evet şimdilerde aşk acısı çekiyorum. ne kadar damar şarkı varsa damarlarıma işliyor, biraz daha dinlersem doğrayacam kendimi :P
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
aşk acısı çekiyorum :(
Collapse
X
-
Çikolata al. Sütlü olması tercihimizdir
İngilizce şöyle en hızlısından bir karşı aç. Kapat gözlerini. Kaptır kendini müziğe. Şarkı bitince derin bir nefes al. Onu aklından atmış olursun büyük ihtimal ...
Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir
-
Bazen güzel oluyor böyle şeyler. Ama acı çektirme kendine. DeğmiyorOrjinal yazı sahibi: hira_01 View Postonları yapmasına yaparım da biraz hüzünlenmek istedim yoksa dağıtırım bir şekilde kafayı ama efkar istedim biraz da onu düşünmek istedim .kontrol ben de sağol huricane tavsiyen için
Yorum
-
aşk bazı şeyleri kaldırabilir. Kaldıramıyorsa aşk değildir...Orjinal yazı sahibi: hira_01 View Postbiliyorum değmiyor ama hatanın büyüğü ben de ondan suçluluk duyguları ağır basıyor.
Yorum
-
biliyorum şaka yaptım sadece..ne desem boş bunu sen de biliyosun..melankolik muzikler dinle, neşeli anlarda alamayacagın hisleri uyandırcaklar işte ne guzel, depresyonun dibine vurup huzunlu şarkılar dinlemek çok acı..yasa bunu kacırma derim..Orjinal yazı sahibi: hira_01 View Postöyle bakamıyorum işte kitap bu başka bişey, fziksel bir acı gibi değil içindeki acıyı yaşayacaksın ta ki sonlanana kadar sonra yavaş yavaş uçup gidecek ama yaşayacaksın kaçışın yok.
Yorum
-
-
sağol bende öyle yapıyorum zaten.Orjinal yazı sahibi: kitap View Postbiliyorum şaka yaptım sadece..ne desem boş bunu sen de biliyosun..melankolik muzikler dinle, neşeli anlarda alamayacagın hisleri uyandırcaklar işte ne guzel, depresyonun dibine vurup huzunlu şarkılar dinlemek çok acı..yasa bunu kacırma derim..
Yorum
-
sağol siyah hayatta insanlar ölüme bile alışıyor ki buna alışamasın ne kadar üzülsen de gideni getiremiyor olanı değiştiremiyorsun.hiçbir şey aynı kalmıyor değişiyor dönüşüyorsun ama gidenler yaşanan acılar senden bişeyler götürüyor da gidiyor.Orjinal yazı sahibi: siiyah View Postbende aşk acısı yaşadım... üzerinden 2 yıl geçti geçip geçmediği bilmiyorum ama bazı şeylere alıştım.. bir süre sonra sende alışırsın (inş en kısa zamanda olurda acın biraz azalır)
Yorum
-

Yorum