Duyuru

Collapse
No announcement yet.

boşanırken

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• boşanırken

eşimle 4 yıldır evliyiz ve başkasına aşık oldu.sonra ben onları ayırdım ve eşimle birleştim.1 ay yaşadık ve beni sevmediğini hissettiğim için terkettim.kızım yanımda oğlum 4 aylık ve babasına bıraktım.doğrumu yanlışmı ne yapmalıyım.

4 aylık bebeyi babasına nasıl bıraktın? Bence yanlış yapmışsın. Gerçi
    anlattıklarında doğru gelen bişey yok! Ani verilen kararlar ama sonuçları
    ağır.
    Follow the white rabbit

Yorum

ne doğru gelmiyor

Yorum

Kocanın aşık olduğu kadınla ayırıp tekrar birleşmeniz... Mantıklı mı sence?
        Follow the white rabbit

Yorum

çocuklar ve sevgi içindi.ayırsamda bana hiç bir sevgisi kalmamıştı.bense hala seviyom ne edeyim

Yorum

Sevgiden bahsediyorsun ama 4 aylık bebeğini, en fazla anne sevgisine ve bakımına
            ihtiyacı olduğu bir dönemde babasına veriyorsun. Bana ters geldi bu biraz. Sevgi
            biraz zordur.
            Follow the white rabbit

Yorum

maddi özügürlüğünüz nedir? bebeği, niçin babaya bıraktınız..
              "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

galiba içinizi acıtan bişeyler söylenildi sustunuz...kendinizle halen yüzleşemediniz mi 4 aylık bebeğinizi babasına bırakırken...Bence maddi durumunuz el veriyorsa bakabiliyorsanız babasına bırakmayın.
                "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

okul müdürüyüm.sanırım sorumlluk vermek istedim

Yorum

Bir ilişkı uzmanına gıtmelisiniz evlılıgınızı kurtarmanız gereklı bence çunku seviyorsunuz

Yorum

4 aylık bir bebekle sorumluluk yüklemek. bana tuhaf geliyor. Bebek araç değil ki? tamam babasıda bakması lazım sorumluluk alması lazım ama bebeği kullanarak mı? bu biraz bencilce olmuyor mu? akşam ağladığında babası ilgilenmediğinde yada bilmeyip saatlerce ağladığını düşünmüyormusun hiç? sırf anlaşamamazlığınızın bedelini 4 aylık bir bebek çekmemesi gerektiğini düşünüyorum. yani ne zamana kadar bu böyle sürcek nedir planınız, lütfen sizi eleştirir gibi bizi algılamayın.haddime değil yanlızca fikir sunuyorum.

Yorum

bence hiçbir anne 4aylık bebeğini vermez tekrar çocuklarınız için eşinizle konuşun. herşey çocuklarınız için katlanın eşinizi sevmesenizde hiç değilse onlare mutlu olsun.

Yorum

dört aylık bir bebek nasıl annesinde ayrı olur ya. mantık bunun neresinde. onun anne sevgisinden başka hiç birşeye ihtiyacı yok ve siz onu babası sorumluluk kazansın diye bıraktım diyorsunuz, nasıl bir sey bu ya aklım almıyor. bence önce sizin bir sorumluluk almanız lazım, gidip ne olursa olsun bebeğinizi ya yanınıza alın ya da onun yanında olun. bu arada eşinizle beraber bir doktora gidin.
                          Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...

Yorum

siz sadece terk edilmeyi hazmedemediğiniz için eşinizle birleştiniz,sıra size gelincede aslında bende seni istemiyorumu göstermek için ayrıldınız.Tamam içinizdekileri tatmin ettiniz.Şimdi annelik sırası hemen yola çık çocuklarını al,eğer eşinle konuşabilyosan maddi yardımı yapacak çocuklara sen bakacaksın yok öle sorumluluk falan yüklemek,önce sen sorumluluğunu bil,annelik sorumluluğu.Ha ailen çocuklarını istemiyo olabilir,başka seçenek düşün asla onlardan vazgeçme pişman olursun.

Yorum

eşim beni sevmiyor ilişki uzmanı evliliği kurtaramaz ki

Yorum

İşleniyor...
                              X