Duyuru

Collapse
No announcement yet.

nisanlim ve ben..

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• nisanlim ve ben..

merhaba arkadaslar, ben bir erkegim,
    bu sorun benim icin buyuk dert, gercekten dusunmekden bazen uyku girmiyor gozume..

benim sorunum, benim ilgi gosterdigim kadar nisanlim bana ilgi gostermiyor.. opucuk, sarilma.. bedensel yakinlik gostermiyor bana... ben opuyorum felan onda sorun yok ama o hic ayni duzeyde bana yaklasmiyor..
    cinsellige galiba cok soguk bakiyor, ve benim korkum evlendigimiz zamanda bunun devam etmesi.. yani evlenince her adimi ben atmak istemiyorum... ve bana cok soguk olucak gibi geliyor neler yapmaliyim? yardimci olun arkadaslar lutfen

Nişanlım diyorsun siz evlkilik konusunda oldukça yol almışsınız bana göre çiftler bu tarz konuları karşılıklı açık açık konuşmalı. bunlar çiftlerin arasında konuşarak çözebileceği şeyler.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: direksiyon View Post
      bu sorun benim icin buyuk dert, gercekten dusunmekden bazen uyku girmiyor gozume..

benim sorunum, benim ilgi gosterdigim kadar nisanlim bana ilgi gostermiyor.. opucuk, sarilma.. bedensel yakinlik gostermiyor bana... ben opuyorum felan onda sorun yok ama o hic ayni duzeyde bana yaklasmiyor..
      cinsellige galiba cok soguk bakiyor, ve benim korkum evlendigimiz zamanda bunun devam etmesi.. yani evlenince her adimi ben atmak istemiyorum... ve bana cok soguk olucak gibi geliyor neler yapmaliyim? yardimci olun arkadaslar lutfen
      Nişanlıyken rahat durmakla başlayabilirsin. Nasıl bir ahlak anlayışı bu anlamıyorum ki!

Yorum

kısmen hartemes e katılıyorum.. kızı ne diye nişanlıyken sıkıştırıyorsun? edepli demek ki kız sana yaklaşmaktan çekiniyor.. tedirgin olmak yerine mutlu olmalısın bence..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: direksiyon View Post

oldum olası şu içinin ne olduğunu gizleyen insanlardan hiç hoşlanmamışımdır,
          en azından iki çift kelam edip, henüz evlenmeden böyle şeyler yaşamak istemediğini söylemesi bu kadar zor mu ya?
          aaaah bu kadınlar yok mu kadınlar, dillerinde bakla ıslanmaz ama bazen sır küpü olurlar
          diyeceğim şey şu ; Allah yardım etsin,
          sadece bu konuda mı böyle başka konularda varmı ?
          böyle dili tutulmuşları görünce , çen çen çene çalan kadınlar bir başka pozitif gözüküyor gözüme
          ben öpüşmeyi sarılmayı çoğu zaman cinzellikten ayrı tutarım, çünkü insan sevdiğini öpmek koklamak sarılmak ister
          ille de cinsellik için yapılmaz bana göre
          karşı tarafı bence iyi anlamalısın
          umarım sonu iyi olur
          ---- aynanın diğer yüzü her zaman karanlıktır ----

Yorum

Nişanlım , demişsin Eşim değil .Doğaldır uzak durması bu kişinden kişiye göre değişir . Eğer kızı fazla sıkıştırırsan hakkında yanlış düşüncelere kapılmasına yol açacaksın. Rahat bırak kızı , evlendiğinde ne yaparsan yap.
            Mutluluk;beni sevmen kadar imkansız...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tuqba14 View Post
              Nişanlım , demişsin Eşim değil .Doğaldır uzak durması bu kişinden kişiye göre değişir . Eğer kızı fazla sıkıştırırsan hakkında yanlış düşüncelere kapılmasına yol açacaksın. Rahat bırak kızı , evlendiğinde ne yaparsan yap.
              oh be sizinkide süper fikir, "evlendiğinde ne yaparsan yap", bu insan arkadaşım eşya değilki,
              kız evlendikleri zaman istemeyecek olursa, zorla mı yapacak ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insaNisan View Post
                oh be sizinkide süper fikir, "evlendiğinde ne yaparsan yap", bu insan arkadaşım eşya değilki,
                Bu anlamda demediğimi herkes biliyor. Ne yaparsan yap dememde ki mana nişanlıyken kızı fazla sıkmaması konusudur.
                Her şeye bir yorum yapmayın arkadaşım , yorum yapacaksan da anlayarak yap.
                İlla bir yerden farklı anlamlar çıkartacaksınız , benim söylemek istediğim kızı sıkmaması .
                Evlendikten sonra ister istemez orası beni bağlamaz.
                Ne yazdığınıza lütfen dikkat edin.
                Mutluluk;beni sevmen kadar imkansız...

