Duyuru

Collapse
No announcement yet.

eşim aşırı korku ve endişeli

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• eşim aşırı korku ve endişeli

merhaba,
    ben 39 eşim 35 yaşında. 2-3 yıla gelinceye kadar bu kadar aşırı bir durum yoktu. Yalnız şehir değiştirdikten sonra eşimde çok aşırı endişe korku ve sinirlilik hali başgösterdi. (cinsel isteksizlik te cabası. ) Psikoloğa gittik birkaç ilaç verdi. eşim birde astığım astık kestiğim kestik durumları da olmaya başladı ilaç kullanmaya başladıktan sonra. Remeron-Mirtaron kullandığı ilaçlar. Beni neredeyse artık hiç görmüyor. çok fazla detaylara takılıyor. acaba bu ne dedi, cam açık kalsa acaba eve biri mi girdi, bir tıkırtı olsa acaba biri pencereyemi vurdu gibi düşünceler aklına geliyor sürekli. Sürekli ama sürekli bir savunma durumunda. Ben birşey söylesem çok aşırı tepki gösteriyor. Lütfen izlemem gereken yolu bana bi gösterin.
    Teşekürler

Bence en iyi izlenecek yol,eşinizi farklı aktivitelerle kazanmaya çalışmanız.Onunla birlikte müzik dinleyin,kitap okuyun,her gün olmasa da farklı yerlere gidin.(Bir cafe ya da restorant falan).En iyi yol bu.Ben şahsen,bu tür sıkıntıların ancak rahatlamak ve yanlız kalmamak ile geçeceğine inananlardanım.Sakın onu bu tür davranışları nedeniyle eleştirmeyin ve üstüne gitmeyin.Çünkü şuna emin olunki,o da bu sorunların bir şekilde farkındadır.Emin olun aşmaya çalışıyordur.Siz sadece bu şekilde ona sıkıntı verirsiniz.Yerinizde olsam,sıkıntının nereden kaynaklandığını anlamaya çalışırdım.İşi mi?Arkadaşları mı?Falan...YALNIZ...Bir sihirli çubuk yok kimsenin elinde.Her şeyi birden çözsün.Ne sizin,ne eşinizin ne de bir başkasının.Bunu da sakın aklınızdan çıkarmayın...Zaman her şeyin ilacı.Umarımki,sorununuzu aşarsınız.

İyi akşamlar.
    Hayallerim ; yersiz esen soğuk bir kış rüzgarına benzer...Ama sadece beni üşütür ve giderler.

Yorum

İşleniyor...
    X