Duyuru

Collapse
No announcement yet.

vücudumun belirli yerleri agrıo yardım edin

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• vücudumun belirli yerleri agrıo yardım edin

arkadaslar basımda sızlama kemiklerimde agrı sızı hissediorum neden olabilir bu şizoafektifim doktor psikolojikmen demişti bu agrıları sizcede psikolojikmenmidir bilginiz varsa fikrinizi paylasabilirmisiniz şimdiden tşk ediorum

Gün içerisinde ne kadar hareket ediyorsunuz?Mesela yürüyorsanız okula-işe-gezmeye v.s. kac kılometredır ortalama gunuk yuruyus mesafenız?
    "Every man dies - Not every man really lives"

Yorum

çogunlukla evde oturuyorum iş okul yok gezmeye çıkıorum ara sıra yane hareketsizim

Yorum

E senin derdin belli abicim
        Eklemler,kaslar,bünye hareket ister...ne kadar hareketsiz kalırsa hassasiyeti artar bunların...
        dayanılamıyacak kadar şiddetli ağrıların varsa sancı tarzında o ayrı o zaman bi doktora görün derim herşey psikolojik olacak diye bişi yok insan sadece beyinden oluşmuyo ya...
        ama normal ağrıların varsa,halsızlık enerjısızlık,bas agrısı falan tamamen hareletsız bır bedenın sirkülasyonsuz duragan enerjısıdır..hıc korkma evham yapma hergun yarım saat yuru ekmek almaya carsıya pazara turp gıbı olursun (;
        "Every man dies - Not every man really lives"

Yorum

hareketsizliktende olabilir.. bende öyleyim sürekli evde oturmaktan bi süre sora iyice tembelleşiyo vücut..
          TEK GERÇEK BEŞİKT" AŞK

Yorum

bencede kesin hareketsizlikten agrıyor.. ee arada kalkta gezin iki tur at ta onlarda rahatlasın..

Yorum

İlaçlardan Dostum .İlaçlardan.

Yorum

İşleniyor...
              X