Ben 18 yaşında bir erkeğim.Son 1 yıl içinde saplantılı bir kara sevda yüzünden tüm sağlığımı kaybettim.Nasıl anlatsam bilmiyorum.Ama şöyle anlatabilirim o kadar çok acı çektim ki yaratılışsal 'ben'e tamamen yabancılaştım.Aynaya bakıyorum ve bu yüz kimin diyorum sonra sesime duyunca bu ses kime ait.Araştırdım dissosiyotif bozukluğa giriyormuş bu.Tabii sadecde bu değil.Tuhaf bir bilinç bozukluğu yaşıyorum.Sanki rüyada yaşıyorum.Dışarıya çıkmaya korkuyorum tam güvende olamadığım için.Her şey soyut bir halde.Sonra insanlar varoluşsal bir enkaza uğradı.Onları insan değilde iki gözlü,saçları ağızları olan bir yaratık gibi görüyorum.Sonra beynim zarar gördü galiba.Kitap bile okuyamıyorum.Cümleler taş gibi çarpıyor beynime.Kısacası tamamen bittim.Her an intiharı düşünüyorum ama onu bile beceremiyorum.İşin kötü tarafı ise hala insan takliti yapabiliyorum.Ailem bir şeyin yok tembelsin sadece diyor.13-14 saat sürekli uyumak istiyorum.Ben Konyadayım.Dissisoyotif bozukluğun tedavisi terapi ile.Konyada böyle bir yok.Sanırım İstanbul'da tedavi imkanı var.Çooook ama çok bunaldım.Hayatımda hiç içmedim ama şu an sarhoş gibiyim.Bilmiyorum ne olacak sonum.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yolun sonuna gelmek...
Collapse
X
-
Yolun sonuna gelmek...
içimde kendi hayatımı yaşamadığım kanaati var.Daha samimi olayım ister misiniz?bu yaşadığım hayat o kadar benim değil ki herhangi bir saatimde biri gelip bana "haydi kalk , sıran geldi,kendin ol!"diye bağırsa sanki böyle bir şey mümkünmüş gibi inanıp koşacağım.bu his bende o kadar kuvvetli.herhangi bir kalabalıkta kendimden başka herkes olmaya razıyım..Etiketler: Yok
-
1000.mesajına bana ayırdığın için teşekkürler.İnsan çoook sonraları anlıyor bir kadın için hayatın mahvedilmemesi gerektiğini.Orjinal yazı sahibi: ayşeglkseni o kadar iyi anlıyorum ki kardeşim bende 19 yaşımda aşık olmuştum olmaması gereken bir aşktı we yaşadığım acılar tarif edilemez...içimde kendi hayatımı yaşamadığım kanaati var.Daha samimi olayım ister misiniz?bu yaşadığım hayat o kadar benim değil ki herhangi bir saatimde biri gelip bana "haydi kalk , sıran geldi,kendin ol!"diye bağırsa sanki böyle bir şey mümkünmüş gibi inanıp koşacağım.bu his bende o kadar kuvvetli.herhangi bir kalabalıkta kendimden başka herkes olmaya razıyım..
-
Öncelikle geçmiş olsun. Gücünü toparlaman için terapi veya sana sürekli pozitif yönde destek olacak arkadaş gerekiyor. Yoksa tek başına bu durumdan kurtulman zor gözüküyor. Ama düşünüp kendi gücünün farkına varırsan kurtulmak hiçte zor değil.
Yorum
-
Felaketin büyüklüğünü tam anlatamadım galiba.İnsanları insan olarak göremiyorum artık.Sadece duygularım kaldı.Ben insanlığımı kaybettim sanırım.Orjinal yazı sahibi: ideal*hayat View PostÖncelikle geçmiş olsun. Gücünü toparlaman için terapi veya sana sürekli pozitif yönde destek olacak arkadaş gerekiyor. Yoksa tek başına bu durumdan kurtulman zor gözüküyor. Ama düşünüp kendi gücünün farkına varırsan kurtulmak hiçte zor değil.içimde kendi hayatımı yaşamadığım kanaati var.Daha samimi olayım ister misiniz?bu yaşadığım hayat o kadar benim değil ki herhangi bir saatimde biri gelip bana "haydi kalk , sıran geldi,kendin ol!"diye bağırsa sanki böyle bir şey mümkünmüş gibi inanıp koşacağım.bu his bende o kadar kuvvetli.herhangi bir kalabalıkta kendimden başka herkes olmaya razıyım..
Yorum
-
-
canım kardeşim.kardeşim diyorum kızma senden yaşca çok büyüğüm.18 yaşındasın şu dünyada 1 insanı sevdim bir kişiye aşık oldum diyenlere bakma
insanın kalbi kendi yumruğu boyutundadır ama gnişliği bi dünya kadardır.dışarda aşık olup sevibileceğin bi sürü insan var.aşık olacaksın sona ya sen onu yada o seni sevmeyi bırakaak sona tekrar aşık olacaksın.önce kendini sevmeye başla.önce kendini sev önce kendine sahip çık.naizane bi tavside vereyim şu uğruna insanlıktan çıktığını savunduğun kızın iyi yönlerini bide kötü yönlerini bi kağıda yaz sonada karşılaştır ne çıkacak merak ettim.kendini sev ve en önemlisi seni seveni sevmeye başla .
başkalarının öncelikleri önceliklerin olursa başkasının hayatını yaşarsın:tinysmile_twink_t2:
Yorum
-
Misyonix,hepimiz o yaşlardan geçtik,sevdik sevildik veya sevilmedik yeryer senin gibi saplantı yaptık ama kafana takma kızı falan sağlığına bak sen,önce kendinin de dediği gibi bir doktordan yardım al,okulunu bitir askerliğini yap bir meslek sahibi ol para kazan bak göreceksin ne güzel kızlar ne hoş alımlı kadınlar tanıyacaksın sana yalvarsa dönüp bakmazsın
Sana bir de abi tavsiyesi aşk diye bişi olmadığını bil
sevgi ve saygı vardır karşılıklı sadece o zaman tadından yenmez,aşk sandığın sadece saplantı haline gelmiş bir istektir bunu da bil,çünkü kimse vazgeçilmez ve eşsiz benzersiz değildir,aşk elde edilmezse aşktır elde edersen ulaşılmışa aşk biter,dolayısıyla aşk=saplantı çoğu zaman karıştırılır.
Sen doktora git tedavini ol bişeyciğin kalmaz emin ol,yeterki yılma!"Every man dies - Not every man really lives"
Yorum
-
Nasıl tedavi olacağım?İlaçlar fayda vermiyor.içimde kendi hayatımı yaşamadığım kanaati var.Daha samimi olayım ister misiniz?bu yaşadığım hayat o kadar benim değil ki herhangi bir saatimde biri gelip bana "haydi kalk , sıran geldi,kendin ol!"diye bağırsa sanki böyle bir şey mümkünmüş gibi inanıp koşacağım.bu his bende o kadar kuvvetli.herhangi bir kalabalıkta kendimden başka herkes olmaya razıyım..
Yorum
-
-
yolu sonu yoktur, her son yeni bir başlangıçtır, sadece yanlış gözle bakıyorsun, kendine gel biran önce kimse için bu kadar kötü olmaya değmez.Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...
Yorum

Yorum