Şu hayatta bir amacım yok ne üniversite, ne de şimdiye dair hiçbişey yok.Ara sıra kendime hedefler bulmaya çalışıyorum şu üniversiteye gidicem burda yaşıcam bir süre sonra onlarıda unutuyorum gidiyor.İnsanlar sürekli bişeyler hakkında tartışıyor konuşuyor kavga ediyor hepsi boş geliyor bana birbirlerinin kalplerini kırıyolar gerek yok ki böyle şeylere ne anlamı var güzel güzel yaşamak varken sorun çıkarmanın :tinysmile_hmm_t2: hiçbişeyden hoşlanmıyorum ölsem nolcak ki yine boş boş düşüncem böyle.Kendimi bişeylerle meşgul etmeye çalışıyorum olmuyor 2 dk içinde dikkatim dağlıyor ben bunu yapınca nolcak ki hoşumama gitcek diyorum :tinysmile_hmm_t2: gerçekten herşey sıkıcı geliyor ve bu ergenlik dönemi yada depresyonla alakalı bişey değil sanırım ben sürekli böyle düşünüyorum ara sıra mutlu olduğum zamanlarda bile mutlu olmak istediğim için mi böyle oldum diyorum bende bir sorun var ama ne olduğunua bilmiyorum anlatmak iyi geliyor insana biraz da olsa rahatlatıyor keşke birileri çıksa bana senin sorunun şu dostum dese bende ondan kurtulmak için elimden gelen herşeyi yapsam.Daha öncede bissürü konu açtım tam çözüm buldum diyorum yok yine yok bulamıyorum kardeşim

Yorum