Sizce bu durum ne kadar normal.Gayet normal bir yaşantım varken,hiç aklımda böyle şeyler yokken hayatıma giren biri hayatımı altüst etti.Şimdi düşünüyorum da,aslında o şahsa da bu kadar kızmakta haksızım.Sonuçta ben ilgiye bu kadar aç bir varlık olmasaydım o da beni etkileyemeyecekti.Belkide bana karşı göstermiş olduğu fazla ilgi ve de tavırlarıma karşı olan sabrı hoşuma gitmişti.Şimdi o gitti ama benim içimde hala boşluklar var.Ona tam olarak güvenememiştim hala ama gidince gene de kalbim kırıldı ona karşı.O kişide kilitlenip kalmadım tabiki ama ondan sonrada şu aşık olma arzumu ortadan kaldıramıyorum.Saçmalama diyorum ama nafile.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Aşık olmak istiyorum,sevilmek istiyorum.
Collapse
X
-
Şu yazdıkların, beni 3 hafta önce terkeden hatun bana yaptıklarına nekadar benziyor?Orjinal yazı sahibi: Bir Hiç View PostSizce bu durum ne kadar normal.Gayet normal bir yaşantım varken,hiç aklımda böyle şeyler yokken hayatıma giren biri hayatımı altüst etti.Şimdi düşünüyorum da,aslında o şahsa da bu kadar kızmakta haksızım.Sonuçta ben ilgiye bu kadar aç bir varlık olmasaydım o da beni etkileyemeyecekti.Belkide bana karşı göstermiş olduğu fazla ilgi ve de tavırlarıma karşı olan sabrı hoşuma gitmişti.Şimdi o gitti ama benim içimde hala boşluklar var.Ona tam olarak güvenememiştim hala ama gidince gene de kalbim kırıldı ona karşı.O kişide kilitlenip kalmadım tabiki ama ondan sonrada şu aşık olma arzumu ortadan kaldıramıyorum.Saçmalama diyorum ama nafile.
Yoksa.. Yoksa sen o musun?
Follow the white rabbit
Yorum
-
O ne demek öyle şimdiOrjinal yazı sahibi: ocp1972 View PostŞu yazdıkların, beni 3 hafta önce terkeden hatun bana yaptıklarına nekadar benziyor?
Yoksa.. Yoksa sen o musun?
.Benimkide o kadar ilgiden alakadan sonra bıraktı gitti beni.Galiba seni terk eden hatun ben olamam.Bak ikimizde terk edilmişiz,terk eden yok ortada
Yorum
-
Dur kızma şaka yaptım.Orjinal yazı sahibi: Bir Hiç View PostO ne demek öyle şimdi
.Benimkide o kadar ilgiden alakadan sonra bıraktı gitti beni.Galiba seni terk eden hatun ben olamam.Bak ikimizde terk edilmişiz,terk eden yok ortada