Yorum

istemeyecek olsa evlenmez zaten..evlenmek nedir? hayatı paylaşmanın yanı sıra cinselliği reelleştirmektir.. evleniyorsa bunların farkında dır.. sadece nişanlı iken öpüşüp koklaşmak zorunda değil..
                  ne sanıyorsunuz siz kız milletini. .? ahh kızlar ahh falan.. yanaşmıyorsa edeplidir anlaşılması güç değil..

kızları anlayamadığınız için konular açılıyor anlıyorsunuzda yalnış anlıyorsunuz sanırım.. kız gayet acık evlenmeden olmaz tavrında ama siz sırlarla dolu ilan ettiniz.. wayyy beee biz neymişiz
                  ...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: lagrima View Post
                    istemeyecek olsa evlenmez zaten..evlenmek nedir? hayatı paylaşmanın yanı sıra cinselliği reelleştirmektir.. evleniyorsa bunların farkında dır.. sadece nişanlı iken öpüşüp koklaşmak zorunda değil..
                    ne sanıyorsunuz siz kız milletini. .? ahh kızlar ahh falan.. yanaşmıyorsa edeplidir anlaşılması güç değil..

kızları anlayamadığınız için konular açılıyor anlıyorsunuzda yalnış anlıyorsunuz sanırım.. kız gayet acık evlenmeden olmaz tavrında ama siz sırlarla dolu ilan ettiniz.. wayyy beee biz neymişiz
                    ...
                    ne olduğunuzu çözecek computer henüz icat edilmedi

Yorum

Kendini iyi yokla kardeşim,kızı tanıyan sensin biz değiliz...Kimi kadın evlenmeden her türlü münasebete girer seninle,kimi elini tutmaz...kızın aile görgüsü yaşam tarzı neyse ona göre yargıla ve karakterine göre...muhafazakar aile terbiyesi aldıysa ve öyle bi yapıdaysa yanaşmayacaktır,ısrar edersen senin sapıklığından kaynaklanıyodur rahat bırak kızı tiksindirirsin kendinden ya evlenene kadar sabret ya dengin birini bul istediklerine cevap verecek,yok öyle bi durum yok rahat bir ailesi ve yapısı varda sana öle davranıyosa o kızın akli gönlü mazidedir baskasındadır bilesin,o zaman kaç kurtar kendını,3.tekil şahıs olma ihtimalin sözkonusu olabilir bir ömür...bunların cvbını en ıyı sen verırsın,bız degıl..yollar belli seç işte işine geleni...
                      "Every man dies - Not every man really lives"

Yorum

biz gayet anlaşılırızda siz anlayamayacak kadar ..... sınız ne yapalım Rabbim de bizi sizi bu kadar zeki yaratmış.. çok şükür..
                        ne olduğunuzu çözecek computer henüz icat edilmedi

Yorum

biz gayet anlaşılırızda siz anlayamayacak kadar ..... sınız ne yapalım Rabbim de bizi sizi bu kadar zeki yaratmış.. çok şükür..
                          Allah böyle istediyse bir sebebi vardır, O nun yaptığından sual olunmaz...

Yorum

hiçbir kastım yok denk geldi gülelim diye koydum

Yorum

kısmen hartemes e katılıyorum.. kızı ne diye nişanlıyken sıkıştırıyorsun? edepli demek ki kız sana yaklaşmaktan çekiniyor.. tedirgin olmak yerine mutlu olmalısın bence..
                              Katılıyorum Fazla üstüne gitme.Ya da açık açık konuş.

Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
                              Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
                              birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
                              Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir

Yorum

İşleniyor...
                              X