri için günde 2 paket davidof çok fazla.ama böyle kışın yaktığın sigara avucunu ısıtırken çok güzel oluyor yahu
bide yoldan geçen ışıklı ayakkabısı olan çocukler beni parmaklarıyla gösteriyor kocaman duman çıkaran adam diye.hem evdeki perdelerim sararınca çok nostaljik oluyor biliyor musun ? ..şuan kahve içiyorum ve kafein komasına girmek üzereyim..black galleon beni çağırıyor şuan duyabiliyorum ama ben iradeli bir insan olarak burnumu çeviriyorum .gramafonumun içinde 1 paket var biliyorum ama bilmezlikten geliyorum onu .herneyse sanırım dolaşmalıyım biraz :S
Yorum
-
ben de nette kitap okumayi severim. cok genis iki kutuphane biri avaxhome.ru digeri gigapedia.com. Ingilizce cok fazla kaynak bulabilirsin buralarda.
Turkce ekitap siteleri icin de buraya bakabilirsin. http://www.eksisozluk.com/show.asp?t...tap%20siteleri
Ben en son Savor adli bir kitap okudum. Budizm ile ilgili bolumlerine takilmazsan, hayattan nasil daha fazla keyif alacagin kisimlari oldukca guzel. Farkindalik uzerinde duruluyor. Hayatin her alaninda farkinda olarak hayattan daha kolay keyif alacagini belirtiyor kitap. Zayiflama uzerine bir kitap oldugu icin ozellikle yemeklerden keyif almak icin yemeklerde yemekten baska bir sey dusunmememiz gerektigini anlatiyor. Yani dertlerimizi tasalarimizi yemekle beraber yememliymisiz.
Farkindalik- her anin farkinda olarak keyfini cikarma, depresyon uzerionde onemli iyilesme sagladigina inanilan bir yontem. Ilgini cekiyorsa bu konu uzerinde okuma yapabilirsin.
Yorum

evet gerçekten sıkılmıyorum
Yorum