Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yaşıtlarla anlaşamama

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• yaşıtlarla anlaşamama

merhaba. 16 yaşındayım. yaşıtlarımla hiç anlaşamıyorum. kafam uyuşmuyor. onların yaptığı hareketler hep saçma geliyor. küçüklüğümden beri böyleyim. şimdiye kadar hiç kalabalık yaşıtım bir grup arkadaşım olmadı. aynı zamanda sosyal fobiğim. hep üniversite çağındaki insanlarla anca kafam uyuşuyor. böyle olunca da okula gitmek eziyet gibi. çok zor durumdayım. yok mu bir çözümü bu durumun ya.

Başlıktan anlamıştım üniversiteli tiplerle anlaşabildiğini Bende aynen öyleyim. Ayrıca da yaşıtız
    Benim için problem olmuyor. Kafan uyuşmasa da onları öyle kabul edersen problem yaşamazsın. Sanırım biraz olgunsun. Onların yanında biraz çocuklaşırsan bir şey olmaz...

Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
    Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
    birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
    Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir

Yorum

Birden yalnız olmadığımı görünce mutlu oldum eheh. Evet biraz olgun kalıyorum. Rahatlattı tavsiyen gerçekten. Çok zor oluyor ama katlanmaktan başka çarem yok.
      Sosyal fobi de var mıydı sende?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: niabel View Post
        Birden yalnız olmadığımı görünce mutlu oldum eheh. Evet biraz olgun kalıyorum. Rahatlattı tavsiyen gerçekten. Çok zor oluyor ama katlanmaktan başka çarem yok.
        Sosyal fobi de var mıydı sende?
        Sosyal fobi yok bende. Ama çok çekingen bir insandım 2 yıl öncesine kadar. Liseye başlayınca düzeldi. Zorla düzelttim daha doğrusu. Ortamına göre şekil alırsan problem yaşamıyorsun emin ol

Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
        Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
        birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
        Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir

Yorum

Bende 16 yaşındayım ve geçen yıla kadar yaşıtlarımla anlaşamadığımı düşünürdüm.Ama sorun anlaşamama değilmiş.Anlaşabilirim her yaştaki insanla.Sorun onlara
          uyum sağlayacağım diye yorulmak şekilden şekile girmek.Ergenlik kötü şey

Yorum

Orjinal yazı sahibi: niabel View Post
            merhaba. 16 yaşındayım. yaşıtlarımla hiç anlaşamıyorum. kafam uyuşmuyor. onların yaptığı hareketler hep saçma geliyor. küçüklüğümden beri böyleyim. şimdiye kadar hiç kalabalık yaşıtım bir grup arkadaşım olmadı. aynı zamanda sosyal fobiğim. hep üniversite çağındaki insanlarla anca kafam uyuşuyor. böyle olunca da okula gitmek eziyet gibi. çok zor durumdayım. yok mu bir çözümü bu durumun ya.
            korhan sen misin

Yorum

Çok gördüğüm bir olay. Bende anlaşamıyorum kafa yapımız uyuşmuyor ama demek değildir ki her yaşıtımızla anlaşamayacağız
              illa ki bizim gibi birini bulabiliriz.
              Mutluluk;beni sevmen kadar imkansız...

Yorum

ben de 16 yaşında aynı sizin gibi anlayamazdım salak salak bi kafede oturup bütün gün laklak ederler ordan çık başlkasına it kafe bar onun evi bunun evi kendimi sf sanıyordum sonra üni de aynı iş de de aynı o insanlar hep aynı kafalar aynı dünyalar aynı yaptıkları piçlikler yanlışlar aynı kendilerine sorsan en iyi en karizma onlar şekilci torpilci yalancı şekilsiz kendinden mutsuz özgüvensiz insan bozuntuları

Yorum

tamamen üstü kapalı sosyal fobi durumu,eziklik hıssı,hallet bunu yasıtlarınla takılmaya calıs
                  "Every man dies - Not every man really lives"

Yorum

İşleniyor...
                  X