arkadaslar çok mutluyum 3 4 aydan beri hiç moralim bozulmadı bütün sıkıntılarım gitti saglıklı halime geri dönüyorum kafam sakin rahat leponexe basladıktan sonra çok iyi oldum umarım artık geriye kötü günlerime geri dönmem iyileşme sürecine girdim heralde hasta oldugumu unuttum artık düşünün ne kadar iyileştiğimi çok mutluyum iyleşiyorum diye hobaaaaa oleyyyyyyyyyyyyy
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
arkadaslar iyileşiyorum çok mutluyum sizlerle paylaşmak istedim
Collapse
X
-
-
işte mesele burda başlıyor, düşünceleri değiştirip hasta olduğunu unutup, düşüncelerle vücudu kontrol altına almak, işin sırrı burda yatıyorOrjinal yazı sahibi: death magnetic View Postarkadaslar çok mutluyum 3 4 aydan beri hiç moralim bozulmadı bütün sıkıntılarım gitti saglıklı halime geri dönüyorum kafam sakin rahat leponexe basladıktan sonra çok iyi oldum umarım artık geriye kötü günlerime geri dönmem iyileşme sürecine girdim heralde hasta oldugumu unuttum artık düşünün ne kadar iyileştiğimi çok mutluyum iyleşiyorum diye hobaaaaa oleyyyyyyyyyyyyy
Yorum
-
sizin adınıza sevindim. Mutluluğunuz daim olsun...
Rabbim hepımıze iyileşdım başlıklı konuyu açmayı nasp etsin
(Amin...)Vefa, vefa…Ey vefalıların en vefalısı!
Vefayı veren Sen’sin.Vefalı da Sen…
Ya bizde vefa…
Ne gelen vardı, ne giden. Rıhtımlar tenhaydı. Hiç mi kalmadık anlaşılamamanın yalnızlığında? Ah, sabırla bekleyebilseydik gönül! Her zaman hazır bulacaktık kıyıdaki yelkenliyi. Görememişsek körlüğümüzdendir...
Yorum
-
arkadaşım kendini toplayana kadar diye bir kelime var o cümle de farkındaysan şuanda kendini toplaması hepimiz için daha önemli değil miOrjinal yazı sahibi: ideal*hayat View Postolurmu ya sonra hiç uğramaz, burada hep rahatsız olanlar kalır, kim motive edecek, kim faydalı yardımcı yorumlar yazacak......
BAŞINI GÖĞSÜME YASLADIĞINDA TEK BİR DÜŞMANIM VARDIR; ODA GEÇİP GİDEN ZAMAN<br /><br /><div align="center">ÖMRÜMMM</div>
Yorum

Yorum