Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Tek Taraflı İlişki...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Tek Taraflı İlişki...

Herkese Selam...

Bir haftadır,'yazsam yazsam da ne ara yazsam?' diye kendi kendime soruyorum.Kısaca sıkıntımı anlatayım.Belki yardımcı olursunuz...

Ben 28 yaşındayım.Şu anda bir kız ile konuşmaktayım.O da benim yaşlarımda sayılır.Fakat öyle bir hal aldı ki,tamamen tek taraflı bir ilişki haline geldi.Ben aradığım zaman,konuşuyoruz.Genelde konuları da ben açıyorum.O genelde dinleyici oluyor.Eğer ben aramazsam,neredeyse hiç aramıyor...Arada 'iyi geceler' diye mesaj atıyorum.Ona bile cevap vermeye tenezzül etmiyor.Ama ben aradığımda beni dinliyor.Bir şeyleri kestirip atmıyor.

2 defa yüz yüze görüştük.3 aylık bir ilişki...Niyetimin farkında.2 -3 haftadır ,bir kez daha görmek istedim.2 saat uzaklıkta bir ilçede yaşıyor.Ben de kamu kurumunda öğretmenim,o da...O yüzden hafta sonları görüşebiliyoruz.Olmadık bahaneler buluyor.Yani görüşmeye engel teşkil etmeyen.

Niye böyle diye kendi kendime soruyorum.Biraz yaşım nedeniyle ciddiye alıyorum olayı.Genelde ismi ile hitap ediyorum.Aşkım,güzelim,şu bu... Pek diyemem. Kendisine de bunu söyledim.'Acaba bundan mı?' diye kendi kendime soruyorum.Hoş gerçi bunu iyi karşıladı.Yani 'olabilir' falan dedi...Zaten bir kişi de ben 'Ahlak,dürüstlük,iyi niyet vb.' öğeleri buldum mu tamamdır...Bunu da kendisine söyledim.

Yani özetlemem gerekirse...Hep benim itelemem ile bir şeyler oluyor ve ben bundan çok sıkıldım.
    Hayallerim ; yersiz esen soğuk bir kış rüzgarına benzer...Ama sadece beni üşütür ve giderler.

Şimdiye kadar konuştuğum tek kız.Yani ilk defa bu kadar süre biriyle iletişim kuruyorum...
    Hayallerim ; yersiz esen soğuk bir kış rüzgarına benzer...Ama sadece beni üşütür ve giderler.

Yorum

Hocam o iş yaş. Sen fazla kaptırmadan kendini olayı sonlandır bence.
      Ama için rahat edecekse, son kez anlat bu yazdıklarını, istediğin yanıtı
      alırsan devam edersin. Ama görünen pek bi olumlu değil gibi.
      Follow the white rabbit

Yorum

Kardeşim ilk kız arkadaşım demenden dolayı içime bi kurt düştü,çok kaptırma kendini aman ilkler başa bela olur yahu genelde,olmuyosa zorlama ocp nin dediği gibi git ne varsa aklında anlat olumluysa zaten üzmez seni isteklerine cvp verir olumsuzsa da kafan netleşir,zira yaşın da genç değil zaman kaybettirip üzmesinden korkarım seni...
        "Every man dies - Not every man really lives"

Yorum

kesinlikle oturup açık şekilde içinde olduğun durumukıza anlatman lazım daha doğrusu bu konuyu karşılıklı konuşmanız gerek bence niyetini ve nedenini ancak öyle anlarsın

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ocp1972 View Post
            Hocam o iş yaş. Sen fazla kaptırmadan kendini olayı sonlandır bence.
            Ama için rahat edecekse, son kez anlat bu yazdıklarını, istediğin yanıtı
            alırsan devam edersin. Ama görünen pek bi olumlu değil gibi.
            Haklı olabilirsiniz...

Aramızda herhangi bir sertlik yok.Yanlış anlamayın,o kadar da odun değilim.Düzenli olarak yazları tatil yapan bir aileyiz.Gezmesini ,konuşmasını bilirim.Ama hakikaten bir şeyler bıktırmaya başladı...Yani,kendini aşırı ağırdan satıyor gibi...O kadar görkemli bir durumu yokki...Her zaman onun için kul - köle olayım.İnsan bir kere kendiliğinden aramaz mı?İlgi bekliyor diyecemde...İlgi görmek isteyen,birazda karşı tarafa ilgi gösterir.

Nasıl açsamki bu konuyu ? Teyzem tanıştırdı...Çok uzaktan aile dostumuz sayılır.Belki de tecrübesizlik...O yüzden şu anda ne yapacağımı bilmiyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: desperado54 View Post
              Kardeşim ilk kız arkadaşım demenden dolayı içime bi kurt düştü,çok kaptırma kendini aman ilkler başa bela olur yahu genelde,olmuyosa zorlama ocp nin dediği gibi git ne varsa aklında anlat olumluysa zaten üzmez seni isteklerine cvp verir olumsuzsa da kafan netleşir,zira yaşın da genç değil zaman kaybettirip üzmesinden korkarım seni...
              Zaman;zaman gerçekten çok acımasız...Her şeyi yıpratıyor,bozuyor.Biraz sorunlu biriyim...Ama gerçekten her hareketimi çok ölçüp - biçerek atıyorum.Yani sıkıntılarım...Onları karşı tarafa yansıtmıyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: siiyah View Post
                kesinlikle oturup açık şekilde içinde olduğun durumukıza anlatman lazım daha doğrusu bu konuyu karşılıklı konuşmanız gerek bence niyetini ve nedenini ancak öyle anlarsın
                Sanki beni tartıyor gibi...Ama sorun şu...Daha her yeni...Tama belki sıfır ilgi diyemeyiz ama, % 90 - 95 hep ben bir şeylere çabalıyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Buyukcan View Post
                  Haklı olabilirsiniz...

