gerçek olduğunu hiç düşündünüzmü
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
arkadaşlar hiç insanların size hakkınızda konuştuklarını zannettiğiniz oluyormu
Collapse
X
-
Biz nasıl başka insanlara bakıyorsak,onlar hakkında konuşuyorsak,onlar da bize bakacak,bizim hakkımızda konuşacak bu gayet normal,ama herkes benim hakkımda konuşuyor herkes beni izliyor takip ediyor diyorsanız o paranoyaya girer,bir doktora başvurun derim,başvurduysanız da ilaçlarınıza devam edin doktorunuza devam edin dilerim bişeyiniz kalmaz kısa zamanda..."Every man dies - Not every man really lives"
Yorum
-
özellikle kalabalık bir ortama girdiğinde herkes sana bakıyormuş gibi hissedersin ya, aynı şey aslında, bana da çoğu zaman olurÜzülme der Mevlana ..! İstediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur. . .
Yorum
-
bazende kendimle alakalı önemli bir konu hakkında bilgi sahibi olduklarını düşünüp onların konuşulduğunu düşünüp daha çok sinir yapıyorum o ortamda durmak istemiyorum iş yerimde çok oluyor bu molaya bile çıkmak istemiyorum .BAŞINI GÖĞSÜME YASLADIĞINDA TEK BİR DÜŞMANIM VARDIR; ODA GEÇİP GİDEN ZAMAN<br /><br /><div align="center">ÖMRÜMMM</div>
Yorum

Yorum