Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Gençliğim berbat geçiyor...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Gençliğim berbat geçiyor...

Merhaba arkadaşlar ben 16 yaşındayım direk konuya giriyorum

Şu an darmaduman haldeyim evde odama kapanmış durumdayım dışarı çıkmak istemiyorum insan yüzü görmek insanlardan korkar hale geldim yazlardan nefret ediyorum gençiliğimi yaşamıyorum bu beni çok üzüyor. çocukluğumdan beri benim için büyük tutku olan bilgisayar oynamakla ve müzik dinleyip şarkı sözü yazarak geçiriyorum tüm günümü.
    benim hayatım bir açıdan güzeldi önceleri okulun semtin en güzel kızlarıyla hep ben çıkardım tüm popüler ortamlarda yerim vardı eve girmezdim aile içi şiddet hiç eksik olmadı hayatımdan annem babam hep kavga ederdi annem kalp hastası hep iter kakar vururdu ona bende çok üzülürdüm şu hayatta tek dayanağım beni yarı yolda bırakmayan tek kişi abim olmuştur çok değerlidir benim için ama o bile. Been bütün dostlarımdan kardeş gibi olduğumuz insanlardan hep kazık yedim sırtımdan bıçaklandım selam aldığım bir tane adam kalmadı herkezden uzak durduğum için artık kendimden nefret ediyorum bazen pislik olarak görüyorum kendimi lise 1de 2 sene kaldım okulu hiç ciddiye almadım işe yaramazın teki olarak görüyor annem babam beni ben öyle hissediyorum.
    artık ne yapmalıyım bilmiyorum kimse dokunmasa evde geçirebilirim hayatımı 20 30 sene

ben de sen gibiyim önceden yazları çok severdim şimdi sevmiyorum ayy kötü oldum

Yorum

doktora gitmeni tavsiye ederim...sosyalleşmen lazım bence... ewde oturdukça çok düşünürsün... çok düşünürsün olmaz... insanın doğası gereği sosyalleşmesi gereklidir...
      hayat, sen planlar yaparken başına gelenlerdir...

Yorum

yalnızlık, dünyayla bağları koparmak insanın psikolojisini daha cok bozuyor biyerden başlayıp sosyal hayata atılmanı tavsiye ederim. sana diyorum ama ben farklımıyım değilim ama olması gereken bu.bende depresif dönemlerimde aynı şekilde yaşıyorum hatta çok ağır yaşamak istemiyorum resmen.bu durumu yaşayan herkes için geçerli bir yerden başlamalı bu karanlık kör kuyudan çıkmak için...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ayşeglk
          ahh ahh ben de öyle...şimdi benm discolarda barlarda kopuyo olmam lazımdı
          Tam yollu..

Yorum

yazdıklarınızı dikkate aldım arkadaşlar sağolun yardımlarınız için

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Unknown-_- View Post
              Merhaba arkadaşlar ben 16 yaşındayım direk konuya giriyorum

