Duyuru

Collapse
No announcement yet.

mezuniyet töreni

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• mezuniyet töreni

benim 2012de mezun olmam lazım ama okulum uzadığı için 2012de olamıyorum 1 yada 2 sene uzuycak gibi..
    ben mezuniyet törenine mezun olunca kendimden alt dönemlerle katılmak istiyorum mezun olmadan ne anlamı var mezuniyet töreninin?
    hem benim akrabalarım mezuniyet törenine gelcek ve daha sonra bakacaklar ben mezun olamamışım gülcekler bana
    karar veremiyorum ne zzaman katılsam bu mezuniyet töreni başımı yiyecek..

yıllık zaten hiç almak istemiyorum zaten 1 kaç kişi arkadaşım var millete sayfalarca yazı yazcaklar bana 1 2 kişi hiç almak istemiyorum hayır

Yorum

sizce mezuniyete ne zaman katılsam katılsam mı katılmasam mı hatta?

Yorum

bana yardım edin napcam ben

Yorum

Mezun olmuyorsunki ne deyip katılacaksın. : ) Gelecek yıl alt devrelerinle mezun olunca içten bir şekilde kutlarsın. Akrabalarının ya da ailelerinin sana güleceklerini düşünmüyorum sen mezun olmadığın halde törene katılırsan o zaman gülerler.
          Her şey güzel olacak...

Yorum

sanırım 2012 de katılmam lazım emin değilim ama

Yorum

Sen bu yıl katılmayı sadece akrabalarım ne der düşüncesinden dolayı istiyorsun bence bu yanlış bir düşünce sence de yanlış, değil mi?
              Her şey güzel olacak...

Yorum

hayır arkadaşlarımı sevmiyorum arkadaşım yok doğru düzgün bile o yüzden ama gene de o üniformayı giymek resim çektirmek istiyorum ama bilmiyorum gene de

Yorum

Arkadaş demedim, akrabaların demiştim. : )
                  Her şey güzel olacak...

Yorum

ben de hayır dedim cümlenin başında farkettiysen)

Yorum

ya bence sonraki sene giy ama tam anlamıyla bitirmiş olarak giy biraz daha sabır (:
                      "Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum

Yorum

Tamam anladım, özür diliyorum. : ) Üzücü bir durum, mezuniyet törenine katılmak istiyorsun ama arkadaşın olmadığı için yalnız kalmak korkusu seni korkutuyor. Yanında bir arkadaş olsa yeter sana güç verir o da olmadı töreni akrabalarınla kutlarsın törene diğer öğrencilerin de akrabaları gelecektir onlardan da akrabalarıyla beraber kutlayacak olan çıkar bence.
                        Her şey güzel olacak...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: XxXaspasiaXxX View Post
                          ya bence sonraki sene giy ama tam anlamıyla bitirmiş olarak giy biraz daha sabır (:
                          sonraki sene değil sanırım ondan sonraki sene olcak gibi...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: lavender View Post
                            sonraki sene değil sanırım ondan sonraki sene olcak gibi...
                            Neden, gelecek yıl çalışıp kurtarma şansın yok mu?
                            Her şey güzel olacak...

Yorum

kaç tane olursa hepsine katıl..

Yorum

İşleniyor...
                              X