Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Küçük kardeşiniz sizden size karşı daha baskın olduğu oluyor mu

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Küçük kardeşiniz sizden size karşı daha baskın olduğu oluyor mu

kardeşimle aradam bir yaş fark var çocukluğumuzdan beri hep kavga ederdik ama bende hata var onu doğru düzgün dövemedim o yüzdende artık bir adım öne geçti onun çevresi çok benimse hiç yok ne yapmalıyım evden dışarı hiç çıkmıyorum okul zamanlarında hep okuldan nefret ederdim ama sonunda bıktım ve artık onla hiç konuşmuyorum anksiyetiye bozukluğu orta okul yıllarımda başladı okuldaki arkadaşlarımdan hep nefret ettim

zaten bu yaş aralıkları olan herkardeşte bu kıskançlıklar olur. sizin şuanki durumunuz normal yaşınız kaç?
    Fakir bebeğin içemediği sütü, zenginin köpeği içiyorsa; bana adaletten bahsetmeyin !

Yorum

Benimde öyle çok oluyor ya. Bizimde aramızda 2 yaş var Normal...
      Ne yapabilirsin bir fikrim yok açıkçası.

Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
      Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
      birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
      Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir

Yorum

22..................

Yorum

küçük yaşlarda olur böyle seyler. bende kardesimle öyleydim. yanımda olmasını benim arkadaslarımla konusmasını asla istemezdim. zaman gectikce hersey düzelir. en iyi dostun o olacaktır emin ol buna.
          Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...

Yorum

Sizin yaşlarınız baya büyük. Beraber bir şeyler yapmayı deneyebilirsiniz.

Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
            Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
            birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
            Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir

Yorum

yasınız baya varmıs. kacırmıdım o kısmı. beraber bişeyler yapın, onun takıl, gez eglen....
              Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...

Yorum

itibar kazanacak bişeyler yapın o halde kardeşiniz size imrenerek baksın saygınlığı vs artsın. kendi yeteneklerinizi sorgulayıp bi icat şart: )
                Fakir bebeğin içemediği sütü, zenginin köpeği içiyorsa; bana adaletten bahsetmeyin !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: x1980 View Post
                  küçük yaşlarda olur böyle seyler. bende kardesimle öyleydim. yanımda olmasını benim arkadaslarımla konusmasını asla istemezdim. zaman gectikce hersey düzelir. en iyi dostun o olacaktır emin ol buna.
                  yanımda olmasından nefret ediyorum ya hep şu karşılaştıklarım hep şu soruyu soruyorlar bana kardeşine dövemiyon mu ya bilmiyorum sopayı alıp kafasını kırsam ama acıyorum hiç iyi değilim okul yıllarımdada lakaplar yüzünden çok kavga ederdim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: anlamsız View Post
                    itibar kazanacak bişeyler yapın o halde kardeşiniz size imrenerek baksın saygınlığı vs artsın. kendi yeteneklerinizi sorgulayıp bi icat şart: )
                    bilmiyorum hayal gücüm çok geniş

Yorum

merak ettiğim bişey var hiç dayak hiç yemedimde hiç ufak kardeşinden dayak yiyen var mı acı ama gerçek kardeşinizi sizi dinlememesi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: karanlıklar Profesör View Post
                        yanımda olmasından nefret ediyorum ya hep şu karşılaştıklarım hep şu soruyu soruyorlar bana kardeşine dövemiyon mu ya bilmiyorum sopayı alıp kafasını kırsam ama acıyorum hiç iyi değilim okul yıllarımdada lakaplar yüzünden çok kavga ederdim
                        önce onu sevmeyi denesen fena olmaz. sevince zaten birlikte bişeyler yaparsınız.hep kötü tarafından bakma. o senin kardesin..

Yorum

Dayak atmakla çözülmez...Çözülsede çok kısa bir süre çözülür daha sonra artarak sorun büyür.
                          Dediğim gibi size saygınlığı artması için onun yapamadığı siizn yapabildiğiniz bir şeyler yapmanız gerek. Az konuşun kardeşinizle aynı ordamdan uzak durun mesela siz ondan çekilin. Felsefik etkileyici sözler kullanın.Onun ileride kafasını karıştıracak şeyler deyin işte.hangisi tutarsa artık )

Yorum

Orjinal yazı sahibi: x1980 View Post
                            önce onu sevmeyi denesen fena olmaz. sevince zaten birlikte bişeyler yaparsınız.hep kötü tarafından bakma. o senin kardesin..
                            asıl o beni hiç bir zaman sevmedi annemde bizi kız gibi yetiştirdi

Yorum

peki arkadaş nasıl bulucam

Yorum

İşleniyor...
                              X