Merhaba arkadaşlar, foruma yeni üye oldum fakat uzun süredir siteyi takip ediyorum. Yorumu çok güzel arkadaşlar var, derdim ise sevdiğim kişiye karşı aşırı derecede saygı, müsamaha ve merhamet göstermem. Bunun zararını çok gördüm ve kurtulmak için tavsiyelerinize ihtiyacım var. Bir dediğini iki etmediğim eşimle boşanmaya karar verdik. Derdini 15 yıldır çözemedim ve sonunda beni sevmediğine karar verdim. Lakin 3 çocuguma bakıncada sevmeden olur muydu? bunlar dedim, neyse kafayı yemeden konuyu açıyorum, saygılar.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Aşırı derecede, eşe 'Merhamet' edilmesi sakıncalı mıdır?
Collapse
X
-
İnş ayrılmazsınız bir yuva kolay kurulmuyor yaşanan hatıralar anılar alışkanlık,beraberce sizden olan o güzel yavrularınız bebeğinizin ilk dünyaya gelişi aklınıza gelmiyormu hiç ve onu size armağan eden eşiniz.eğer daha iyi olucağını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz bence.
Yorum
-
3 çocuk, bir eş... bi anda boşanmaya karar verebilmek çok zor olsa gerek... Aceleci olma... Ani karar alma.. İyice düşünmelisin... Yani, "benim bunca merhametime karşılık vefalı davranmadı" gerekçesi yeterli değil... Belki aşılabilir... Aşılacak yolları bulmalısın, denemelisinMutluluk;paylaşmaktır...
Yorum
-
neden terkettiği konusunda bir fikrin var mı? veya nedeni? bence çözülemeyecek durum yoktur...
psikolojik olarak kötü durumda olabilir... çevresel olarak etkilenmiş olabilir... ama sebebi vardır!!!! şimdi üç çocuk var kolay değil... eşin boşanmak istiyorsa bilmem durumu... ancak bir uzlaşmaya noktaya ve nedenine gelmemiz gerekiyor... neden?hayat, sen planlar yaparken başına gelenlerdir...
Yorum
-
beraber terapiye gidin, faydasını görürsünüz, boşanma yerine 15 yıl ve 3 cocugun için neler yapabilirim, nasıl yaparım diye düşünmelisin. kaçmak her zaman en kolay mücadele etmelisin.Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...
Yorum

Yorum