Duyuru

Collapse
No announcement yet.

acil yardım

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: defne View Post
    2. sınıfa başlarken de mi heyecan oluyormuş, bırak da biz heyecan yapalım
    ya o kadarr b.ktan bi durumdayım ki anlatamam. sınıfa gircem herkesin gözü bende olcak. birsürü insana selam vermek zorundayım. sınıfta kızlar daha çok bi de. onlarla konuşurken saçmalıyorum zaten. erkek arkadaşlarımı yazın hiç arayıp sormadım. bi de onların dırdırlarıyla uğraşcam falan filan.offfffffffffffff.yemin ederim geçen sene daha az heyecanlıydım:S sabah hayvan gibi koşarım artık. spor en iyisi valla. bi 5 km. yürüyüş yapsam kendime gelirim heralde.ama alkol hala aklımda:S

Yorum

alkol iyi bi yöntem gibi gelmedi bana
      "Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum

Yorum

kimseye selam vermek zorunda değilsin, ama vermekte fayda var. aksi takdirde kendini dışlanmış hissediyorsun. şimdi zorlanarak yaparsın bunu sonra bir de bakmışsın ki alışmışsın, normal bir şey gibi gelmeye başlamış. sen kendini ne kadar rahat hissedersen, aslında o insanların gözlerinin senin üzerinde olmadığını, heyecanlanacak bir durum olmadığını farkedeceksin.

ama yinede kısa süreli öneri istersen, yarın için erkenden gidebilirsin sınıfa. sınıfa son girenler genelde daha çok dikkat çekiyo
        Üzülme der Mevlana ..! İstediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur. . .

Yorum

bu kadar sorun etme kendine. Derin bir nefes al ve yapman gerekene odaklan. Kimsenin umrunda bile olmayacak büyük ihtimal senin heyecanın. Farkında bile olmayacaklar. Kafanda bitirmelisin işi. Alkolle olacak iş değil. İlk kez alkol kullanacak biri için çok yanlış bir gün olur okulun ilk günü. Hem devamlı alkol kullanmaya başlarsın bu seferde. Sakin olmaya çalış. Sen insanları hal ve hareketlerinden dolayı yargılamıyorsan onlarda yapmıyor. Sakin olmalısın. Şimdi git uyumaya çalış , kitap oku. O anı bekle. Ve mümkünse o anı tamamen kafandan at düşünmemeye çalış...

Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
          Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
          birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
          Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir

Yorum

ilk gün okula gitme

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dıskokralı View Post
              ilk gün okula gitme
              dostum ne yaptın sen ya aklıma soktun şimdi fitneyi.büyük ihtimal gitmicem okula ama 2. gün var evet defne haklısın dikkat çekmek son girenlerin işi ama ben lise 2 den beri hiçbir zaman dersten önce sınıfa girmemişimdir çok pis bi alışkanlık ama dersten önce sınıfa girmek hep zor gelmiştir bana yani hiç yapamadım bunu

Yorum

iyide yavrucum yarın ilköğretim ve liseler açılıyo..

ayrıca,, sınava faln girmiyosun ve ilk senende diilmiş neyin heyecanı bu ? ((=

bi bardak ılık süt iç eminim alkolden daha ii gelir sana
                TEK GERÇEK BEŞİKT" AŞK

Yorum

yarın açılan sadece ilköğretim ve liseler değil, üniversiteler de var
                  Üzülme der Mevlana ..! İstediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur. . .

Yorum

Sabah sabah leş gibi alkol kokusu ?

Yorum

İşleniyor...
                    X