Arkadaşlar, bu durum canımı sıktı. Size açılmak istedim. Ne zaman ağzımı açsam ya saçmalıyorum ya da bir tartışma esnasında devamını getiremiyorum. İçinde bulunduğum ortamda resmen salak olarak anılıyorum. İtibar falan kalmadı. Bu durum canımı çok sıkıyor. Gerçi ben oldum olası böyleyim. Her şeyi mahvederim. Başaramam doğru dürüst. Saygı uyandırmam. Naapmalıyım? Çenemi kapatıp mı yaşamalıyım?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Artık saygı maygı kalmadı
Collapse
X
-
düşünerek konusmayı denesen bunları yasamazsın. aslında. önce düşün sonra konus. öfkeyle kalkan zararla otururmus tam senin için söylenmiş olsa gerek.Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...
-
aslında hersey az biraz kendine hakim olmakta yatıyor. ne bilim bir adım atmadan önce sonuclarını hızlı bir sekilde düşünerek kelimelere vursan bunu hiçbirsey kaybetmeceksin. aslında yanlış cıkacak kelimeleri bile ağzından cıkarmayacaksın. karsındakinin yerine kendini koyarak konusmayı denemende fayda var. her zaman olmasada insan bunu yapmalı. biz bile cogu zaman düşünmeden konusuruz. sonuclarında elimizdeki cok degerli seyleri o düşüncesizlik yüzünden kaybederiz. ne de olsa insanız. bir makine gibi sorunsuz çalışamayız.Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...
Yorum
-
konusmaktan asla vazgecme. ne olursa olsun. konus. sustugun gün kaybettigin gün olur. az dinle sonra devam et. zamanla herseyin sonu gelir. bak bana az önce yazdıklarıma saclamısım. dogru düzgün derdini okumadan yazmısım. kafam allak bullak.
ağlanacak halime gülüyorum.
Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...
Yorum

Yorum