Duyuru

Collapse
No announcement yet.

nasıl mutlu olabilirim?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Yemeklerden sonra karın guruldaması yaşıyorsanız ;

Sizde irdelenmesi gereken rahatsızlıklar:

* ince barsak hastalıkları

* parazitozlar

* bakteriyal aşırı çoğlama sebepleri

* hipertioridi

* irritabl barsak hastalığı ishali formu

Karında yanma nedeni gastrik hiperasidite sebepleri de düşünülebilir. Bunun içinde gastroskopi yapılabilir.

Psikolojik olduğuna kanaat getirilirse (bu testler sonunda ancak söylenmelidir) TCA tipi anti depresanlar doktor tavisyesi ile düşünülebilir.

Doç.Dr. Yusuf AKCAN
    brde sunu okuu

Yorum

okudum sağol hangi tetkik yapılması lazım ki acaba bunlar için?

Yorum

Araştırayım senın ıcın ıstersen kardesım

Yorum

Bunu kişi kendinden daha iyi kim bilebilir ki?
          "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

mutluluk ne kadar nadırse o kadar kıymetlıdır bır ınsan ıcın
            ben bakış açısının bu konuyla cok ılgısı oldugunu dusunuyorum belki yanılıyorumdur hayata "hadi benı mutlu et" yargısıyla bakmak yerıne sadece yaşa.mutluluk kırıntılarıyla dolu bı hayatın olr boyle belki..
            Ne çok sustun böyle...

Yorum

araştırırsan sevinirim
              Orjinal yazı sahibi: asilturk0 View Post
              Araştırayım senın ıcın ıstersen kardesım

Yorum

Aramamak gerekiyor bence. şunu yada bunu yaparsan mutlu olursun gibi bir mutluluk reçetesi yok ne yazık ki hayatta. sadece mutlu olunur . Elindekilerin kıymetini bilmek gerekiyor kaybetmeden.sahip olduklarınla mutlu olmasını bilmek gerekiyor.
                of ne kadar mutsuzum, hayat çok sıkıcı, bunaldım vs. gibi laflarla mutluluk gelmiyor öyle çıkıp birşeyler yapmak gerek bi meşguliyet, arkadaşlarla oturup çay içmekten alınan haz bunlar mutluluk bence.yerinde oturmayıp hareket etmek lazım. bi de bakmışsın mutlusun.
                düştüysek kalkarız daha ölmedik ya

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sahıyyraa View Post
                  Aramamak gerekiyor bence. şunu yada bunu yaparsan mutlu olursun gibi bir mutluluk reçetesi yok ne yazık ki hayatta. sadece mutlu olunur . Elindekilerin kıymetini bilmek gerekiyor kaybetmeden.sahip olduklarınla mutlu olmasını bilmek gerekiyor.
                  of ne kadar mutsuzum, hayat çok sıkıcı, bunaldım vs. gibi laflarla mutluluk gelmiyor öyle çıkıp birşeyler yapmak gerek bi meşguliyet, arkadaşlarla oturup çay içmekten alınan haz bunlar mutluluk bence.yerinde oturmayıp hareket etmek lazım. bi de bakmışsın mutlusun.
                  Kardesim sen benim Yaşaıklarımı Yaşasan ınan bole dusunmezdın ama ben hayattan hep mutlu olmayı bıldım en kucuk seyle bıle mutlu olmayı bılenlerdenım.
                  Hayat Sevince Güzel
                  Hayat Bir Anlık Gülümsemedir.
                  Bu Sözler Daima aklımdan.
                  Aslında insan Müzik idnleyerek te uzur bulabılır

Yorum

ben de zaten küçük şeylerle mutlu olmayı bilmekten bahsetmeye çalıştım. ayrıca herkesin yaşadıkları farklı olsa da acı, aynı acıdır. sadece hikayesi farklı.
                    düştüysek kalkarız daha ölmedik ya

Yorum

mutsuzsan, doğadaki mutluluk verici etkenleri "görmüyorsun" demektir.."bakış açını" değiştirerek mutlu olabilirsin.. hayat bir şekilde yüzümüze tebessümü koyacak olaylarla doludur..bizim görme yetimize bağlı..yolda yürürken, kedilerin kavgası, kuşların kavga eder gibi ötüşleri, yada ne bileyim, bulutların şekli bile tebessüm koyarak, mutlu olmanız için bir neden verebilir sana.. çoğu zaman yolda, bu tip şeyleri görüp, güldüğüm o kadar çok olur ki gören deli der ama, bence bu güzellikleir görememek kötü..istediğin kadar mutsuz ol, sıkıntıların üst üste gelsin, doğayı, hayatı dinlersen, bir şekilde aklındaki o karartı dağılacaktır..bunu yapanda gördüğümüz o ufak tefek şeyler..doğanın bize sunduğu iyileştirici görüntüleri kaçırmayın derim ben
                      I've been alone all along

Yorum

İşleniyor...
                      X