Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hiçbir iş ortamında mutlu olamıyorum!!!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Hiçbir iş ortamında mutlu olamıyorum!!!

Arkadaslar merhaba,

Benim sorunum şu, hangi işe girdiysem mutlu olamadım.4 yıllık iş hayatım var. Bunun 3 yılını aynı işyerinde calısarak geçirdim.Son 1 yıldır da 4.işim bu.Dönemsel çalıştım olmadı,daimi girdim cıktım şimdi yine daimi bir işe girdim 10 gn oldu ve ben mutsuzum zaman geçiremiorum insanlara işe alışamadım.Daha doğrusu işyerindeyim ama iş yok yani ben sabah 08:00 18:00 oturuyorum sürekli.Söylediğim herkes otur işte ne güzel diolar maaşımda çok iyi ama ben mutlu deilim eğer işten yine cıkarsam bu sefer ailem vs herkes bana tepki gösterecekler.En azından maasımı alaana kadar sabredicem sonra istediğim gibi bir iş buluncaya kadar bekliycem....... LÜTFEN BANA TAVSİYELERİNİZİ YAZIN LÜTFEN SORUN BENDE Mİ?

bence sen her iş yerinde daha iş yerine ve insanlara adapte olamadan pes edip vazgeçmişsin, hemen çalıştığın ortama ve orda çalışan insanlara adapte olman zaten zor. şuanda bir iş yükü yüklememiş olabilirler yeni olduğun için ama bu hep oturacaksın anlamına gelmez iş takibini yap, oturup bekleme iş verisinler diye sen bi takım şeylerin ucundan tutmaya çalış öğrenmeye çalış süreci. yeni olduğun içinde kimse tanımıyor seni, aslında herkes gardını almış durumda sana karşı kişiliğin hakkında hiç birşey bilmiyorlar çünkü ama zaman içerisinde kendini ifade edebilirsen hem çalışma arkadaşlarına hem yöneticilerine fırsatları tepmemiş olacaksın. Bol şans
    BAŞINI G&Ouml;ĞS&Uuml;ME YASLADIĞINDA TEK BİR D&Uuml;ŞMANIM VARDIR; ODA GE&Ccedil;İP GİDEN ZAMAN<br /><br /><div align="center">&Ouml;MR&Uuml;MMM</div>

Yorum

Çok doğru tespit yaptınız.İnsanlara ve işe alışmadan pes ediyorum.Eğer bu iştede öyle olursam ve bu maaşı tepersem bana yazık olucak.Bu ücreti de tepmek istemiyorum burda da olmak istemiyorum gibime geliyor.Ben ay sonuna kadar bekliyim eğer ay sonuna kadar yine böyle oturursam çıkıyım mı simge hnm

Yorum

Ben çıkmayınız biraz daha sabrediniz derim,çünkü çok da sık iş değiştirmek kariyeniz açısından ilerde başınızı ağrıtabilir...
        "Every man dies - Not every man really lives"

Yorum

Cv yazarken bu kadar çok iş değiştirdiğimi yazmıyorum ki o yüzden sorun olmuyor amannn bilmiorum o kadar moralim bozukkki anlataamam.... Eve gidiyorum mutsuz işe geliyorum mutuszzz ama tatil günlerimde mutluyum..... Hersey para değil ben ay sonu maası alır çıkarım

Yorum

Ne iş yapıyorsun ?

Yorum

Ofis asistanıyım

Yorum

iş değiştirmek o kadar iyi değil kalıcı olmanı öneririm sana, zamanla alışırsın iş ortamına, ilk zamanlar canın sıkılır ama geçer zamanla, bak bende iş değiştirmeyi planlıyorum hemde 8 yıla yakındır çalıştıgım yerden ayrılacam nasıl olcak diye düşünmüyorum bile.
                Sen şimdi yoksun ya. Bende yokum aslında bu dünyada. Yaşamıyorum, sadece zaman dolduruyorum, o büyük gün gelene kadar...

