Duyuru

Collapse
No announcement yet.

acil yardım

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• acil yardım

arkadaşlar malum yarın okullar açılıyor. ben üni 2. sınıfa baaşlıyacam. müthiş bir telaş sardı beni. 3 aydır görüşmediğim arkadaşlarımla görüşcm. inanılmaz bi heyecan var içimde aslında telaş. böyle günlerden nefret ederim. elimi yüzüme bulaştırırım. sosyo fobiğim ilk gün sendromunu çok kötü yaşıyorum. heyecanımı ne ile dindirebilirm yardım edin. hayatımda hiç alkol almadım. alkolun heyecanı yatıştırdığı özgüven verdiği söylenir. sizce böyle birşey yapayımmı. sabahleyin hayatımın ilk alkolunu alayımmı??

alkol çok da büyütülecek bi madde değil heycanı alıyor evet ama heycanım geçsin diye her gün içmeye kalkarsan 5tl lik şaraba kadar düşersin

Yorum

Orjinal yazı sahibi: _marjinal_ View Post
      alkol çok da büyütülecek bi madde değil heycanı alıyor evet ama heycanım geçsin diye her gün içmeye kalkarsan 5tl lik şaraba kadar düşersin
      hergün değil yalnızca şu lanet olası ilk günü atlatayım başka bişey istemiyorum. 1 kutu bira sarhoşluk yaparmı peki?

Yorum

bende de tam aksi hiç heyecan yok heyecanıma noldu benim acaba

Yorum

böyle bir durum için alkol almak hiç akla yatkın gelmiyor gerçi her durum için geçerli ama ilk seneyi gözünün önüne getirebilirsin o zaman daha heycanlı olmalısın değil mi sonuçta yeni bir hayat baslıyor nasıl arkadaslarım olacak die bi heyecanla karışık endişe var içinde ama sonra alışıyorsun yavas yavas bunları gözünün önüne getirdiğinde heyecanın gider umarım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sickness View Post
            hergün değil yalnızca şu lanet olası ilk günü atlatayım başka bişey istemiyorum. 1 kutu bira sarhoşluk yaparmı peki?
            extra içersen yapar

Yorum

yarın için seninle takılmamın bi mahsuuru yoksa çözeriz sorunu...buyuk ihtimalle

Yorum

süt iç, heyecana birebir ; )

...Kendini boşuna harcamış olur insan
                Dilediğine erer de sevinç duymazsa ...

:57:

Yorum

Orjinal yazı sahibi: _marjinal_ View Post
                  extra içersen yapar
                  azıcık kendime güven gelsin istiyorum. 1 kutu normalinden içsem kendime güvenim gelirmi.tabi ilk defa içcem bünyemde nasıl etkiler olur. ve bir de sabah

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sickness View Post
                    azıcık kendime güven gelsin istiyorum. 1 kutu normalinden içsem kendime güvenim gelirmi.tabi ilk defa içcem bünyemde nasıl etkiler olur. ve bir de sabah
                    sakın deneme kafayı bulur resil olursun bira b sini bilmediğin belli çünkü...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dıskokralı View Post
                      sakın deneme kafayı bulur resil olursun bira b sini bilmediğin belli çünkü...
                      neden hacı ne olcak ya. 1 kutudan ne olurki. benim arkadaşlar 1 tane içiyodu bişey olmuyodu. eğer oluyosa yarım içiyim olmazmı

Yorum

Alkol kullanıp hiç memnun olan bir kimseye ne dünyada nede sanal alemde rastlamadım, uyuşturup kendini bilmez bir hale gelirsin ya rezil olursun ya yaptığını hatırlamazsın. Bence hiç başvurma...

Sosyal fobi yenilecek bir rahatsızlık, kafaya takma fazla

Yorum

2. sınıfa başlarken de mi heyecan oluyormuş, bırak da biz heyecan yapalım
                          Üzülme der Mevlana ..! İstediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur. . .

Yorum

Sosyal fobi olan kişi için kaçıncı sınıf öenmli değildir, genel her durumda heyecanlı olunur. Tanışma konuşma muhabbet etme gibi durumlarda hat safaya çıkar bu heyecan. Yenmek basit kafada bitireceksin

Yorum

İlk defa içeceksen büyük ihtimalle kusarsın çok az içersen de çekingenliğe faydası olmaz alkol iyi birşey değil. Dideral isimli ilaçtan kalabalığa karışmadan 2-3 saat önce al faydasını görürsün heyecanını bastırır.
                              Her şey güzel olacak...

Yorum

İşleniyor...
                              X