Duyuru

Collapse
No announcement yet.

sizde bunları unuttunuzmu?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• sizde bunları unuttunuzmu?

sevinçli bir haber alınca önceden kalbimde tuhaf bişey oluyordu çok mutlu oluyordum.o duyguyu 10 yıldır yaşamıyorum
    birde dostlarla muhabbet edince muhabbette güzelse insan bir tat alır o duyguyuda en son ne zaman yaşadım hatırlamıyorum
    birde kalabalık bir ortamda herkesin konuşmalarınaa anlattıklarına olup biten olaylara hakimdim farkındaydım herşeyin artık bunuda hiç hissetmiyorum
    sabah uyanınca gülümseyerek gerneşmek buda olmuyor artık
    belkide en önemlisi bir işi hakkıyla bitirip haklı gururunu yaşamak buda olmuyor

emin ol yalnız diilsin bu yaşadıklarında.. yada yaşayamadıklarında ...
    TEK GERÇEK BEŞİKT" AŞK

Yorum

Bir şeylerden keyif almıyorsun diye depresyona girdin demek değildir . Çünkü bende bunalıyorum ve depresyonda değilim.
      Aynen yaşadıklarında ve yaşayamadıklarında yalnız değilsin.
      Ama yeterince üzülmüşsün gibi geliyor , şimdi de mutlu olmak için bir şeyler yap.
      Mutluluk;beni sevmen kadar imkansız...

Yorum

tuğba 10 yıldır böyle ama teşhiste depresyon zaten

Yorum

Bilmiyorum ki daha önce depresyona girmediğim için . Ama inanırsan atlatırsın gibi geliyor . Karamsar olma , mutluluk için savaş , huzursuzluk için direnme.
          Mutluluk;beni sevmen kadar imkansız...

Yorum

Emin ol ben ve buradaki herkes de kısmen yaşıyor bunları üzülme hepimiz zaman zaman unutuyoruz.Aslında bütün insanlar zaman zaman bu hale geliyor lakin dile dökmüyor dökemiyor..
            "Every man dies - Not every man really lives"

Yorum

hayat gerçekten çok güzelmiş ya yeni farkediyorum elimden çıktıktan sonra

Yorum

hkn30 aynı duyguları yaşıyoruz ben torunumu sverken bile mıtlu olmıyorum
                oysaki benimhayatta en çok sevdiğim şey bebekler

Yorum

ne kadar kötü ne kadar ağır şeyler yaşıyoruz.depresyondayım torunun olduğuna göre bizlere göre çok tecrübelisin demektir kaç yıldır sıkıntıların var

Yorum

İşleniyor...
                  X