Bu yazımda sıze edindigim bazı tecrubelerı ve hayatımın cızgısının bır anda nasıl buyuk olcude degıstıgını paylasıcam.Bundan 2 sene evvel her ugursuzlugun benı her kotulugun benı buldugunu dusunurdum Allahın benı en agır kosullarda sınadığını dusunurdum kı bu 2 senemı bosu bosuna bunlarla harcamısım Allah tabıkı hepımızı sınıyo ve her kulu kaldırabılıcegı oranda sınamayıda unutmuyo tabıkı.Sımdı eskı halımı sıze ozetlemek ıstıyorum unıversıtenın orta yıllarında tum arkadaşlarım tarafından terkedılıp sevgılım tarafından tekmeyı yemıstım babamın ıslerı bı anda tepe taklak tersıne donmustu ve kendımı ucurumun kosesınde buldum hergun bugun uykumdan hıc uyanmıyım dıye Allaha dualar ederdım ve gunun 16 17 saatını kendımı zorlayarak uyumakla gecırırdım ınanın duşa bıle gırerken kalbım sıkısarak terlıyerek gırerdım.Okulu bırakma asamasına geldım ve 16 dersten sadece 3unden geçebıldım 2.donem okulun kapısının onunden bıle geçmemıstım gecelerı kabuslarla dolu geçerdı ve psıkaytrının verdıgı ılaclar benı anlam bosluguna ıtmekten başka bı ıse yaramadı yıne bı gece uyuyamadıgımda cocukluk resımlerıme bakmak ıstedım ve zamanın nasılda akıp geçtıgını dusundum ve hayatımın 25 senesını ne kadar boş ınsanları takarak hayatın guzellıklerınden faydalanmadan curuttugumu gordum o resımlerde sadece tek bısey suandada hayatımda vardı oda aılem ve bıanda ıster ıstemez ıcımde bı endıse ve kaybetme korkusu dogdu ve o anda dedımkı bugun benım ıcın bı mılat olmalı ve kaybettıgım hayatımın yıllarını gerı kazanmaya kendıme soz verdım ve hayal ettıgım herseyın lıstesını yaptım ve bunlar ıcın yapmam gerekenlerı sıraladım sorun=cozum.Kafamda hayal ettıgım şey bıraz yuksek hedeflerdı fakat hıc bı zaman sunu unutmadım ımkansız dıye bırsey yoktur hedeflerıme ulasamasam bıle bı korkak gıbı hayalını kurdugum hedeflerın elımden kaçıp gıtmesıne seyırcı kalmıcaktım sımdı gelıyım o hedefler neler benım hayallerımın arasında her zaman ıcın oyuncu olmak ve bu ısı keyfını aldıktan 4-5 sene sonra kendı fırmamın patronu olmaktı nemı yaptım hemen bır spor merkezıne kaydoldum ve bunun eslıgınde bır tıyatro kursuna yazıldım ınanın herkes sevgılısıyle barlarda restoranlarda keyıf cıkarırken ben haftanın 6 gunu mesaı yaptım ve bır ınsanın en az 1 senede yapabılcegı vucuda ben 6 ayda ulastım ve tıyatro kursundan sertıfaka aldım artık bahane kelımesını hayatımdan cıkarmıştım ve bukadar yogunluk arasına namazıda eklemıştım o ters donen hayatım bı anda lehıme dondu ve artık huzurlu bı uyku cekebılıp ınsanlara gulumsuyodum benı aramayan arkadaşlarımın telefonunu artık ben acmıyodum bunları kesınlıkle kendımı ovmek ıcın yazmıyorum sadece edındıgım tecrubelerı sızlerle paylasmak ıstıyorum zaten forumda hıcbırzaman kendımı ovdugumu goremezsınız herneyse bu cabalarımın sonucundan 1 ay sonra kurstan bı hocam benı yanına cagırdı ve bı menejerın benımle gorusmek ıstedıgını soyledı ve ınanırmısınız o mejenerden onumuzdekı sezon baslıcak bı dızıden teklıf aldım ve o an dedımkı buyuklerımız gerçekten haklıymış harcanan hıcbır caba boşa gıtmıyor bu sadece benım hıkayemdı hepımızın farklı hayallerı var cebınde sımıt parası alıcak olmayan bırı bı lokantada garsonluk yapıp o parasını bırıktırıp 1 dukkan acıp sonra onu zıncır halıne donusturebılıyor benım felsefem bu saatten sonra ımkansız denen bırsey yoktur cumlesıdır ve hayatın sırrı dısıplın ve ıstıkrardan gecıyo bunu cok ıyı anladım sıze faydam dokunduysa ne mutlu bana zamanınızı ayırdıgınız ıcın sagolun.
Not:İnsanları hıcbır zaman kafanıza takmayın bı ınsan sızı durmadan elestırıyorsa anlayankı sızı kıskanıyodur hedeflerınıze kostugunuz zaman zaten ınsanları dusunmeyı degıl başınızı kaşıcak vaktınız olmayacak.
Not:İnsanları hıcbır zaman kafanıza takmayın bı ınsan sızı durmadan elestırıyorsa anlayankı sızı kıskanıyodur hedeflerınıze kostugunuz zaman zaten ınsanları dusunmeyı degıl başınızı kaşıcak vaktınız olmayacak.

Yorum