Duyuru

Collapse
No announcement yet.

arkadaslar iyileşiyorum çok mutluyum sizlerle paylaşmak istedim

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• arkadaslar iyileşiyorum çok mutluyum sizlerle paylaşmak istedim

arkadaslar çok mutluyum 3 4 aydan beri hiç moralim bozulmadı bütün sıkıntılarım gitti saglıklı halime geri dönüyorum kafam sakin rahat leponexe basladıktan sonra çok iyi oldum umarım artık geriye kötü günlerime geri dönmem iyileşme sürecine girdim heralde hasta oldugumu unuttum artık düşünün ne kadar iyileştiğimi çok mutluyum iyleşiyorum diye hobaaaaa oleyyyyyyyyyyyyy

o zaman siteye takılma bence artık..

Yorum

ozaman hemen askere .

Yorum

tedavinin iyi gitmesine sevindim bencede siteye tamamen kendini toplayana kadar pek takılmasan iyi olur
        BAŞINI G&Ouml;ĞS&Uuml;ME YASLADIĞINDA TEK BİR D&Uuml;ŞMANIM VARDIR; ODA GE&Ccedil;İP GİDEN ZAMAN<br /><br /><div align="center">&Ouml;MR&Uuml;MMM</div>

Yorum

Orjinal yazı sahibi: simge_3026 View Post
          tedavinin iyi gitmesine sevindim bencede siteye tamamen kendini toplayana kadar pek takılmasan iyi olur
          olurmu ya sonra hiç uğramaz, burada hep rahatsız olanlar kalır, kim motive edecek, kim faydalı yardımcı yorumlar yazacak......

Yorum

Orjinal yazı sahibi: death magnetic View Post
            arkadaslar çok mutluyum 3 4 aydan beri hiç moralim bozulmadı bütün sıkıntılarım gitti saglıklı halime geri dönüyorum kafam sakin rahat leponexe basladıktan sonra çok iyi oldum umarım artık geriye kötü günlerime geri dönmem iyileşme sürecine girdim heralde hasta oldugumu unuttum artık düşünün ne kadar iyileştiğimi çok mutluyum iyleşiyorum diye hobaaaaa oleyyyyyyyyyyyyy
            işte mesele burda başlıyor, düşünceleri değiştirip hasta olduğunu unutup, düşüncelerle vücudu kontrol altına almak, işin sırrı burda yatıyor

Yorum

sizin adınıza sevindim. Mutluluğunuz daim olsun...
              Rabbim hepımıze iyileşdım başlıklı konuyu açmayı nasp etsin

(Amin...)
              Vefa, vefa…Ey vefalıların en vefalısı!
              Vefayı veren Sen’sin.Vefalı da Sen…
              Ya bizde vefa…

Ne gelen vardı, ne giden. Rıhtımlar tenhaydı. Hiç mi kalmadık anlaşılamamanın yalnızlığında? Ah, sabırla bekleyebilseydik gönül! Her zaman hazır bulacaktık kıyıdaki yelkenliyi. Görememişsek körlüğümüzdendir...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ideal*hayat View Post
                olurmu ya sonra hiç uğramaz, burada hep rahatsız olanlar kalır, kim motive edecek, kim faydalı yardımcı yorumlar yazacak......
                arkadaşım kendini toplayana kadar diye bir kelime var o cümle de farkındaysan şuanda kendini toplaması hepimiz için daha önemli değil mi
                BAŞINI G&Ouml;ĞS&Uuml;ME YASLADIĞINDA TEK BİR D&Uuml;ŞMANIM VARDIR; ODA GE&Ccedil;İP GİDEN ZAMAN<br /><br /><div align="center">&Ouml;MR&Uuml;MMM</div>

Yorum

onu kendi bilir bence
                  İman etmedikçe cennete giremezsiniz, birbirinizi sevmedikçe de (gerçek anlamda) iman etmiş olamazsınız.

Yorum

kendini iyi hissetmyebaşladysan burda sevdiğin muhabbeti hoşuna giden kişler yoksa hemen terket.. yoksa senin için bu durum geçicidiyebilirim

Yorum

İşleniyor...
                    X