Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Hiç kimsenin uğramadığı bulamayaağı yanlzlığımla üzütülerimle başbaşa bir yere kaçmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....yoruldum, çaba harcayamıyorum...y o r u l d u mmmmmmmmmmmm....(((((((
açık sözlü olacam, sinir oluyorum.üzgünken birilerinin gülmesinden... kaçsam kaçamıyorum-kalsam beceremiyorum.kabullensem yapamıyorum.kabullenmesem kendi kendimi yiyip bitircem peki napcam, ne die koydun bu hapize mazoşizt şey neden??? zevk de duyuyorsun dimi...
açık sözlü olacam, sinir oluyorum.üzgünken birilerinin gülmesinden... kaçsam kaçamıyorum-kalsam beceremiyorum.kabullensem yapamıyorum.kabullenmesem kendi kendimi yiyip bitircem peki napcam, ne die koydun bu hapize mazoşizt şey neden??? zevk de duyuyorsun dimi...
"ne die koydun bu hapize mazoşizt şey neden???"
anlamsız bu cümlende ne demek istedin anlamadım?
Ben de kaçmak istiyorum tek insanın ben olduğum bir yeşillik alanda yaşamak istiyorum ama imkansız malesef.
Sen üzgünken gülenlerin yanından kaçamıyorsun bu yüzden kendini hapsettiğini mi düşünüyorsun, yazdığın cümleyi birkaç kez daha okudum böyle anladım? : )
Yorum