Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aile içi saygısızlık.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Aile içi saygısızlık.

İnsanın kendisine olan saygısı öncelikle neye bağlı acaba? Hepimiz biliyoruz ki "KENDİMİZE SAYGI DUYMAZSAK KİMSE BİZE SAYGI DUYMAZ..." Ancak ben kendime olan saygımı babam olacak saygısız yüzünden kaybediyorum. İnsan yaşı ilerleyince bazı şeyleri kaldıramıyor. Ben 34 yaşındayım ve babam olacak saygısız bana kızınca hala "...senin ağzını burnunu kırarım..." diye konuşuyor.İŞte bu sözler zoruma gittiği için dün evde tartıştım ve bana yine ağza alınmayacak sözler söyledi (Defol git bu evden köpek ...vb...)...Eşyamı topladım ve evden ayrıldım.Öğretmen olarak çalıştığım için görev yaptığım yere geri döndüm...Yaz tatili de burnumdan geldi...

Sonuç olarak kararımı verdim : ARTIK AİLEMLE GÖRÜŞMEYECEĞİM,ARAYIP SORMAYACAĞIM...EVLİLİK DE HAYAL OLDU BÖYLECE...BU OLANLARDAN SONRA NE O EVE DÖNERİM NE DE EVLENEBLİRİM...

Dünden beri ağlıyorum...Hala çok zoruma gidiyor...Artık evlenilebilecek bir insan olarak göremiyorm kendimi...Ümidimi yitirdim...ARTIK BİR AİLEM YOK VE HAYATTA KENDİMİ HİÇ BU KADAR YALNIZ HİSSETMEMİŞTİM...

asla öyle ailem yok deme. aile iyi ya da kötü cok önemli.

sunuda söylemek istiyorum, baban kötü olabilir, ailende kötü olabilir ama sen tam aksi bir sekilde mutlu olmak için evlen.
    hayat senin hayatın birileri ya da baskaları için kendini yanlızlıga itme.

mutlu bir aile kur kendine, babanın yaptıkları sen yapma. sevgini göster cocuklarına. baban öyle diye evlememezlik yapma. evlen ve tam aksi bir insan ol.

walla ben babam gibi olsam dünyadaki kötü kocalardan biri olur suan yüzüme herkes tükürüyor olurdu. ama beni bırakıp bosanmak isteyen esime akılsız diyolar. cünkü babamın tam aksini yapan bir kişiyim.

hem su da bir gercek ben boşansamda yine evlenecem diyorum kendime. hayat her zaman mutlu olmak için mücadele gerektirir. sende savas asla vazgecme.
    Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...

Yorum

bencede evlenmek nedne hayal olsun ki
      "Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum

Yorum

Babanın tarzı öyledir sinirlenince öyle sözler söylemiş olabilir.Aile sonuçta oldukları gibi kabul etmek lazım.Artık bir ailem yok diyip kestirip atmamalısın

Yorum

Orjinal yazı sahibi: x1980 View Post
          asla öyle ailem yok deme. aile iyi ya da kötü cok önemli.

sunuda söylemek istiyorum, baban kötü olabilir, ailende kötü olabilir ama sen tam aksi bir sekilde mutlu olmak için evlen.
          hayat senin hayatın birileri ya da baskaları için kendini yanlızlıga itme.

mutlu bir aile kur kendine, babanın yaptıkları sen yapma. sevgini göster cocuklarına. baban öyle diye evlememezlik yapma. evlen ve tam aksi bir insan ol.

walla ben babam gibi olsam dünyadaki kötü kocalardan biri olur suan yüzüme herkes tükürüyor olurdu. ama beni bırakıp bosanmak isteyen esime akılsız diyolar. cünkü babamın tam aksini yapan bir kişiyim.

hem su da bir gercek ben boşansamda yine evlenecem diyorum kendime. hayat her zaman mutlu olmak için mücadele gerektirir. sende savas asla vazgecme.
          +1

bencede evlenmek nedne hayal olsun ki
          "Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum

Yorum

Haklısınız sonuna kadar...Zaten bu aralar bana kız bakıyorlardı ve artık yarım kaldı...Tanışacağım biri vardı artık uzaktyım ve görüşemicem de...Bazı şeyleri yoluna koymak isterken ailem köstek oluyor ve ben bu olanları kendime yakıştıramıyorum.Kendimi bir bayana layık göremiyorum artık...Güvenimi yitirdim...Ailemle artık görüşmek istemiyorum çünkü ruhumu acıtıyor,onlarla bi şey paylaşamıyorum.Hele bu saatten sonra hiç...Umarım şimdi bensiz daha mutlu ve huzurludurlar...O ailede ben bir fazlalıkmışım meğer...Öyle hassaslaştım ki hüzünlü bir parçada bile gözyaşlarımı tutamıyorum..Etrafımda konuşabileceğim kimseler de yok..Ben de buraya yazayım dedim...

Yorum

İnsanın ailesi olmayınca kızı kim ister?Bir insanın ailesiyle ilişkisi iyi olmazsa o insana kız verirşer mi?

