Efendim bildiğiniz gibi anksiyeteden muzdaribim , şimdi bir ufak sorunum var ben çok çabuk karar değiştiriyorum yani bugün diyorum ki böyle yapacağım! Yarın sonra yok ya aman şöyle yapayım diyorum! Bundan benden rahatsızım böyle olduğu için bir üniversiteden ayrılıp tekrar sınava girip başka üniversiteye girdim! Yabni bu en yakın örneği!
Birde fikirsel anlamda da fikirlerim hemen değişiyor dün ak diyorsam bugün kara diyorum! Yain bu anksiyeden kaynaklı mı yoksa bu benim normal kendi sıkılgan yapım mı ? Yain bende bu durumdan çevremde bazen yadırganıyorum dün he demiştin şimdi ne oldu diyorlar? Ne dersiniz bu duruma
Birde fikirsel anlamda da fikirlerim hemen değişiyor dün ak diyorsam bugün kara diyorum! Yain bu anksiyeden kaynaklı mı yoksa bu benim normal kendi sıkılgan yapım mı ? Yain bende bu durumdan çevremde bazen yadırganıyorum dün he demiştin şimdi ne oldu diyorlar? Ne dersiniz bu duruma

bugün metrobüste karşıma bayanlar oturdu ve bir kaç kişi vardı kafaları bana dönük diye bütün yolculuk boyunca camdan dışarı baktım ve kafama anca 2 kere kızlrın oldugu tarafa çevirebildim
Bu iş böyle karar işlerin de dediğim gibi oluyor! Yarın pikniğe gidecez demi diyorlar evet diyorum yarın oluyor banane ya gitmiyorum! diyorum! Çok yılalr oldu ama ÖSS tercihi yapıyoruz, şu şehre yazacam diyorum tecihleri yazıyım yolluyom millet diyo ki yazdın mı yoo diyorum!
Yorum