Beklentini düşük tut ve sahip olduğun her şeye şükret. Mutluluğun formülü kişiden kişiye değişir; ama bence bu söylediğim her insanı mutlu etmeye yetecek ortak özellikler taşıyor. Denemesi bedava.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
nasıl mutlu olabilirim?
Collapse
X
-
Biraz abartıyosun bence, görende karnında inşaat çalışması yapılıyor zanneder.Orjinal yazı sahibi: tonihuxley View Postya ben sosyal fobi olanları anlamıyorum benim karnım gurulduyo da sf oluyorum size noluyo_3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.
When you lose small mind, you free your life..
Yorum
-
doktor dedi ki insanların elektrik su faturası derdi var yaaşm mücadele derdi var senin karın gurultunla mı uğraşcak dalga geçenler kendileriyle dalga geçsin dedi vücudunu mu dinliosun ikidebir dediOrjinal yazı sahibi: tilkiayrıca hala kafası ters çalışıyor. karnı guruldadağı için sf değil sf olduğu için psikosomatik rahatsızlık geçiriyor. ama kabul etmiyor işte kesinlikle. kabul etse mücadele etmesi lazım çünkü.
Yorum
-
insanlar dalga geçecek nasıl öyle bişey olmadığını düşüneyim?Orjinal yazı sahibi: asilturk0 View PostKardeşim,
Yanlış Düşünlere Kapılıyorsun,Birde Şunu Denesen. 
Öle Birşeyin Hiç olmadığını düşünerek Yaşmayı Sürdürsün Daha iyi olur senin icin ve kendını daha ıyı hıssedersın.
SAkinleş Biraz.
Yorum
-
Kardeşim Sana En güzel belkıde ben tavsııye vercem
Namaz kılıyormusun ?
kılmıyorsan Namaza Başla inan kendını gercekten cok huzurlu mutlu hıssetmeye baslıyacaksın
bak bende panık hatagım
bugun okulda ıken ahnıden bı nbt geldı. kenıdımı dısarı atmak ıstedım kapalı alanda duramayrum fazla
Yorum
-
abdest alırken de üşütürm de karın gurultum artarsa diye korkuyorum
kılamıyorm namazOrjinal yazı sahibi: asilturk0 View PostKardeşim Sana En güzel belkıde ben tavsııye vercem
Namaz kılıyormusun ?
kılmıyorsan Namaza Başla inan kendını gercekten cok huzurlu mutlu hıssetmeye baslıyacaksın
bak bende panık hatagım
bugun okulda ıken ahnıden bı nbt geldı. kenıdımı dısarı atmak ıstedım kapalı alanda duramayrum fazla
Yorum

Yorum