Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1 - 2 sorum var cevaplayın lütfen :)

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

kolaya kaçıcı bir cevap teşekkürler.

Yorum

ne dememizi beklıyorsun anlamadım kı oraya gelıp kız mı ayarlıcaz sana napcaz anlamadım kı...cok cırkınsındır kendıne bak bıraz para kazan para yedır paraya gelecek kız cok suan dunyada..barlara dıskolara takıl ordan bulurusn ne bılım..kolaya kacmadan bunları solım dedım napım
      "Every man dies - Not every man really lives"

Yorum

ilgi çekmiyorum kimse gelmiyor akrdeşim yine de ilgin için teşekkürler.Biraz sert çıkmış olabilirim çok moralim bozuk özür dilerim.

Yorum

bu işler tek basına olmaz unutma yalnız adam herzaman kaybeder!!tek adam kadınların gozunde kusurlu adamdır ole ıssız adam falan fılmlerde olur anca...ortamlara gırmen lazım aksam toplanmaları dogum gunu partılerı ıs yemeklerı unıversıte toplantıları arkadaslarınla her aktıvıteye katıl orda sadece erkekler olmasın ıcınde kadın erkek karısık olsun..zamanla yalnızları bul ılgı goster tanıs kaynas zamanla olur bunlar...belkı kız arkadasların varsa arkadas olarak onların arkadasları olur yardım ederler...ne bılım sen de bana kızma burdan bız ne desek afaki kalacak bılıyosun...
          "Every man dies - Not every man really lives"

Yorum

dediğin doğru kardeşim sinir katsayısı çok olunca sağa sola sarıyorsun.

ne yazıkki bulunduğum yerde çevrem yok iş yerinde de çevre diye adlandırabileceğim birşey yok.kız çevresi de yok.Aktivite de yok ot gibi.

Yorum

bana slm vermeyene bende slm vermem yada bilmiyorum belki veririm o anki ruh halime bağlı ilgi istiyorsam vermem ama ilgi göstermek istersem veririm
              2. sorunun cevabını bilmiyorum...
              İman etmedikçe cennete giremezsiniz, birbirinizi sevmedikçe de (gerçek anlamda) iman etmiş olamazsınız.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: murat058 View Post
                s1 : siz olsanız facedede olsa siz slm vermeden ve konusmadan sizle konusmayan hiç bi zaman biri olsa ne yapardınız_? ne düsünürdünüz _? bende öyle ben konusursam konusuolar konusmassam hiçbişi ...
                s2 :aşk konusunda işsizsiniz bi kız var kız yine çalışıo onla bulusmak istermiydiniz tanımak bu kızda istedimle geziom diyen bi kızsa vede napardınız ? diyelim cıkardınız kızla arkadaslarını hemen ilk bulusmada kabul edermiydiniz gelsinler diye veya kardeşi abiside olsa. sorulara anlaşılır ve geniş cevaplar veriniz ki cevabımı alabileyim süreniz 90 dk süreniz başladı istediniz sorudan başlayabilirsiniz.

Yine aynı kişi yine aynı tip sorular. Tamam, murat bütün samimiyetimle sorularına genel bir cevap veriyorum;
                Murat bence sen 40 yaşına geldiğinde bile yalnız ve ilgi görmeyen bir insan olacaksın. O yaşta bile çözemediğin basit sorunların için internette bu tip sitelere konular açacaksın. İnsanlara o yaşta bile ancak internetten tepkini gösterecek cesareti bulacaksın. 40 yaşında bile sosyal hayatın internetten ibaret olacak. Şimdi önünde iki yol var;
                Ya olduğu gibi devam eder ve sefil bir hayat sürersin. Yâda işinde başarıya odaklanır kimseye muhtaç olmadığını kanıtlarsın.

Yorum

İşleniyor...
                X