arkadaş sıkıntısı çeken varmı aranızda ben kafa dengi arkadaş bulamıyorum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
arkadaşlarınız olsun istiyormusunuz?
Collapse
X
-
Arkadaş?....
Artık komik bir kelime geliyor bana... Zamanında arkadaş sandıklarımın meğer hiç arkadaşım olmadıklarını gördüğümde bu kelimeden nefret eder oldum...
Arkadaş değil benim istediğim... Arkadas nedir ki? Yüzbinlerce arkadaş yapabilirim..
Önemli olan, dosttur.. Seninle aynı fikirde olabilen, seni sen oldugun icin kabullenen, sevincine sevinc duyabilen, üzüntünde seni yalnız bırakmayıp teselli edebilen, bencil olmayan, seni bencil görmeyen.. Hepsi dostluğu ifade eder..
Kafa dengi arkadaş değildir benim için önemli olan, kafa dengi dosttur.....
İyi gününüzde hep yanınızda olanların hepsi ARKADAŞTIR!
Kötü gününüzde sizi anlayabilen, çaresiz olsa bile çareyi kendisi yaratabilen biri ise DOSTTUR!
Yorum
-
ımm biz simdiye kadar kafadengi arkds arıyoduk...demekki dost aramamız gerekiyomus..arkadaslar yarın herkes evrene yayılıyor bi de dost arayalım bakalım bu sefer olur belki..olmasa yine tartısırız..konuya acıklık getirdigin için tskr ederim krnhayat.Orjinal yazı sahibi: KronikHayat View PostArkadaş?....
Artık komik bir kelime geliyor bana... Zamanında arkadaş sandıklarımın meğer hiç arkadaşım olmadıklarını gördüğümde bu kelimeden nefret eder oldum...
Arkadaş değil benim istediğim... Arkadas nedir ki? Yüzbinlerce arkadaş yapabilirim..
Önemli olan, dosttur.. Seninle aynı fikirde olabilen, seni sen oldugun icin kabullenen, sevincine sevinc duyabilen, üzüntünde seni yalnız bırakmayıp teselli edebilen, bencil olmayan, seni bencil görmeyen.. Hepsi dostluğu ifade eder..
Kafa dengi arkadaş değildir benim için önemli olan, kafa dengi dosttur.....
İyi gününüzde hep yanınızda olanların hepsi ARKADAŞTIR!
Kötü gününüzde sizi anlayabilen, çaresiz olsa bile çareyi kendisi yaratabilen biri ise DOSTTUR!
Yorum
-
Aynen......Orjinal yazı sahibi: hkn30 View Postbenim için kafa dengi arkadaş demek sorunları olan insanlar demek.
Orjinal yazı sahibi: kitap View Postımm biz simdiye kadar kafadengi arkds arıyoduk...demekki dost aramamız gerekiyomus..arkadaslar yarın herkes evrene yayılıyor bi de dost arayalım bakalım bu sefer olur belki..olmasa yine tartısırız..konuya acıklık getirdigin için tskr ederim krnhayat.Sıradan arkadaş mı bahsettiğinOrjinal yazı sahibi: güç528 View Postkronik hayat sen dost ara biz arkadaş arayalım senin bulduğun ama bundan dost olmaz dediğin kişileri bize gönder belki bizim arkdaşımız olabilir.
O zaman doğrudur, ben dostu tercih ederim.......
Yorum

Yorum