Yorum

walla aynen.bende ailemle bi ömür çatıştım.küfür bi ton saçmalık birbirlerine.banada ağır konuşur babam.arabaların üstüne yürümek gelir içimden öle bi his yaratır bende sözleri.günlerce ağladım ayrılsınlar die.bu yaştayım hala aynı.babamı sevmiyorum.yani karakteriyle dışarıda tanıdığım biri olsa muhattap olmam.ve ben baba demek zorundayım.dengesiz neye kızcağı belli olmaz sevgisiz saygısız berbat bi insan.tabi dışardan anlaşılmaz.tam tersi izlenim bırakır.ama evin içinde kötü.ben bi telefonla konuşmaya korkarım evde.küfür bağırış vs çirkinlikler ev diil ahır.bende bi salak lafını etmem ve banada edilsin bi ömür küserim.yapımda yok.yani babaya sevmiyorum denmez diyolarya.diorumki keşke sizin babanız olsaydı da bi görseydiniz.böle büyük konuşanlara da böle insan nasip etsin allah.bi ev içinde sevgisiz huzursuz insanla yaşamak çok zor.üstelik ruhsal bi sorunuda yok.olsa insan çok kendini yıpratmaz ama babam bilinçli kötülerden.umursama diolar aama insan babasını umursamıcaksa niçin birlikte yaşar ki.berbat bi durum.hergün yeni huzursuzluk sebepleri çıkarır.kafa şişirir.hiç derdim yoksa bile babam en büyük dert bana.bi gün kurtulurum umarım.hergün çektiğim bi eziyet resmen.dili herşeye bedel.bin kere kanser bin kere ölüm yaşamış gibi hissettirir.allahın bi bildiği var ama ne olduğunu çözemedim
                kurut bu dereyi sen kolaysa:RpS_crying:

Yorum

umudunuzu kaybetmeyin

Yorum

İnsanın ailesi olmayınca kızı kim ister?Bir insanın ailesiyle ilişkisi iyi olmazsa o insana kız verirler mi?

Yorum

hiç birimiz aile secme gibi bir lükse sahip değiliz. yoksa herkes ben sabancının cocugu olucam der cıkardı. boş ver babanı aldırıs etme, onu öyle kabullen.

benim babamda cok sert biridir. inan belkide benim yerimde olsan, babana öyle bir sarılırdın ki bunu sana anlatamam.

sana su sekilde özetleyeyim babamı, hiç bir zaman bir başkasına gösterdigi kadar sevgi göstermez bırak sevgiyi yaptıgımız hiç birseyi begenmez, sürekli küfür eder içerdi.

simdi ne küfür var agzında ne içki. ışıgı gördügünden beri dini bütün biri oldu ama hiç bir zaman yabancı biri kadar sevilemedik (kardeslerimle)

biz simdi onu öyle kabullenmeyi öğrendik. o öyle yapacak bişey yok. o bizi öyle seviyor diyoruz. sende öyle yap. asla ama asla onlardan kopma. ve kendi mutlulugun için evlenmektende vazgeçme.
                      Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...

Yorum

Whisperr , senin yaşadıklarına benzerini ben de yaşadım. Babam olacak şahıs dışarda iyi evde bela resmen.Kızınca ağzına geleni söyle sonra da der ki"... Ben bir anlık öfkelenirim sonra hemen geçer.." o bir anda her şeyi mahvet ondan sonra ben böyleyim de..Ben artık affetmeyeceğim Baba, Anne ,kARDEŞ felan yok artık benim için..Annem de bu olanları film gibi izledi de kimseye bi şey demedi ağzını açıp ta...Demek ki bitmiş bazı şeyler,tükenmiş...ALLAH!a şükürler olsun ki atandım da kimsye muhtaç değilim...

Şu an sizin yazdıklarınız benim için çok önemli ve değerli..Hepiniz teşekkür ederim...

Yorum

bana en büyük kötülüğü kim yaptı? BABAM bu çok zor bişi.
                          kurut bu dereyi sen kolaysa:RpS_crying:

Yorum

x1980 kardeşim, çok haklısın sana bi şey diyemiyorum.Sonuna kadar haklısın...Ben 10 sene atama bekledim, 10 sene öğretmen hayaliyle yaşadım ve en sonunda oldu.Ancak bu 10 sene benden çok şey aldı götürdü...Manevi yönden...Artık inanki kaldıramıyorum..Yaş 34 oldu...Kendime yakıştıramıyorum bazı şeyleri bu yaştan sonra ....Dünden beri göz yaşları içindeyim...Halen de ağlıyorum...Tutamıyorum kendimi...Yüreğim artık bu insanları SEVEMİYOR..belki çok şeyler koptu artık içimden ondandır belki bu gözyaşları...

Çok yalnızım ve ne yapacağımı bilmiyorum...

Yorum

benim babamda sert ya da çok şakacı

yani ne zaman nasıl davranıcağını kestiremiyorum birden şakatı ci,ddyete çeviirr ya da sinirlenir sonra hiç bişe olmamaış gibi davranır

hatta küsüz bi süredir ...

hiç benim yaşıma vermez bişeyleri ....napim yapıcak bişeyim yok (:

Yorum

İşleniyor...
                              X