Aramızda herhangi bir sertlik yok.Yanlış anlamayın,o kadar da odun değilim.Düzenli olarak yazları tatil yapan bir aileyiz.Gezmesini ,konuşmasını bilirim.Ama hakikaten bir şeyler bıktırmaya başladı...Yani,kendini aşırı ağırdan satıyor gibi...O kadar görkemli bir durumu yokki...Her zaman onun için kul - köle olayım.İnsan bir kere kendiliğinden aramaz mı?İlgi bekliyor diyecemde...İlgi görmek isteyen,birazda karşı tarafa ilgi gösterir.

Nasıl açsamki bu konuyu ? Teyzem tanıştırdı...Çok uzaktan aile dostumuz sayılır.Belki de tecrübesizlik...O yüzden şu anda ne yapacağımı bilmiyorum.
                  Kimse için kul köle olunmaz. Hergün öleceğine, git sor bu tavırlarının sebebini. Olmazsada olmaz.
                  Kendimizi kimseye zorle sevdiremeyiz.
                  Follow the white rabbit

Yorum

4 yıllık uye olmanıza ragmen mesaj sayınız yok gıbı bısey,dıkkatımı bu cektı ben de sizi daha iyi tanıyabilmek daha iyi yardım edebilmek adına konularınıza baktım zaten bundan once bıtane acmıssınız..
                    Acaba o sıkıntılarınızı paylaştınız mı arkadaşınızla?durumunuzu hastalığınızı anlattınız mı?yani siz kendinizi ço kasıyo olabilirsiniz belki yanında bazı seylerı ortmek ve eşitlemek adına,buda onun yanında siz anlamasanızda anksiyetenizi cok belli ediyo olabilir mi acaba?ve bu arkadasınızı korkutuyor urkutuyor olabılır mı?sevıp sevmedıgı gıbı bı konuya sızden baskası yorum yapamaz bız anca dıger fıkırlerı sunabılırız bunu sakın unutmayın da

Yorum

Orjinal yazı sahibi: desperado54 View Post
                      4 yıllık uye olmanıza ragmen mesaj sayınız yok gıbı bısey,dıkkatımı bu cektı ben de sizi daha iyi tanıyabilmek daha iyi yardım edebilmek adına konularınıza baktım zaten bundan once bıtane acmıssınız..
                      Acaba o sıkıntılarınızı paylaştınız mı arkadaşınızla?durumunuzu hastalığınızı anlattınız mı?yani siz kendinizi ço kasıyo olabilirsiniz belki yanında bazı seylerı ortmek ve eşitlemek adına,buda onun yanında siz anlamasanızda anksiyetenizi cok belli ediyo olabilir mi acaba?ve bu arkadasınızı korkutuyor urkutuyor olabılır mı?sevıp sevmedıgı gıbı bı konuya sızden baskası yorum yapamaz bız anca dıger fıkırlerı sunabılırız bunu sakın unutmayın da
                      Sadece biraz heyecanlı birisiyimdir o kadar...Onun dışında ,bilmiyorum bir yanlış yaptım mı?Belki bazı şeyleri çok ince eleyip -sık dokuyor olabilirim.Yani biraz daha bazı şeylerin felsefesine kaçıyorumdur belkide...Heyecanlı birisi olduğumun farkına vardı...

Sorunlarımın hiç birini anlatmadım.Zaten genelde manevi içerikli...Maddi bir sorunum yok Allah'a şükür...Etik olarak anlatmam gerekir ama 'niye böyle oldu?' diye sorarsa,asla anlatamayacağım bir parça var.O bir giz.

Yorum

Yorum sayımın az olmasına gelince...Buraya yazarken aslında kendimi daha bir hasta hissediyorum doğrusu...Sadece okuyorum.Okb hastasıyım.Çok ağır değil.Allah'a şükür kamuda doğusundan batısına her yere uyum sağlayarak çalışmayı başardım.Belki de uyum sağlamak zorundaydım.Ne bileyim işte...?Şimdi 5 yıl sınunda memleketimdeyim.Daha bir rahatım.

Yorum

üzgünüm ama bi kız böle davranıyosa kesinlikle hayallerini süsleyen erkek sen diilsin... =// kendimden biliyorum yaniii.. (=
                          TEK GERÇEK BEŞİKT" AŞK

Yorum

Salladım gitsin,birazda o bana gelsin...Gelmezse de kendi bilir.

Yorum

En güzeli...

Yorum

İşleniyor...
                              X