Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sizde en zayıf halkamısınız?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Sizde en zayıf halkamısınız?

-Herkesin bir espriye güldüğü anda hakkında espri yapılan kişi bu durumdan rahatsız olduğunda o gülenlerden biri olan size mi hemen saldırır..
    Diğer kişileri önemsemez bir tek siz mi batarsınız..
    -Birine herhangi bir soru sorduğunuzda diğer insanlara yapamayacağı bir tepkiyi siz sorduğunuzda sizemi yapar.Aşağılarcasına bir bağırma..!!
    -Size atılan herhangi bir iftirada karşı cinsiniz bir erkek bu iftiraya inanıp her kıza yapamayacağı el kaldırma olayını size mi yapar..
    -Bir espri yaptığınızda üstünüze yürünecek bir olay olmadığı halde üstünüze yüründümü
    -Çalıştığınız ortamlarda bu benzer olayları yaşadınızmı

Bunun gibi bir çok örnek sayabilirim?Acizliğimden mi negatif enerjimden mi,zayıflığımdan mı nedir bilmiyorum.Diğer insanlara yapılan muameleler gelmedi başıma.Sonrada neden sessizsin neden sosyal değilsin.Çocukluğumdan beri bu gibi durumları yaşadım.Sizce olay ne?

Zayıf halka değilsin. Kimse zayıf halka değil. Başta bunu kabullenmelisin...

Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
    Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
    birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
    Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir

Yorum

Bazen savaşı kazanmanın en kolay yolu onu kaybetmektir...
      "Umut olmasına var, sınırsız denecek kadar umut var, ama bizim için değil." Franz Kafka

Yorum

Malesef ben de zayıf halkayım ama bunun sebebi üzerimde olan çekingenlik ya da eziklikten dolayı değil, konsantrasyon bozukluğundan dolayı. İşyerinde hiç bir işe kendimi veremediğim için pek başarılı olamıyorum. Bu yüzden de aranılan eleman olamıyorum, işyerine karşı ağırlığımı koyamıyorum. Böyle olunca hakkını arama hakkın olmuyor, patronlar -sözle ya da davranışıyla- aranılan elemanın halini hatrını sorar bir problemin varsa halledelim der. Ama işyerinde başarısız isen seni pek kollayan olmaz. İşte bu yüzdendir zayıf halka olmamın nedeni. Ki zayıf halka olmama rağmen yine de hakkımı aramaya çalışıyordum, bu konuda sessiz durmam.
        Girdiğim işyerlerinde "ah bir başarılı olsaydım ben bunu sizin yanınıza bırakır mıydım" dediğim çok oldu, ama inanın başarısız olunca hakkınızı arama hakkınız pek olmuyor.
        Her şey güzel olacak...

Yorum

Sanırım çok onceden biraz da olsa boyle bı durum vardı.bence bu tamamen iyi niyet yuzunden.insanları kırmak ıstemeyen yanlış bir sey görsede "olsun" diyen kişiler oldugunu düşünüyorum,zayıf halkaların...
          ama yeri geldiğinde sesini yukseltırse ınsan zamanla cevre sizi zh olarak değilde görüşlerinizi önemseyen kişiler sarıyor.bazen sessizliği cevap olarak algılamayanlara küçük bi ders vermek fena olmaz sanırım
          Ne çok sustun böyle...

Yorum

İşleniyor...
          X