Yorum

canım madem iyi ücretle alıştın ki muhtemelen vizyonu geniş bir işletme burası kariyerin açısıdan sana fayadalı olabilir aman çok sıkıldım burda da yapamam diye düşünme sen benim için 2 ay sık dişini 1 ayda hiç birşeyi net göremezsin ve bu düşüncen devam eder o yüzden sabret biraz daha ) orda olmak istemiyorsun çünkü kendini yalnızda hissediyorsan henüz iletişimlerin yerine oturmamış kişilerle, ama zaman içerisinde sana mutluluk da verebilir bu iş fevri karar verme

Orjinal yazı sahibi: dnzylmz33 View Post
                  Çok doğru tespit yaptınız.İnsanlara ve işe alışmadan pes ediyorum.Eğer bu iştede öyle olursam ve bu maaşı tepersem bana yazık olucak.Bu ücreti de tepmek istemiyorum burda da olmak istemiyorum gibime geliyor.Ben ay sonuna kadar bekliyim eğer ay sonuna kadar yine böyle oturursam çıkıyım mı simge hnm
                  BAŞINI G&Ouml;ĞS&Uuml;ME YASLADIĞINDA TEK BİR D&Uuml;ŞMANIM VARDIR; ODA GE&Ccedil;İP GİDEN ZAMAN<br /><br /><div align="center">&Ouml;MR&Uuml;MMM</div>

Yorum

canım CV de çok iş değiştirdiğini yazmadığını ifade etmişsin ama unutmaki bir çok şirket sadece CV ile hareket etmiyor çalıştığın yerlerden ve referanslarından mutlaka chek ediyorlar yani buda sen çok iyi bir eleman olsan dahi gerçeği yansıtmayan bilgi verdiğin için üstüne çizik atılması demek oluyor

Orjinal yazı sahibi: dnzylmz33 View Post
                    Cv yazarken bu kadar çok iş değiştirdiğimi yazmıyorum ki o yüzden sorun olmuyor amannn bilmiorum o kadar moralim bozukkki anlataamam.... Eve gidiyorum mutsuz işe geliyorum mutuszzz ama tatil günlerimde mutluyum..... Hersey para değil ben ay sonu maası alır çıkarım

Yorum

Oturup hiçbirşey yapmayıp çok maaş kazanılan iş, herkesin arayıpta bulamadığı iş

Yorum

ideal hayat ben katılmıyorum iş hayatında hedeflerin varsa koca gün iş yapmadan oturmak insanı köreltir ve can sıkar hayatı sonunda aynı yerde çalışamaz sonuçta özel sektör kendini geliştrimesi şart bu durumda

Yorum

Orjinal yazı sahibi: simge_3026 View Post
                          ideal hayat ben katılmıyorum iş hayatında hedeflerin varsa koca gün iş yapmadan oturmak insanı köreltir ve can sıkar hayatı sonunda aynı yerde çalışamaz sonuçta özel sektör kendini geliştrimesi şart bu durumda
                          Bravo!
                          Akıllı adam bugününü düşünür,daha akıllı adam 10 sene sonrasını düşünür...
                          Siz istediğiniz iş değişikliklerini yazmasanız dahi ortalama başarılı bir İK personeli o aradaki boşlukları faredecek ve size sebebini mantıklı bir biçimde açıklamanızı istiyecektir...Ve emin olun en istenmeyen şey bu boşluklardır güvenin bana işini bilen İK arkadaşım var,direk adaptasyon sorunu var diyip çizerler üzerinizi...
                          "Every man dies - Not every man really lives"

Yorum

İş yaşamı farklı birşey, herkesin biribirinin altını oymaya çalışıyor, bizim bürodada herkes bana gıcık :9 ama kimse kimseyi sevmek zorundada değil.. o yüzdne mutlu olabilieceğin başka bir yerde iş aramanda fayda olabilir..
                            3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

eğer devamlı sevmediğin işlerde çalışıp duruyorsan tabii mutsuz olursun. öncelikle ne istediğine karar ver.. bende mesela şu an ki işimden dolayı mutsuzum. ne alanda çalışmam gerektiğini biliyorum ama şu an işimi değiştirmek elimde değil. biraz daha sabrediyorum.

Yorum

İşleniyor...
                              X