Duyuru

Collapse
No announcement yet.

kilo problemi ve maymun istahlilik

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• kilo problemi ve maymun istahlilik

Yine kilo vermeye karar verdim, aantipsikotik kullaniyorum ben de asiri kilo yapti. Bipolarim. Yine kilo vermeye karar verdim. Yine istahla sarildim bu ise. Her gun iki saat yurume, gunde 1500 kalori yemek, diyet kitaplari okuma, zayiflama sitelerine uye olma.
    Iyi hosta ben bunlari devam ettiremiyorum, ayni istahi devam ettirmekte kullanamiyorum bikiyorum.
    Sanirim bipolarda depresyondan cikip hipomani evresine giriyorum yine, cunku oyle enerji doluyum, her gun spor yapiyorum. bu durumu nasil devamli kilarim, yani asiri maniye kaymadan, depresyondan cikmis olarak bu eforlari nasil devam ettiririm bilmiyorum.

oo sen kilolomusun,) baya bi spor yapcan artık yapcak bişey yokk

olsun sen verirsin kilo hiç dert etme...
    Fakir bebeğin içemediği sütü, zenginin köpeği içiyorsa; bana adaletten bahsetmeyin !

Yorum

soylemesi kolay tabi, bak kizdim!!!!

Risperdali icip kilolu olmayan birini soyle, guru ilan edip hep danisayim.

Ya keske soyle bir whooper menuyu yiyip, yarim saat yurumekle eritseydik.

ama yarim kilo yagi yakmak icin 9 gun gunde iki saat yurumek lazim oyle kolay degil.

Yorum

valla kilo problemi bende de var.... bence diyetisyene başvurmalısın... ara sıra yapacağın kaçamakların seni etkilememesi gerekiyor... devamlı diyette olmak değil de yemek düzenini oturtmak daha önemli... ben bir sene içinde sadece yemek düzenimi oturttarak 20 kilo verdim daha da vermem lazım... biraz kilo aldım bu aralar gene...
        hayat, sen planlar yaparken başına gelenlerdir...

Yorum

aileia sen doktor değilmisin ) ben sen olsam warya oo bana bilgili diyorsunda sen aslında bilgilisin...
          Ne yiyip yiyemiceğini sen bilirsin: )
          kaç kilosun haha çok mu ileri gittim acaba
          Fakir bebeğin içemediği sütü, zenginin köpeği içiyorsa; bana adaletten bahsetmeyin !

Yorum

yok diyetisyenlikle doktorlukla alakasi yok. diyetisyene gittim 3 hafta toplam iki kilocuk verebildim. bence diyetisyenlere psikologlara fazla guven var, sen kendine yardim etmek istemedikce, yapabilecekleri kisitli. Ancak sen kendine yardim etmek istiyorsan, iyi bir diyetisyen yardimci olabilir.

Soyle diyeyim anlamsiz. Ideal kilom 55 e 15 kilo var. Toplama cikarma yapabiliyor musun bilmem.

Yok simdi enerjim yuksek, kilo verebilirim, ama depresyona girince hic umursamiyorum o zaman fena iste. audio sen bana biraz danismanlik ver.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: anlamsız View Post
              aileia sen doktor değilmisin ) ben sen olsam warya oo bana bilgili diyorsunda sen aslında bilgilisin...
              Ne yiyip yiyemiceğini sen bilirsin
              kaç kilosun haha çok mu ileri gittim acaba
              valla içimden geldi ben kilomu söyleyeceğim anlamsız))) sen aileiaya sordun ama olsun. üstüme alındım...

şu anda 79 kiloyum ben... geçen sene 95 civari idim... bu kış 75tim... kısaca baharda 4 kilo aldım. stres yüzünden. aslında normaldi kilo almam.... haftaya spora ve diyetisyene gideceğim... ekim veya kasıma kadar 65 olmaya çalışacağım.

Yorum

ben 90 filan düşünüyordum. hatta 110 ay neyiniz var bee üff bence kadın biraz yapılı olmalı

Boşver kilo verme şişman ol wala bende şişmanlamak istiyorumda şişmanlayamıyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: audio View Post
                  valla içimden geldi ben kilomu söyleyeceğim anlamsız))) sen aileiaya sordun ama olsun. üstüme alındım...

