Duyuru

Collapse
No announcement yet.

kim suçlu?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• kim suçlu?

Aslında tek bir olay mı yaşadıklarım yada ayrı ayrı sorunlarmı,çözemiyorum aklıma geldikçe kendimi çaresiz hissetikçe sizin görüş ve bakış açılarınızı isticem bana yardımcı olurmusunuz? Çocukluk arkadaşım uzaktanda akraba gibi bişeyiz ama oevde tek kız çocuktu ablam ve ben olduğumuz için genelde obize gelirdi çocukken...Adı aysel ailemde ona bizim 3.kız kardeşimiz gibi davranırdı.Ben evlendim Aysel evlendi herbirimiz ayrı şehirlerde ayrı hayat şartlarıyla boğuşmaya başladık.Aysel 7-8 yıl önce eşinden boşandı.Haziran ayında eşimle bazı sorunlarım oldu tatil için ailemin yanına gittim.Aysel orda ,görüştük falan...Ayselle ortak bi arkadaşımız eşimin ayseli aradığını,ona gel burda dayalı döşeli ev var sana işte bulurum yaşar gidersin demişkeşke eşimle evlenceme senle evlenseydim demiş,bunun gibi şeyler...kıza dedim aysel gelsin bana olanları anlatsın evet oda aynı şeyleri anlattı,birkaç gün kendime gelemedim.Eşim telefon edp konuşurken dayanamadım sordum yoksa söylemeyi düşünmüyordum.Çok sinirlendi eşim ayselin 1yıl önce ondan para istediğini (eşimde göndermiş ikiside bana söylemedi)oda parasını geri istediğini onun için aradığını söyledi.bende dedimki benburdayım o zaman söylesydin
    aysele parayı götür verbelki inanırım sana...burda kime kızayım ilk önce kendime kızıyorum yorumlarınızı bekliyorm,nasıl davranayım ne yapayım[/LEFT]

evet Aysel bu cümleyi söyledi,ama eşim tabi ki inkar ediyor birde benim haberim olmadan para istenmesi beni şaşırttı Offfffff niye insanlar bu kadar sahte,korkak, çıkarcı?

Yorum

cesareti olsa zaten karsına geçer sana doğruları söylerdi. kızını düşünerek adım at...
      Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...

Yorum

ayseli bilmem sonuçta senden uzaktaymış her daim sana bilgi veremez elbette... konu para mevzusu olsaydı eşin neden senden saklasın ki? ama ayseli düşünelim... eşin ona başka şeyler teklif ediyor vsvvsvsv. ben ayselin yerinde olsam ewet sana söylemekten çekinirdim... konuyu bir şekilde kapatırdım içimde veya bir şekilde...

konu para mevzusu olsa ayselin yerinde olsam ben... ewet arkadaşımın eşinden para istedim diyelim sana bunu anlatmakta gerek görmem... ufak bir konu olarak gözükür gözümde...

ben bu noktada eşine takılmanı öneririm... sonuçta dibindeki bir insan sana en yakın arkadaşın konusunda bilgi vermiyor... arkadaşın uzakta...
        hayat, sen planlar yaparken başına gelenlerdir...

Yorum

İşleniyor...
        X