Arkadaşlar kaygı bozukluğu için sizce citoles mi yoksa lustral mı daha iyi?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
kaygı bozukluğu
Collapse
X
-
ilaçlara imanım yok abi ne desem boş bilenler yazsın inananlar yazsın ben kullandım bi halta yaramadı bütün kaygılarımı abanarak yendim doğruya doğru ilaç anca uyutur,neden kaygın varsa üstüne git..yada gitme kabullen öyle yaşa o da olur..ama ilaç sıkıntı wallahi..şimdi de canıma okurlar boyle dedım dıye
"Every man dies - Not every man really lives"
Yorum
-
1 yıl kadar lustral içtim bıraktım yine aynnı problmeler basgösterdi..Ömür boyu ilaç kullanmaya mahkum muyuz?Orjinal yazı sahibi: desperado54 View Postilaçlara imanım yok abi ne desem boş bilenler yazsın inananlar yazsın ben kullandım bi halta yaramadı bütün kaygılarımı abanarak yendim doğruya doğru ilaç anca uyutur,neden kaygın varsa üstüne git..yada gitme kabullen öyle yaşa o da olur..ama ilaç sıkıntı wallahi..şimdi de canıma okurlar boyle dedım dıye
Yorum
-
buselim inan bu konuda pek konusmak istemiyorum ben kimine göre hayat boyu mecbursun evet,bence ıse yarıcak olsa yarar hayat boyu nedır yahu kanser bıle gecerse gecıyo 3-5 senede nedır koca omur beklemek?demekkı bı halta yaramıo bekle babam bekle ıse yarıcak diye..anca omur boyu rafa kalkarsın bu ıste..gecercekse ustune gıde gıde kendını tokatlaya tokatlaya salmayarak gececek bu ıs..kim ne derse desın benım gorusum bu yonde"Every man dies - Not every man really lives"
Yorum
-
ben lüstral kullanıyorum ve faydasını gördüm. (araşdırmalarıma gore) antidepresan ılaclar içinde en az yan etkisi olan ilacmış
citoles hakkında bılgım yok malesef
Ama iyi bir doktora danışmadan ilac kullanmayın benceLast edited by elifnurr; 13-09-2011, 10:33 PM.Vefa, vefa…Ey vefalıların en vefalısı!
Vefayı veren Sen’sin.Vefalı da Sen…
Ya bizde vefa…
Ne gelen vardı, ne giden. Rıhtımlar tenhaydı. Hiç mi kalmadık anlaşılamamanın yalnızlığında? Ah, sabırla bekleyebilseydik gönül! Her zaman hazır bulacaktık kıyıdaki yelkenliyi. Görememişsek körlüğümüzdendir...
Yorum

Yorum