şu anda 79 kiloyum ben... geçen sene 95 civari idim... bu kış 75tim... kısaca baharda 4 kilo aldım. stres yüzünden. aslında normaldi kilo almam.... haftaya spora ve diyetisyene gideceğim... ekim veya kasıma kadar 65 olmaya çalışacağım.
                  audio sende üstüne alınabilirsin: )) ya kilo 75e kadarda normal zayıflık okadarda ii değil yaa bol su, yürüyüş yapmak lazım

Yorum

Tamam kadin hakkinda zevkinizi de ogrendik, ama ne yazik ki genel gecer kadinin 65 kilo ustu makbul degil.

Audio nasil hangi sporlari yapiyorsun nasil bir diyet uyguluyorsun.

kilo alamayan insanlari da hep kiskanmisimdir. oh ne ala biz ictigimiz sudan kismaya calisalim, onlar sismanlamak icin pastalar borekler gotursun.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aileia View Post
                      yok diyetisyenlikle doktorlukla alakasi yok. diyetisyene gittim 3 hafta toplam iki kilocuk verebildim. bence diyetisyenlere psikologlara fazla guven var, sen kendine yardim etmek istemedikce, yapabilecekleri kisitli. Ancak sen kendine yardim etmek istiyorsan, iyi bir diyetisyen yardimci olabilir.

Soyle diyeyim anlamsiz. Ideal kilom 55 e 15 kilo var. Toplama cikarma yapabiliyor musun bilmem.

Yok simdi enerjim yuksek, kilo verebilirim, ama depresyona girince hic umursamiyorum o zaman fena iste. audio sen bana biraz danismanlik ver.
                      sen benden zayıfsın hocam iyi bir diyetisyene gitmek lazım... hem sana psikolojik açıdan moral sağlayan birisi hemde gerçekçi olarak yemek düzeninde sana yardımcı olabilecek birisi... her hafta kilo vermen gerekmiyor... her haftada çok fazla kilo vermen gerekmiyor... ben 5-6 ay sadece aynı kiloda kalabilmek için gitmiştim kendisine danışmanım olmasını istedim.... çok fazla miktarda kilo vermiştim ve metabolizmam olarak belli bir kiloda da kalmam gerekiyordu bir süre... önemli olan sağlıklı verebilmek... sağlıklı olmak... 55 kiloda olursun ama sağlıklı olmazsın bir anlamı yok ki o zaman zayıf olmanın...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: anlamsız View Post
                        audio sende üstüne alınabilirsin: )) ya kilo 75e kadarda normal zayıflık okadarda ii değil yaa bol su, yürüyüş yapmak lazım
                        70 altı bana ideal. 65 olsam ben halimden mutlu olurum... daha fazla vermek istemem...

Yorum

-
                          ilaçların kilo yapmasından ben de mağdurum.. neyseki ben çok almadım..
                          tek risperdal yapıyor bana.. 51dim, 58 oldum ama yine de canım çok sıkılıyor yahu..
                          tavsiyelerinizi bende merakla bekliyorum.. =p
                          -
                          bak bu ışık senin ışığın..
                          dallarına ay doğmuş, delice delice zeytin..

=)

Yorum

bence 20 kilo vermis bir insan olara diyetisyenden daha cok dinlenebilirligin var.
                            bir de beni destekleyen insanin hep pozitif etki vermesi lazim, diyetisyenler kilo alinca kiziyorlar.
                            Neyse ben azla yetinmiyorum. Cok ve hizli vermek istiyorum o yuzden bikiveriyorum. bu yanlis bir tutum, ama hayatimin her kisminda boyle. halbuki haftada yarim kilo versen. ne buyuk mutluk. benim verecegim tavsiye bu az olsun devamli olsun kilo vermek.

Yorum

kötü alışkanlıklar zayıflatır ama tavsiye etmiyorum sen en iyisi aç kal bi de spor yap tansiyondan ölmezsen zayıflarsın

Yorum

İşleniyor...
                              X