Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Artık saygı maygı kalmadı

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Artık saygı maygı kalmadı

Arkadaşlar, bu durum canımı sıktı. Size açılmak istedim. Ne zaman ağzımı açsam ya saçmalıyorum ya da bir tartışma esnasında devamını getiremiyorum. İçinde bulunduğum ortamda resmen salak olarak anılıyorum. İtibar falan kalmadı. Bu durum canımı çok sıkıyor. Gerçi ben oldum olası böyleyim. Her şeyi mahvederim. Başaramam doğru dürüst. Saygı uyandırmam. Naapmalıyım? Çenemi kapatıp mı yaşamalıyım?

düşünerek konusmayı denesen bunları yasamazsın. aslında. önce düşün sonra konus. öfkeyle kalkan zararla otururmus tam senin için söylenmiş olsa gerek.
    Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...

Yorum

Ne bileyim x1980... Öfkeyle bir ilgisi yok bunun. Neyse. Çok sağ ol ilgi gösterdiğin için.

Yorum

aslında hersey az biraz kendine hakim olmakta yatıyor. ne bilim bir adım atmadan önce sonuclarını hızlı bir sekilde düşünerek kelimelere vursan bunu hiçbirsey kaybetmeceksin. aslında yanlış cıkacak kelimeleri bile ağzından cıkarmayacaksın. karsındakinin yerine kendini koyarak konusmayı denemende fayda var. her zaman olmasada insan bunu yapmalı. biz bile cogu zaman düşünmeden konusuruz. sonuclarında elimizdeki cok degerli seyleri o düşüncesizlik yüzünden kaybederiz. ne de olsa insanız. bir makine gibi sorunsuz çalışamayız.
        Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...

Yorum

Bol bol kitap, dergi gazete oku. Kelime hazneni genişlet. Anlamadığın bilmediğin
          konulara girme. Önce bilgi sahibi ol, sonra fikrini yada yorumunu yap.
          Follow the white rabbit

Yorum

konusmaktan asla vazgecme. ne olursa olsun. konus. sustugun gün kaybettigin gün olur. az dinle sonra devam et. zamanla herseyin sonu gelir. bak bana az önce yazdıklarıma saclamısım. dogru düzgün derdini okumadan yazmısım. kafam allak bullak. ağlanacak halime gülüyorum.

Yorum

Pes etme asla..

Yorum

saçmalamak o kadar da kötü bişey değil bence saten herşey yeterince ciddi .. ama girdiğim ortamda salak gibi anılıyorum dediğin kısmı anlamadım.. arkandan söylenilen bişey mi duydun.. yoksa öyle görüldüğünü mü hissediyosun acaba , yanılıyor olabilirmisin

Yorum

İşleniyor...
                X