Genelde dışarı çıkmak istemiyorum zaten evde kalmak daha huzur veriyor bana dışarı çıkmak bazen korkutuyor. Bugün okuldan gelirken okulun içinde bir araba durdu ilerde ve bende bakarak geçtim aceba beni mi bekliyor ne oldu diye yanından geçerken aceba şimdimi geçecek diye sürekli tedirginlik içindeydim. Birde arkadaşlarımın toplu fotoğraflarını görünce duygulanıyor gibiyim. Benim olmadığım fotoğrafları görünce öyle oluyor. Sonrada değişik oluyor ve bunalıma giriyor gibiyim. Bu nedir arkadaşlar?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bu nedir?
Collapse
X
-
hastalığın var mı senin doktor ilaç v.s. ugrasıyomusun ole seylerle..basbaya yalnızlık yahu ne olacak,sosyal fobi de olabilir depresyonda olabilir herbişey olabilir doktora git,yada doktorla falan ugrasma ben sana akıl verım gıt o fotograf karelerı ıcınde ol"Every man dies - Not every man really lives"
-
üniversite okuyosun galiba sen,yahu git gez abicim durma evde zaten ilerde istesende iş aile v.s. gezip tozamican 3-5 senen var işte önünde durma çık dışarı istediğin ortama gir,konserlerde zıpla,kızlarla takıl,iç kus v.s... eglen işte bole harcama genclıgını ılacla evde oturarak bı cacık olmaz bılesın,tmm ilacını kullan falan ama canının ıstedıgını yap madem onlarla olmak ıstıyosun cekınme gıt ol"Every man dies - Not every man really lives"
Yorum
-
Hayat ne garip vapurlar filan...
Farklı şeyler arıyorsunuz ama bulamıyorsunuz. Çevrenizi değiştirin ve yalnızlık adamı kanca yapar. Herşeye takarsınız, takılırsınız. Sizi depresyone sokar.
des. dediği gibi fotoğrafların içinde olmaya çalış.
Bir de derdini anlatmayacaksan adam akıllı, boşvereceksen ne diye yardım istiyorsun ? Başkalarının zamanını meşgül ediyorsun.Nasıl oluyor da, insanı mutlu eden bir şey, aynı zamanda onun felaketinin de kaynağı oluyor !?
Yorum

Yorum