Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kaçmak İstiyorummmmm...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Kaçmak İstiyorummmmm...

Hiç kimsenin uğramadığı bulamayaağı yanlzlığımla üzütülerimle başbaşa bir yere kaçmak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....yoruldum, çaba harcayamıyorum...y o r u l d u mmmmmmmmmmmm....(((((((
    Fakir bebeğin içemediği sütü, zenginin köpeği içiyorsa; bana adaletten bahsetmeyin !

Orjinal yazı sahibi: ayşeglk
    yalnız deil misin zaten
    ayşe o yumurtayı yemiyeceksen alabilir miyim? omlet yapcam çok açıımmm

Yorum

bazen olur oyle seyler fakat kacsanda onlar seni birakmaz merak etme uzuntu ve yanlizlik cok vefali dostlarimiz bizlerin

Yorum

aynen......

Yorum

nie yanlız bırakmacak kadar bu hayat çikef? niee... (
          Fakir bebeğin içemediği sütü, zenginin köpeği içiyorsa; bana adaletten bahsetmeyin !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ayşeglk
            olmaz ben onu kötü günler için saklıyorum
            civcivi bari ver onu yim :P

Yorum

Aklını bir yerlere emanet edip gidebileceksen git.
              Ama bu olmayacağına göre, kaçmak sana sadece biraz zaman kazandıracaktır.
              Follow the white rabbit

Yorum

sanırım sama yiyecem bi tek samanlar kaldı :21:

Yorum

Ben aklımdan değil çevremden, ailemden, arkadaşlarımdan, bu gibi nesnel her şeyden kaçmak istiyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: anlamsız View Post
                    Ben aklımdan değil çevremden, ailemden, arkadaşlarımdan, bu gibi nesnel her şeyden kaçmak istiyorum.
                    Onlardan kaçma isteğin, aklının sana sölediği sebepler. O manada sölemiştim.
                    Follow the white rabbit

Yorum

açık sözlü olacam, sinir oluyorum.üzgünken birilerinin gülmesinden... kaçsam kaçamıyorum-kalsam beceremiyorum.kabullensem yapamıyorum.kabullenmesem kendi kendimi yiyip bitircem peki napcam, ne die koydun bu hapize mazoşizt şey neden??? zevk de duyuyorsun dimi...

Yorum

açık sözlü olacam, sinir oluyorum.üzgünken birilerinin gülmesinden... kaçsam kaçamıyorum-kalsam beceremiyorum.kabullensem yapamıyorum.kabullenmesem kendi kendimi yiyip bitircem peki napcam, ne die koydun bu hapize mazoşizt şey neden??? zevk de duyuyorsun dimi...
                        "ne die koydun bu hapize mazoşizt şey neden???"
                        anlamsız bu cümlende ne demek istedin anlamadım?
                        Ben de kaçmak istiyorum tek insanın ben olduğum bir yeşillik alanda yaşamak istiyorum ama imkansız malesef.
                        Her şey güzel olacak...

Yorum

bilmem bilebilirsin aslında...

Yorum

bilmem bilebilirsin aslında...
                            Sen üzgünken gülenlerin yanından kaçamıyorsun bu yüzden kendini hapsettiğini mi düşünüyorsun, yazdığın cümleyi birkaç kez daha okudum böyle anladım? : )
                            Her şey güzel olacak...

Yorum

boşver güç, yok onlarla alakalı değl patronla alakalı. y.eyle.

Yorum

İşleniyor...
                              X