Duyuru

Collapse
No announcement yet.

ölüm korkusu yüzünden hayattan zevk alamıyorum... =//

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• ölüm korkusu yüzünden hayattan zevk alamıyorum... =//

panik atak ve agorafobim var... sürekli aklımda kötü şeyler olcak düşüncesi var.. yemek yerken veya ilaçlarımı içerken bile acaba bunlar bana zaraar verirmi zehirlenirmiyim ölürmüyüm düşüncesi hep aklımda oluyo... bi film izlerken bile acaba sonunu görcekmiyim film bitmeden ölürmüyüm diye sacma sapan seyler düşünüyorum... düşünmek istemesemde düşünüyorum... aslında yaşamayı seven, neşeli birisiyim, karşımda oturan insan aklımdan bunların geçtini tahmin bile edemez çünkü bu konuları kimseyle konuşmuyorum kimse içimde neler yasadımı bilmiyo... sürekli ölümü düşünerek yaşamaktan bi tad alamıyorum.. oooofff öle işte yaa. sıkıldım!
    TEK GERÇEK BEŞİKT" AŞK

Ölüm bir gerçek... Ölümü "öldürüp" yok edemeyiz... En iyisi, onu kabullenip onunla yaşamaya kendimizi alıştırmalıyız... Hem sonra ölümden korkmak, kaçmak; "çare" veya "çözüm" değil ki... Ne kadar düşünmek istemezsek ne kadar ondan kaçsak da o, birgün gelip bizi yine bulacak... Onun için, ondan korkmayalım... "Birgün öleceğiz" gerçeğini kafamıza yerleştirip, onunla iyi geçinmeye bakmak lazım... başka da çaremiz yok zaten...
    Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

ölüm var nezaman nerde neşikilde ölceğimizi bilemiyoruz. bendede sizinkisi gibi korko oluyor bazen.

kendime bir meşkale yada enyakın arkadaşımı arıyorum.

Yorum

komik azrail resimleri çiz ve onlara bak, zıt karsıt marsıt teknigi falan işte amann..

Yorum

hepimiz ölceğiz eninde sonunda. bırak ne zaman olacak diye düşünmeyi. aklına geldikce sen baska seyler düşün, zamanla yenersin emin ol buna. korkunun senin üstüne gelmesine izin verme. kendini her aklına geldikce baska seyler odakla.
          Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...

Yorum

Durduk yere neden ölesin ki ? Tamam cogumuzun sacma sacma seylere takıntısı var ama. Oturduğun yerde ölmek ? Hani imkansız demiyorum ama neden olsun anca kalp krizi falan olursa ( ki büyük ihtimal olmaz ) onun dışında deprem falan olması lazım yani herkesi etkilicek bisey onu da baskalari dusunsun artik

Yorum

Neden bu kadar ölümden korkuyor ve kaçıyorsun ki? ölümün okadar güzel yanları var ki? güzel olan aksine yaşamak.Yaşamayı sürdürüm die uzun yıllar korkmalısın.Ölüm bir sıfırlanıştır benim açımdan. Bu yüzden korkularınızın gereksiz olduğunu düşünerek düşüncelerinizin üstesine gidin.
              Fakir bebeğin içemediği sütü, zenginin köpeği içiyorsa; bana adaletten bahsetmeyin !

Yorum

evet durup dururken kimse ölmüyo bunu bende hergün defalarca sölüyorum kendime ama kafamın içinde engelleyemiyorum bu düşünceyi.. buda panik atağımı tetikliyo kendimi kötü hissediyorum.. öle işte..
                TEK GERÇEK BEŞİKT" AŞK

Yorum

İşleniyor...
                X