Duyuru

Collapse
No announcement yet.

hem erkekler hem kızlar için acil bakın

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• hem erkekler hem kızlar için acil bakın

SORU ( kızlar ) bi markette çalışıonuz oraya gelen bi müşteri var genc sizin gibi bunlar cok cok cok az konustunuz biri o size soru soruo arada işler nasıl gibi sizde iyi urasıoz dediniz ama sen nasılsın demediniz biri,ama cok cok cok öncedende siz buna nerelerdesin gözükmüon adın ne diye sordunuz bi müsteri sizi facebokkta buldu ekledi kabul edermisiniz arkadas olurmusunuz ? bu kadar ayrıntılı sormamın nedeni olayı iyi bilin diye

SORU ( erkekler ) marktte dorı düzgün konusmadınız ama artık deişmek istediniz için arada işler nasıl gidio ddiniz bi kasiyer facebokkta buldunuz eklermisiniz dogalmı bişi arkadas olmak istionuz ve karsınızdaki önce kabul etti büyük ihtimal profilinize bakmak için ve saniyesinde geri sildi ne yaparsınız ne düsünürsünüz . bunu ben yaptım saniyesinde geri sildi,hiç konusmadık bile ben pc yi açana kadar silmiş ,bakmış silmiş yani galiba girdiimi priflime bilmiomda,

3.soru / genel ) sorarsa niye ekledin fln die arkadas olak diye diycem tesadüfen gördüm diyecem profilimi ama ben sorarsam niye sildin die tersler gibi veya yalnıs bi cvp verirse halim nolur bilmem görüşlerinizi ve soruya cvplarınız bekliom unutmayın cevap ayrı şey görüş ayrı şey ... kendinizi hem benim yerime hem onun yerine koyun

Bütün sorularının cevabı; kızlardan uzak dur gerekmedikçe konuşma bile. Sadece selam verip geç git işine odaklan. Sen bu arkadaşlık işlerini beceremiyor sonra takıntı yapıyorsun en azından denemezsen batırma olasılığın olmaz.

Yorum

böyle bi öneriye uyacama ölürüm daha iyi niyeymiş beceriksizlerinde kalbi vardır bişiler isteyebilir.adamı hasta etme

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hartemes View Post
        Bütün sorularının cevabı; kızlardan uzak dur gerekmedikçe konuşma bile. Sadece selam verip geç git işine odaklan. Sen bu arkadaşlık işlerini beceremiyor sonra takıntı yapıyorsun en azından denemezsen batırma olasılığın olmaz.
        doğru söyledin üslubun sert oldu ama zaten sen hep böylesin
        "Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum

Yorum

Eklerdim yani neden olmasın ki ...

Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
          Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
          birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
          Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir

Yorum

Kızın faceten seni silmesi hoş olmamış, madem ekledin hemen niye siliyorsun. Eğer arkadaş olmak istemiyorsan, çok fazla muhatap olmazsın, durumu belli edecek imalarda bulunursun. O da hatalı davranmış.

İnsanın başına bu tür şeyler gelir, çok fazla takma. Sana tecrübe olur, bir daha bir kızla iyice tanıyıp muhatap olmadan facete ekleme. Biraz muhabbeti artır, yoksa hemen ihale senin üstüne kalır.Yabancı ülkelerde bu tür şeyler çok doğal, bizde facete arkadaş olmak bile çok ciddi bir durum gibi algılanıyor.

Yorum

senin gibi biriyle arkadas olmayı kendine yakıstıramamıstır..arkadasları onu kucumseyecektir belki de,,,,,,murat kardesim....malesef durum boyle....

Yorum

arkadaşın olmak istemediği için olabilir. fazla zorlamamalısın ters teper. zamana bırak herşeyi yoluna girer...

Yorum

Rahat ol. Herşeyin bir zamanı var. O zaman geldiğinde zaten sen ister istemez olaya dahil olursun.

Follow the white rabbit

Yorum

ben kız olarak eklemem kusura bakma... telefonda da buna benzer bir şey yaşadım geçenlerde... iş gereği devamlı konuşmak zorunda olduğum ara sıra tatlıcana şakalaştığım arkadaş... facebookuma sizi ekleyebilir miyim? dedi... benimde direkt cevabım şuydu... işlem bitti mi fatih bey?
                    hayat, sen planlar yaparken başına gelenlerdir...

Yorum

audio sen bence ondan hoşlanmadın içinn veya bişi hisetmedin için kabul etmedin eger bişi hisettigin veya tatlı buldun biri olSAYdı kabul ederdin bnce.kızda aynı şekilde beni yabancı gördügü için kabul etmedi.arkadas olmak istemedi için.sen hayır deseydin duymazlıktan gelecene geeske.neyse işte benim olayda kendimi suçlu görüorum şimdi markete gidemedim onu görecem sorarsa niye ekledin diye fln bnde derim arkadas olmak için veya ortak arkadaslardan tesadüfen gördüm fln diye

Yorum

kabul ederdim madem konuşmuşluğum var ayıp olur

Yorum

1. Facebook kullanmıyorum.
                          2. Kullansam dahi eklemezdim. ( Ama tabi yakışıklıysa düşünülebilir..)

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Aişem View Post
                            1. Facebook kullanmıyorum.
                            2. Kullansam dahi eklemezdim. ( Ama tabi yakışıklıysa düşünülebilir..)
                            Faysbuk kullanmayan bir insan evladı keşfedildi. Tebrik ettim seni...
                            Follow the white rabbit

Yorum

Orjinal yazı sahibi: murat058 View Post
                              audio sen bence ondan hoşlanmadın içinn veya bişi hisetmedin için kabul etmedin eger bişi hisettigin veya tatlı buldun biri olSAYdı kabul ederdin bnce.kızda aynı şekilde beni yabancı gördügü için kabul etmedi.arkadas olmak istemedi için.sen hayır deseydin duymazlıktan gelecene geeske.neyse işte benim olayda kendimi suçlu görüorum şimdi markete gidemedim onu görecem sorarsa niye ekledin diye fln bnde derim arkadas olmak için veya ortak arkadaslardan tesadüfen gördüm fln diye
                              hayır yaklaşımı kötüydü bence... facebook benim için o kadar bayat bir yer ki.... nesine konuşacağım facebooktan... onun yerine yarın sinemaya gideceğim katılmak ister misin gibisinden bir şey dese... kısaca yüz yüze gelip konuşmak lazım... kendini bana facebooktan tanıtamaz.... kendini tanıtmaya çalışacak bana... bunu yapmıyor... fix facebook bence bir kaçamak... tanımadığım bir insanı neden ekleyeyim bütün geyiklerimi görecek vs...

bence facebook konusunda yalnış yapmışsın... çok net bir şekilde dışarda buluşmaya çağırsan daha mantıklıydı (ama yavşaklık derecesine gelmeden)
                              hayat, sen planlar yaparken başına gelenlerdir...

Yorum

İşleniyor...
                              X