Arkadaşlar, sevdiğim bi kız var mahallemizde.az da olsa karşılaşıyoruz.bakışıyoruz uzaktan. ama zannedersem beni sevmiyor.ama ben sevdiğimi söylemek istiyorum.beni sevsin diye değil bilsin diye.zorla güzellik olmaz. sizce sevdiğini söylemek kendini küçük düşürmek midir ? gururunu yerlere atmak mıdır ? sevdiğimi söylersem yüzüne bakabilir miyim sizce ? fikirlerinizi alabilir miyim ?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sevdiğini söylemek gururunu yerlere atmak mıdır ?
Collapse
X
-
Karşındaki insan seni sevmiyorsa onu sevdiğini söylemen sadece seni zor duruma düşürür.Orjinal yazı sahibi: mercan5 View PostArkadaşlar, sevdiğim bi kız var mahallemizde.az da olsa karşılaşıyoruz.bakışıyoruz uzaktan. ama zannedersem beni sevmiyor.ama ben sevdiğimi söylemek istiyorum.beni sevsin diye değil bilsin diye.zorla güzellik olmaz. sizce sevdiğini söylemek kendini küçük düşürmek midir ? gururunu yerlere atmak mıdır ? sevdiğimi söylersem yüzüne bakabilir miyim sizce ? fikirlerinizi alabilir miyim ?
Yorum
-
birde tersinden düşün ya seviyorsa ve sen söylemedigin için onca sene çöp olursa ne yapacaksın en azından sevmiyormuş dersin ama söylemezsen acaba seviyor mu idi diye ikilem içinde kalırsın umutlanırsın bence en kısa zamanda söyle bunda hiçbirşey yok aşk küçük düşmek degildir.. senin söylemense cesarettir.
Yorum
-
Sakın bunu denemeyin :tinysmile_cry_t2:Orjinal yazı sahibi: rabiaa View Postbirde tersinden düşün ya seviyorsa ve sen söylemedigin için onca sene çöp olursa ne yapacaksın en azından sevmiyormuş dersin ama söylemezsen acaba seviyor mu idi diye ikilem içinde kalırsın umutlanırsın bence en kısa zamanda söyle bunda hiçbirşey yok aşk küçük düşmek degildir.. senin söylemense cesarettir.
Yorum
-
İşin bence gururla alakası yok,senin derdin reddedilme korkusu.Eğer sana ciddi ciddi baktığını düşünüyorsan gidip söyle.Tabi direk seni seviyorum demekten bahsetmiyorum.Ben olsam işe merhaba birkaç dakika konuşabilir miyiz birşeyler söylemek istiyorum,bakışlarınız dikkatimi çekti bundan cesaret alarak sizinle(Mesafeyi korumak önemli)konuşuyorum sizden hoşlandım eğer kabul ederseniz görüşebilir miyiz diyerek başlardım.Arada iletişimsel bir etkileşim olmadığından direk çıkma teklif etmek onda muhtemelen olumsuz yanıtlanacaktır fakat numaranızı verirseniz düşünme fırsatı vermiş olursunuz.Muhtemelen neden ben gibi sorgulayıcı sorular soracaktır.Eğer sizi beğendiyse ilişkiye olumlu yaklaşacaktır.Bunu içten içe biriktirip kuruntu yapmanın,büyütmenin manası yok.
Yorum
-
bence söylemek mantıksız olur,herseyın bır yolu yorganı var,damdan düşer gibi söylemek şıpsevdi gibi bişe olur,buda aklı başında bir bayan için hoş olmayan bir durumdur,yok eğer onunda sevdiğini anlasaydın ozaman sorun olmazdı,bence söyleme,eğer söyleyeceksende onunda sana karşı ilgi duyduğunu anlamalısın,acele etme onu algılamaya çalışAKLIMIN ODALARINDA MUHEBBETE MAHKUM PRANGALI DÜŞÜNCELERİM VAR........
Yorum
-
kesinlikle söyle keşke dememek için ben bile kız halimle söyledim yani ben söyledim dolaylı yoldan öğrendi ama olsun bunda gurur olmaz erkekler daha şanslı bu konuda kız olsan alay edilme duygusuna kapılablirsin belki ama erkek olduğun içn durum daha farklı en fazla reddeder sende ısrarcı olmazsın olur biter herkes yoluna ondan sonra söyle ve kurtullll
Yorum

Yorum