Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aşık olmak istiyorum,sevilmek istiyorum.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Aşık olmak istiyorum,sevilmek istiyorum.

Sizce bu durum ne kadar normal.Gayet normal bir yaşantım varken,hiç aklımda böyle şeyler yokken hayatıma giren biri hayatımı altüst etti.Şimdi düşünüyorum da,aslında o şahsa da bu kadar kızmakta haksızım.Sonuçta ben ilgiye bu kadar aç bir varlık olmasaydım o da beni etkileyemeyecekti.Belkide bana karşı göstermiş olduğu fazla ilgi ve de tavırlarıma karşı olan sabrı hoşuma gitmişti.Şimdi o gitti ama benim içimde hala boşluklar var.Ona tam olarak güvenememiştim hala ama gidince gene de kalbim kırıldı ona karşı.O kişide kilitlenip kalmadım tabiki ama ondan sonrada şu aşık olma arzumu ortadan kaldıramıyorum.Saçmalama diyorum ama nafile.

heh sende mi??
    aramıza hoşgeldiiinnn...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Bir Hiç View Post
      Sizce bu durum ne kadar normal.Gayet normal bir yaşantım varken,hiç aklımda böyle şeyler yokken hayatıma giren biri hayatımı altüst etti.Şimdi düşünüyorum da,aslında o şahsa da bu kadar kızmakta haksızım.Sonuçta ben ilgiye bu kadar aç bir varlık olmasaydım o da beni etkileyemeyecekti.Belkide bana karşı göstermiş olduğu fazla ilgi ve de tavırlarıma karşı olan sabrı hoşuma gitmişti.Şimdi o gitti ama benim içimde hala boşluklar var.Ona tam olarak güvenememiştim hala ama gidince gene de kalbim kırıldı ona karşı.O kişide kilitlenip kalmadım tabiki ama ondan sonrada şu aşık olma arzumu ortadan kaldıramıyorum.Saçmalama diyorum ama nafile.
      Şu yazdıkların, beni 3 hafta önce terkeden hatun bana yaptıklarına nekadar benziyor?
      Yoksa.. Yoksa sen o musun?
      Follow the white rabbit

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ocp1972 View Post
        Şu yazdıkların, beni 3 hafta önce terkeden hatun bana yaptıklarına nekadar benziyor?
        Yoksa.. Yoksa sen o musun?
        O ne demek öyle şimdi .Benimkide o kadar ilgiden alakadan sonra bıraktı gitti beni.Galiba seni terk eden hatun ben olamam.Bak ikimizde terk edilmişiz,terk eden yok ortada

Yorum

O ne demek öyle şimdi .Benimkide o kadar ilgiden alakadan sonra bıraktı gitti beni.Galiba seni terk eden hatun ben olamam.Bak ikimizde terk edilmişiz,terk eden yok ortada
          Dur kızma şaka yaptım.
          Demişsin ya tavırlarıma karşı gösterdiği sabır, işte tam orda ben kendimi gördüm.
          Bu kadar sabırlı olduğumu bilmiyordum Sen biraz terkedilmeye kendin zemin
          hazırlamışsın gibi geldi bana. Fazla naz kaçırmış olabilir mi?
          Follow the white rabbit

Yorum

Dur kızma şaka yaptım.
            Demişsin ya tavırlarıma karşı gösterdiği sabır, işte tam orda ben kendimi gördüm.
            Bu kadar sabırlı olduğumu bilmiyordum Sen biraz terkedilmeye kendin zemin
            hazırlamışsın gibi geldi bana. Fazla naz kaçırmış olabilir mi?
            Kesinlikle hayır,benim nazım sadece 3 gün sürdü.Sence bu çok mu uzun bir süreç.3 gün sonunda anca güvenmeye başlamıştım,yavaş yavaş yeşil ışık yakmaya başladım.Ama bu sefer o yandan yandan kaçmaya başladı.Çok iyi bir yalancıymış ne diyebilirim ki başka.Günden güne daha iyiye gidiyorum,kendime güveniyorum.Bir de şu saçma salak his ortadan kalksa ne güzel olacak.

