Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ne cok nefret ediyormuşum...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Ne cok nefret ediyormuşum...

Biliyorum ne kadar anlatsamda boş, sözcükler yığınının havada uçuşması yanlızca, ama genede anlatmalıyım, bilmyorum işte.anlatmalıyım bi çok şeyi...Bugün sınava girdim, geometro-fizik-tarih bunlardan ne çok uzaktaymışım.Kaçıncı yılım oldu, halen kitabın ağzını açıp çalışamadım.Çalışacak gibide niyetim yok. Veremedim bi kendimi, napmalıyım. elimden hiç bir iş gelmiyor.Geliyor ama tutmuyor, ölece bekliyorum ne zaman ölsemde kurtulsm.:20:

offf off
    Fakir bebeğin içemediği sütü, zenginin köpeği içiyorsa; bana adaletten bahsetmeyin !

seni anliyorum, butu gun ders caliscam dedim durdum, ama bir sey yapmadim, insan kendini ne kadar yetersiz hissediyor anlatamam.

Yorum

aile benimkisi birazda başka bişey.Ben lisedeyken çok istekliydim.Derece yapanlardandım ilk okulda övgüyle bahedilirdi.İstemediğim halde okuldan çıktım, sağlığım yüzünden.şimdi dışardan giriyorum. okadar zor ki, dersler değil o eline tutuşturulmuş gibi hisediyorum. ağlayan çocuğa şeker uzatma gibi bişey..2 yılı aşkındır kitapı bile açamadım inan.
      Fakir bebeğin içemediği sütü, zenginin köpeği içiyorsa; bana adaletten bahsetmeyin !

Yorum

insanin cani istemiyor seni anliyorum, sen yerlesik bir egitim kurumunun icinde degilsin, seni konsantre edecek bir sey yok. ama benim her zaman benden bir sey bekleyen bir danismanim var, her hafta, her hafta ayni seyi oynamak ne kadar yipratici oluyor anlatamam.
        Bende turkiye dereceli bir cocuktum, ayni motivasyon surmuyor iste ne yaparsin.

Yorum

Aile 2+2=4 karşı olan birinin gelde geometride başarı sağlayabileceğini düşün olur iş mi

Yorum

gel sana ders vereyim, bilkentlilere ozel der veriyordum kisi basi 50

Yorum

benim ablam ingiliz dil edebiyatı okuyor.Bi öğretmen kadar ii biliyor.Diyor gel ingilizceyi öğreteyim. öğrenmek istemiyorum.çünkü diyorum hevesim yok kimse inanmıyor

Yorum

bir dil bir insan, nitch nitch nitch. hic yakistiramadim, senin gibi kivrak zekali biri, gunlerini car cur mu ediyor.

Yorum

hahaa carcur- ne yapmalıyım peki? hadi aldım ingilizce öğrendim, ünivetsite mezunu oldum, iyi bir işe girdim. sonra? tüm bunlar neye yarıyor mutlu olmam için mi? tüm bunlar gerekli? senle tartışalım eğer beni yanılgıya sokarsan söz çalışıcam hevesli olcam tmm

Yorum

bunlar sana bir sey katar. daha donanimli olursun.
                    ben dil ogrenme taraftariyim ilk once eglenceli.
                    ondan sonra beyninde hucrelerin daha cok baglanti kurmasini sagliyorsun, ilerde alzheimer tarzindaki hastaliklara engel.

hatta sen gel bosver ingilizceyi benimle ispanyolca ogren.

Yorum

aile bana kızma, ama ne çok ileri düşünüyorsun. Ben 2 yıl ötesine asla hayal kuramazken sen geldin beni 70 yaşına koydun.Ben 22 yaşındayım.Bilmiyordun. daha alzaymer için cok zamanım var:d hem bi kere unutkanlık kadar güzel bişey olabilir mi?
                      yaşıyorsun acıları dertleri bir an herşey bitiyor sıfırlanıyor. Bi mutluluk var mesela biri çiçek alıyor, seviniyorsun yarın oluyor aynı çiçeği gitirirse bile sevinirsin bilmesin ki dün getirmiş..? çok fazla ii yönleri var...
                      Donanımlı olmayada pek ihtiyaç yok ki, sevgili mi ayarlicam, bi işe mi gircem ne için donanım?: )) çok mu soru oldu aile

Yorum

bir seyler ogrenmek cok guzel. ben dansetmeyi ogrenirken mutluluk komasina giriyordum. hatta fazla siritiyormusum, erkekler yanlis anlardi. o yuzden gitmekten vazgectim.

ne oldu sana, amca gibi olmussun. hastaliginin bu kadar cok sey alip goturmesine musaade etme.

Yorum

Hahaa gitseydin be: ))
                          aile bide beni bilsen, okadar söyleniyorum, kendime yaptığım bu kadar hakareti...hayata olan anlamım kayıp benim işte...anlamsız.

Yorum

kotu yonlerimiz olmasi bizim yasamaya hakkimiz olmadigi anlamina geliyor veya mutluluklardan kendimizi mahrum etmemiz gerektigi anlamina mi.

Ben mesela butun gunumu bosu bosuna internet basinda geciriyorum, eskiden oyun oynardim bari uyusurdum, simdi o bile yok, ne kadar yetersiz oldugumu dusunup duruyorum butun gun. ama bu benim mutlululgu aramama engel degil iste.

Yorum

Benim fiziksel zorluklar var.Gün içerisinde verdiğim mücadeleyi anlatsam waybe dersin.ben sıfırdan yükselmeye çalışıyorum.çıkabildiğim yanlızca zemin, artık güç bulamıyorum kendimde ve diyorum ya savaşı kazanmanın en basit yolu onu kaybetmek.Yani pes etmek...

Yorum

İşleniyor...
                              X