Şu an darmaduman haldeyim evde odama kapanmış durumdayım dışarı çıkmak istemiyorum insan yüzü görmek insanlardan korkar hale geldim yazlardan nefret ediyorum gençiliğimi yaşamıyorum bu beni çok üzüyor. çocukluğumdan beri benim için büyük tutku olan bilgisayar oynamakla ve müzik dinleyip şarkı sözü yazarak geçiriyorum tüm günümü.
              benim hayatım bir açıdan güzeldi önceleri okulun semtin en güzel kızlarıyla hep ben çıkardım tüm popüler ortamlarda yerim vardı eve girmezdim aile içi şiddet hiç eksik olmadı hayatımdan annem babam hep kavga ederdi annem kalp hastası hep iter kakar vururdu ona bende çok üzülürdüm şu hayatta tek dayanağım beni yarı yolda bırakmayan tek kişi abim olmuştur çok değerlidir benim için ama o bile. Been bütün dostlarımdan kardeş gibi olduğumuz insanlardan hep kazık yedim sırtımdan bıçaklandım selam aldığım bir tane adam kalmadı herkezden uzak durduğum için artık kendimden nefret ediyorum bazen pislik olarak görüyorum kendimi lise 1de 2 sene kaldım okulu hiç ciddiye almadım işe yaramazın teki olarak görüyor annem babam beni ben öyle hissediyorum.
              artık ne yapmalıyım bilmiyorum kimse dokunmasa evde geçirebilirim hayatımı 20 30 sene
              Sen nasıl bir insansın? Daha 16 yaşındasın ama hiçbir konuda hiçbir başarının olamayacağını kanıtlamışsın. Yapman gerekenleri sıralıyorum;
              -o lanet bilgisayarın başından kalk
              -hiçbir işine yaramayan sadece zamanını boşa harcamana neden olan o pc oyunlarını bırak
              -ders çalış, deli gibi durmaksızın ders çalış
              -ailene karşı her zaman saygılı ol.
              -insanlardan bir şey bekleme
              -sadece başarılı olmaya odaklan, kendine acıma!

Yorum

xxxxxxxxxxxxxx
                Last edited by muratasilkan; 21-03-2012, 12:34 AM.

Yorum

seni seviyesiz velet
                  Hahahah merakını bastıramayıp açtın sonunda engellımı bılıyodum bu hasrete dayanamıcagını.Senden buyugum onuda hatırlatıyım dipnot.

Yorum

bu halde psikiyatrise gitmelisin depresyona girmişsin birde açık havada yürüyüş yap göl kenarlarına git iyi gelir

Yorum

Üretici bişeyler yap madem lise 1 de 2 kere kalıp okuldan atıldın sanırım okulu açıktan bitirmeye çalışıyorsun öyleyse eğer bir işe girip çalışabilirsin bu senin hem sosyalleşmeni hemde kendini işe yarar hissetmeni sağlıcaktır..
                      Without You I'm Nothing

K M
                      Aşk demek sen demek
                      Sen demek ben demek..

Yorum

Aman böyle kal sen kardeş ben 19 yaşındayım haftanın 5 günü 12 1 günüde 7 saat çalışıyorum.İnan hayat göründüğü gibi kolay değil durumun iyiyse boşver lan evde takıl ne uğraşıcan.İnsanlar çok kötü şeytandan bile kötüler hepsi.Bende kötüyüm.İyi insan yoktur iyi taklidi yapan insan vardır.Bunu sakın unutma
                        Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü.

Yorum

ahh ahh ben de öyle...şimdi benm discolarda barlarda kopuyo olmam lazımdı
                          damsız almıyolarmı bıyıklardan dolayı :RpS_huh:

Yorum

Olur mu öyle şey... Dört duvarın arasında geçirebilirmiş 20-30 yılını... Yaşı da;16... Bir an evvel bu düşüncelerden sıyrıl ve insanların arasına katıl... Dışarıda yaşaman gereken kocaman bir hayat seni bekliyor... Bu davete kayıtsız kalamazsın...
                            Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

İşin kötüsü ben insan içine çıktığım zaman daha kötü oluyorum. Dış görünüşümden dolayı moralim çok bozuluyor,insanlardan utanır hale geldim.İmkanım olsa 24 saat odama kapanıp bilgisayar oyunları,kitaplar,filmler ve müzikle vaktimi geçiririm. Sırf bu yüzden işe girmekten korkuyorum. İşe girdiğim zaman insanlarla iletişimde olacağım ve bu beni daha sinirli bir hale getirecek. Evde anne ve babamın sesi bile beni rahatsız ediyor. Hiç kimse gereksiz yere konuşmasın istiyorum. Asosyal olmak bana daha iyi geliyor.
                              axsdffvbzvbnnm

Yorum

İşleniyor...
                              X