Yorum

Kesinlikle hayır,benim nazım sadece 3 gün sürdü.Sence bu çok mu uzun bir süreç.3 gün sonunda anca güvenmeye başlamıştım,yavaş yavaş yeşil ışık yakmaya başladım.Ama bu sefer o yandan yandan kaçmaya başladı.Çok iyi bir yalancıymış ne diyebilirim ki başka.Günden güne daha iyiye gidiyorum,kendime güveniyorum.Bir de şu saçma salak his ortadan kalksa ne güzel olacak.
              Haksızlık olmasın, 3 gün uzun bir zaman değil. Hatta kısa bile.
              Ben tam 4 haftadır bekliyorum hali hazırda.
              Oda fazla tez canlıymış... 3 gün ne ki?
              Follow the white rabbit

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sfokbysmn
                pardon yaa bugün boyuna yanlış yapıyorum.hayırdır inşallah:21:ben aşık olmak ve sevilmek istiyorum a ben de diyorum:21:
                Az önce bende böyle birşey yaptım galiba.:105:İyice Leyla olmuşuz galiba,ne yapsak ki off

Yorum

Haksızlık olmasın, 3 gün uzun bir zaman değil. Hatta kısa bile.
                  Ben tam 4 haftadır bekliyorum hali hazırda.
                  Oda fazla tez canlıymış... 3 gün ne ki?
                  Artık anlamaya uğraşmaya değmez.Ne hali varsa görsün desemde diyemiyorum ki Ağzım başka içim başka şey söylüyor.Ne olurdu yani adam gibi biri karşıma çıksaydı.

Yorum

karşılıklı olduktan sonra hersey güzeldir.
                    Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...

Yorum

Artık anlamaya uğraşmaya değmez.Ne hali varsa görsün desemde diyemiyorum ki Ağzım başka içim başka şey söylüyor.Ne olurdu yani adam gibi biri karşıma çıksaydı.
                      Ben hep merak ediyorum, bu bayanların "adam gibi adam" kriterlerini?
                      Follow the white rabbit

Yorum

Orjinal yazı sahibi: x1980 View Post
                        karşılıklı olduktan sonra hersey güzeldir.
                        Karşılıklı olsa elbette ki güzeldir.Ancak şu anda anladım ki :bizim ilişkimiz daha çok av-avcı ilişkisne benziyormuş
                        Ben hep merak ediyorum, bu bayanların "adam gibi adam" kriterlerini?
                        Mesela şu andaki gibi tam kalbimi çalmışken ortada öylece saf gibi bırakması sence nasıl birşey?Adam gibiden kastım benimle o kadar uğraştıktan ve de kalbimi çaldıktan sonra sahiplenmeyide bilmesiydi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sfokbysmn
                          valla Leyla değilim ama Leyla etcek biri olsa fena olmazdı hani:71:
                          Katılıyorum sana.Hala duygularımı tam olarak ayırt edemiyorum inan ki.Ben ona mı aşıktım,yoksa ilgiye mi aşıktım?Galiba o hayatımda olan bir boşluğu doldurmuştu.

Yorum

ilgiye herkes aç herkes bir varlık ister hayatında... sevmek... sevilmek ister... istemeyenlerde bence mazoisttir bence kendini rahat bırak... onunda seninde bir suçunuz yok... denediniz ama ondan sorun çıktı belki de... daha ilerde daha kötüleri olabilirdi diye düşün
                            hayat, sen planlar yaparken başına gelenlerdir...

Yorum

Katılıyorum sana.Hala duygularımı tam olarak ayırt edemiyorum inan ki.Ben ona mı aşıktım,yoksa ilgiye mi aşıktım?Galiba o hayatımda olan bir boşluğu doldurmuştu.
                              hoşlandım diye düşün bence... ilgiyi istemen gayet normal... sevgi de zaten ilgiyle başlar... ya sen ilgilenirsin ya da o ilgilenmeye başlar seninle....
                              hayat, sen planlar yaparken başına gelenlerdir...

Yorum

İşleniyor...
                              X