Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Niye kimse beni sevmiyor ben bu kadar değersiz bir insan mıyım?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Niye kimse beni sevmiyor ben bu kadar değersiz bir insan mıyım?

Merhaba;
    Niye beni kimse sevmiyor?Annem bile kardeşim bile.Saatlerdir odadayım hıçkıra hıçkıra ağlıyorum.Annem yan odada duyuyor sesimi.Bu kıza noldu diye merak etmiyor.Bakmıyor bile.Ben bu kadar değersiz bir insan mıyım?

peki sevdiklerini hissediyor musun ben saatlerdir ağlıyorum annem yan odada ama kılı bile kıpırdamıyor yanıma bile gelmiyor.Bu beni daah çok üzüyor.Çok köt
    üyü durdurmamıyorum kendimi ağlamamı durduramıyorum gırtlağımı sıkıyorum ama boğamıyorum kendimi.

Yorum

neden ağlıyorsun? ailenin ilgilenmesi için mi? kendi kendinle ilgilensen? kendini sevmen yetmez mi? insan kendini önce sevmeli, Ailen sevdiğinde bile kendini sevmiyorsan bunun hiç bir anlamı yok inan.sorman gereken soru şu olmalı ailem neden sevmiyor değil ,neden kendimi sevemiyorum?
      "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

insana çok koyuyor di mi nasıl başardın buna üzülmemeyi.Bi insan evladına bu kadar gaddar olabilir mi?

Yorum

Siz daha kötü aileleler görmemişsiniz diyeyim mi? kızarmısınız bana...Üzülmeyin gerçekten. bırak sizi düşünmediğiyle kalsın.Siz sevinin sizi düşünmediği için. kimseye ihtiyacınız yok kendiniz varsınız çünkü...Bunun bilincine gerçekten varın.Kendiniz varsanız kimseye ihtiyaç yok ama kendiniz yoksanız...
          "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

napmalıyım luthe bilmiyorum çok bezgin ve çaresiz hissediyorum kendimi.

Yorum

senin anan baban benimkinden daha gaddarmış nasıl dayanıyorsun.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: fatoş..
                sen sevgini nasıl gösteriyorsun ailene? sen öyle sanıyorsun onların o kadar ilgisiz olduklarını düşünmüyorum.. sadece öyle davranmaya çalışıyorlar kendilerince doğru yaptıklarını düşünüyorlardır... ayrıca sesli ağlayınca sorun olmadığı belli diyorlardır... bizze duygu sömürüsü yapıyor diyo düşünmeleride gayet normal beş yaşındaki oğlum ağlayarak benden birşey istediği zaman yapabileceklerimi bile yapmak istemiyorum.. senki aklı başında yetikin birisin.... başka bir yöntem bulsan sanki şımarmak istiyorsun....ama yol ve yöntem yanlış...
                ne yapmalıyım onların yaptığı yanlışın farkına vardırmak için.

Yorum

bence yanlış olan aile fertlerinin birbirine karşı olan vurdumduymazlığı ölsem haberleri olmayacak.

Yorum

birşey oldu mu evin iki çocuğu var bana gelirler kardeşim hiçbir şey yapmaz ama ona hiç kızılmaz.

Yorum

bence onların bizimle ilgilenmesini beklersek ömrümüz biter ben de önceden annem ve babam benimle ilgilensinler diyordum ama şimdi kendi halimde takılıyorum yani bence onlara bakma sen

Yorum

Orjinal yazı sahibi: happygirl View Post
                        Merhaba;
                        Niye beni kimse sevmiyor?Annem bile kardeşim bile.Saatlerdir odadayım hıçkıra hıçkıra ağlıyorum.Annem yan odada duyuyor sesimi.Bu kıza noldu diye merak etmiyor.Bakmıyor bile.Ben bu kadar değersiz bir insan mıyım?
                        1.Bu Genellek Olarak Bölemi?
                        2.Suçlu Sen Olduğun İiçin mi?
                        3.Sana Karşı Davranışları Nasıl Yani,Seni Onlardan Hayırıyor mu?

"Bunlara Cevap verırsen sana yardımcı olurum.."

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tilki
                          dünyada sevgi görmeyen binlerce insan yaşıyor hatta belki milyon diyebiliriz. sence onlar değersiz insanlar mıdır?
                          değersiz değiller tabi ki

Yorum

evet ben ağladım bir iki defa annem merak edip odama gelmedi intihar etsem ederim kimseni ruhu duymaz çünkü annem beni hiç merak etmez.Yurda gititğimde bir ay aramadı beni.
                            1. genel olarka dersek iki defa ğladım bu şekilde ikisinde de duymamazlıktan geldi merak bile etmemiş öyle dedi 22 yaşında çocuğun nesini merak edeyim dışarıda tecavüze mi uğradın merak edeyim dedi zaten öyle bişey olsa hayatta bu laftan sonra anneme söylemem hiçbir şeyimi anneme söylemem.
                            2. suçluyu bilmiyorum ben kendimi biledim bileli annem hep beni suçlu gördü kardeşim benim üstüme saldırsa ben ona bişey yapmasam bile ben suçlu oldum.
                            3.kardeşimden di mi? bence ayırıyor ben öyle hissediyorum hem de bariz şekilde.

Yorum

22 yaşındayım ben sevildiğimi hissetmek istiyorum,ama onlardan hiçbir tepki yok annem bir tek bağırmayı bilir kendi deyimiyle çen ççen çen.

Yorum

İşleniyor...
                              X