Demişsin ya tavırlarıma karşı gösterdiği sabır, işte tam orda ben kendimi gördüm.
Bu kadar sabırlı olduğumu bilmiyordum
Sen biraz terkedilmeye kendin zemin
hazırlamışsın gibi geldi bana. Fazla naz kaçırmış olabilir mi?Follow the white rabbit
Yorum
-
Kesinlikle hayır,benim nazım sadece 3 gün sürdü.Sence bu çok mu uzun bir süreç.3 gün sonunda anca güvenmeye başlamıştım,yavaş yavaş yeşil ışık yakmaya başladım.Ama bu sefer o yandan yandan kaçmaya başladı.Orjinal yazı sahibi: ocp1972 View PostDur kızma şaka yaptım.
Demişsin ya tavırlarıma karşı gösterdiği sabır, işte tam orda ben kendimi gördüm.
Bu kadar sabırlı olduğumu bilmiyordum
Sen biraz terkedilmeye kendin zemin
hazırlamışsın gibi geldi bana. Fazla naz kaçırmış olabilir mi?
Çok iyi bir yalancıymış ne diyebilirim ki başka.Günden güne daha iyiye gidiyorum,kendime güveniyorum.Bir de şu saçma salak his ortadan kalksa ne güzel olacak.
Yorum
-
Haksızlık olmasın, 3 gün uzun bir zaman değil. Hatta kısa bile.Orjinal yazı sahibi: Bir Hiç View PostKesinlikle hayır,benim nazım sadece 3 gün sürdü.Sence bu çok mu uzun bir süreç.3 gün sonunda anca güvenmeye başlamıştım,yavaş yavaş yeşil ışık yakmaya başladım.Ama bu sefer o yandan yandan kaçmaya başladı.
Çok iyi bir yalancıymış ne diyebilirim ki başka.Günden güne daha iyiye gidiyorum,kendime güveniyorum.Bir de şu saçma salak his ortadan kalksa ne güzel olacak.
Ben tam 4 haftadır bekliyorum hali hazırda.
Oda fazla tez canlıymış... 3 gün ne ki?Follow the white rabbit
Yorum
-
Artık anlamaya uğraşmaya değmez.Ne hali varsa görsün desemde diyemiyorum kiOrjinal yazı sahibi: ocp1972 View PostHaksızlık olmasın, 3 gün uzun bir zaman değil. Hatta kısa bile.
Ben tam 4 haftadır bekliyorum hali hazırda.
Oda fazla tez canlıymış... 3 gün ne ki?
Ağzım başka içim başka şey söylüyor.Ne olurdu yani adam gibi biri karşıma çıksaydı.
Yorum
-
Ben hep merak ediyorum, bu bayanların "adam gibi adam" kriterlerini?Orjinal yazı sahibi: Bir Hiç View PostArtık anlamaya uğraşmaya değmez.Ne hali varsa görsün desemde diyemiyorum ki
Ağzım başka içim başka şey söylüyor.Ne olurdu yani adam gibi biri karşıma çıksaydı.Follow the white rabbit
Yorum
-
Karşılıklı olsa elbette ki güzeldir.Ancak şu anda anladım ki :bizim ilişkimiz daha çok av-avcı ilişkisne benziyormuşOrjinal yazı sahibi: x1980 View Postkarşılıklı olduktan sonra hersey güzeldir.

Mesela şu andaki gibi tam kalbimi çalmışken ortada öylece saf gibi bırakması sence nasıl birşey?Adam gibiden kastım benimle o kadar uğraştıktan ve de kalbimi çaldıktan sonra sahiplenmeyide bilmesiydi.Orjinal yazı sahibi: ocp1972 View PostBen hep merak ediyorum, bu bayanların "adam gibi adam" kriterlerini?
Yorum
-
Katılıyorum sana.Hala duygularımı tam olarak ayırt edemiyorum inan ki.Ben ona mı aşıktım,yoksa ilgiye mi aşıktım?Galiba o hayatımda olan bir boşluğu doldurmuştu.Orjinal yazı sahibi: sfokbysmnvalla Leyla değilim ama Leyla etcek biri olsa fena olmazdı hani
:71:
Yorum
-
ilgiye herkes açOrjinal yazı sahibi: Bir Hiç View PostSizce bu durum ne kadar normal.Gayet normal bir yaşantım varken,hiç aklımda böyle şeyler yokken hayatıma giren biri hayatımı altüst etti.Şimdi düşünüyorum da,aslında o şahsa da bu kadar kızmakta haksızım.Sonuçta ben ilgiye bu kadar aç bir varlık olmasaydım o da beni etkileyemeyecekti.Belkide bana karşı göstermiş olduğu fazla ilgi ve de tavırlarıma karşı olan sabrı hoşuma gitmişti.Şimdi o gitti ama benim içimde hala boşluklar var.Ona tam olarak güvenememiştim hala ama gidince gene de kalbim kırıldı ona karşı.O kişide kilitlenip kalmadım tabiki ama ondan sonrada şu aşık olma arzumu ortadan kaldıramıyorum.Saçmalama diyorum ama nafile.
herkes bir varlık ister hayatında... sevmek... sevilmek ister... istemeyenlerde bence mazoisttir
bence kendini rahat bırak... onunda seninde bir suçunuz yok... denediniz ama ondan sorun çıktı belki de... daha ilerde daha kötüleri olabilirdi diye düşün
hayat, sen planlar yaparken başına gelenlerdir...
Yorum
-
hoşlandım diye düşün bence... ilgiyi istemen gayet normal... sevgi de zaten ilgiyle başlar... ya sen ilgilenirsin ya da o ilgilenmeye başlar seninle....Orjinal yazı sahibi: Bir Hiç View PostKatılıyorum sana.Hala duygularımı tam olarak ayırt edemiyorum inan ki.Ben ona mı aşıktım,yoksa ilgiye mi aşıktım?Galiba o hayatımda olan bir boşluğu doldurmuştu.hayat, sen planlar yaparken başına gelenlerdir...
Yorum

Yorum