Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Devamlı karar ve fikirlerimi değiştiriyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Devamlı karar ve fikirlerimi değiştiriyorum

Efendim bildiğiniz gibi anksiyeteden muzdaribim , şimdi bir ufak sorunum var ben çok çabuk karar değiştiriyorum yani bugün diyorum ki böyle yapacağım! Yarın sonra yok ya aman şöyle yapayım diyorum! Bundan benden rahatsızım böyle olduğu için bir üniversiteden ayrılıp tekrar sınava girip başka üniversiteye girdim! Yabni bu en yakın örneği!
    Birde fikirsel anlamda da fikirlerim hemen değişiyor dün ak diyorsam bugün kara diyorum! Yain bu anksiyeden kaynaklı mı yoksa bu benim normal kendi sıkılgan yapım mı ? Yain bende bu durumdan çevremde bazen yadırganıyorum dün he demiştin şimdi ne oldu diyorlar? Ne dersiniz bu duruma

Bende senin gibiyim bence bu olay benim için söyliyorum hiç geleceğe umutla bakmamam ve güvensizlikle ilgili bir durum sanırım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: batman View Post
      Bende senin gibiyim bence bu olay benim için söyliyorum hiç geleceğe umutla bakmamam ve güvensizlikle ilgili bir durum sanırım.
      Yani hiç geçmez mi diyorsun? Böyle de çok kötü değil mi sence de acaba istemediğim bir yerde yaşamanın getirdiği bir şey olabilir mi birde hayatım boyunca kendi kararlarımda benim değil ailemin söz sahibi olmasından kaynaklı sosyal eziklik olabileceğine inanıyorsam da doktoruma danıştım sonra bakarız öncelikle şu anksiyeteyi def edelim dedi
      Ben ama bu sorunu dile getirmez di işte birden bugün neden böyle oluyor diye hem kendi me hemde sizlere sormak istedim

Yorum

Geçmesine geçerde işte bizde bıraktığı izler geçen zaman insanı yıpratıyor.hastalık değilde bu hastalık yüzünden yapamadıklarımız bizi üzer.niye bir parkta oturamıyorum neden bayanların yoğun olduğu bir cafede oturamıyorum gibi değişik değişik düşünceler.

Yorum

Senin duurmun benden farklı tabi ben kendi adıma konuşuyrm hatam olduysa affola.

Yorum

Bir örnek verim sana gülüceksin : bugün metrobüste karşıma bayanlar oturdu ve bir kaç kişi vardı kafaları bana dönük diye bütün yolculuk boyunca camdan dışarı baktım ve kafama anca 2 kere kızlrın oldugu tarafa çevirebildim

Yorum

Bir örnek verim sana gülüceksin : bugün metrobüste karşıma bayanlar oturdu ve bir kaç kişi vardı kafaları bana dönük diye bütün yolculuk boyunca camdan dışarı baktım ve kafama anca 2 kere kızlrın oldugu tarafa çevirebildim
              Bende sosyal olarak olmuyor da Bu iş böyle karar işlerin de dediğim gibi oluyor! Yarın pikniğe gidecez demi diyorlar evet diyorum yarın oluyor banane ya gitmiyorum! diyorum! Çok yılalr oldu ama ÖSS tercihi yapıyoruz, şu şehre yazacam diyorum tecihleri yazıyım yolluyom millet diyo ki yazdın mı yoo diyorum!
              Sonra aşklarımda böyle oluyor la bu kıza aşık oldum diyorunm öbür gün, çirkin geliyor başka denizlere yüzüyorun ayran gönüllü diyorlar halbuki benim hayatım bu vazgeçişlerden oluşuyor neden böyleyim bende çözemedim doğrusu

Yorum

Niye böyle olduğumuz çözsek belkide sorunlar ortadan kalkıcak

Yorum

Niye böyle olduğumuz çözsek belkide sorunlar ortadan kalkıcak
                  Evet ama söyleyende yok hadi biz çözemiyorum çözen yardım etese demi ama

Yorum

Orjinal yazı sahibi: baba-adanalı View Post
                    Evet ama söyleyende yok hadi biz çözemiyorum çözen yardım etese demi ama

20 30 kişilik grup olucak bu hastalığı yaşamış halı saha maçları falan yapıcaksın güzel olurdu :d

Yorum

İşleniyor...
                    X