Duyuru

Collapse
No announcement yet.

arkadaşlar hiç insanların size hakkınızda konuştuklarını zannettiğiniz oluyormu

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• arkadaşlar hiç insanların size hakkınızda konuştuklarını zannettiğiniz oluyormu

gerçek olduğunu hiç düşündünüzmü

neredeyse hergün :S
    BAŞINI G&Ouml;ĞS&Uuml;ME YASLADIĞINDA TEK BİR D&Uuml;ŞMANIM VARDIR; ODA GE&Ccedil;İP GİDEN ZAMAN<br /><br /><div align="center">&Ouml;MR&Uuml;MMM</div>

Yorum

Biz nasıl başka insanlara bakıyorsak,onlar hakkında konuşuyorsak,onlar da bize bakacak,bizim hakkımızda konuşacak bu gayet normal,ama herkes benim hakkımda konuşuyor herkes beni izliyor takip ediyor diyorsanız o paranoyaya girer,bir doktora başvurun derim,başvurduysanız da ilaçlarınıza devam edin doktorunuza devam edin dilerim bişeyiniz kalmaz kısa zamanda...
      "Every man dies - Not every man really lives"

Yorum

olmazmı oluyo bana bakıyolar gülüyolar bazen saçlarını başlarını yolasım geliyo belki bana gülmüyolar ama niye üstüme alınıyorum bilmem bize geliyolar dik dik bakıyolar nefret ediyorum bazen insanlardan

Yorum

özellikle kalabalık bir ortama girdiğinde herkes sana bakıyormuş gibi hissedersin ya, aynı şey aslında, bana da çoğu zaman olur
          Üzülme der Mevlana ..! İstediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur. . .

Yorum

merhaba sf ile bilgi sahibisiniz sanırım.
            kurtulus yolları neler ? yardımcı olurmusunuz bana..

Yorum

canım sıkılıyor.

...Kendini boşuna harcamış olur insan
              Dilediğine erer de sevinç duymazsa ...

:57:

Yorum

Orjinal yazı sahibi: jinpacha View Post
                gerçek olduğunu hiç düşündünüzmü
                Tamamen psikozdan kaynaklanan bir durum bu ilaçlarını kullanmaya devam et.

Yorum

bazende kendimle alakalı önemli bir konu hakkında bilgi sahibi olduklarını düşünüp onların konuşulduğunu düşünüp daha çok sinir yapıyorum o ortamda durmak istemiyorum iş yerimde çok oluyor bu molaya bile çıkmak istemiyorum .
                  BAŞINI G&Ouml;ĞS&Uuml;ME YASLADIĞINDA TEK BİR D&Uuml;ŞMANIM VARDIR; ODA GE&Ccedil;İP GİDEN ZAMAN<br /><br /><div align="center">&Ouml;MR&Uuml;MMM</div>

Yorum

İşleniyor...
                  X