Duyuru

Collapse
No announcement yet.

kronikleşti bende sanki.. :(

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• kronikleşti bende sanki.. :(

olmuyo abi her nedense insanlarla konuşamıyorum yüzyüze yada telefonda.. işimi mesaj yada msn le hallediyorum yani sanal veya mobil iletişimle.. eğer telefon yada yüzyüze olunca ya sesim titriyor yada sanki ürkmüş gibi konuşuyorum konuşmalarım dağılıyo sanki.. özellikle tanımadığım kişilerle yada yeni tanıştıklarımla.. ayrıca hemen sinirleniyorum.. agresif birisin diyolar heralde.. bazen unutuyorum anlık şeyleri.. artık ilaçda kullnamıyorum ilaç alınca ya yatağa düşüyorum yada o oda senin bu oda benim.. offf.. ne yapcaz bu dertleri biz..
    bu sitede artık pek görünmeyecem. bazı arkadaşlarım için sadece gircem. benimle ilgili bi düşüncesi ve iletmek istediği olan özelden yazsın.

Re: kronikleşti bende sanki..

Orjinal yazı sahibi: Metin06
    olmuyo abi her nedense insanlarla konuşamıyorum yüzyüze yada telefonda.. işimi mesaj yada msn le hallediyorum yani sanal veya mobil iletişimle.. eğer telefon yada yüzyüze olunca ya sesim titriyor yada sanki ürkmüş gibi konuşuyorum konuşmalarım dağılıyo sanki.. özellikle tanımadığım kişilerle yada yeni tanıştıklarımla.. ayrıca hemen sinirleniyorum.. agresif birisin diyolar heralde.. bazen unutuyorum anlık şeyleri.. artık ilaçda kullnamıyorum ilaç alınca ya yatağa düşüyorum yada o oda senin bu oda benim.. offf.. ne yapcaz bu dertleri biz..
    bende senin gibi sıkıntılar yaşıyorum ve bu durum hayatımı kısıtlıyor ve nefret ediyorum bundan..insanlar gayet rahat düşünmeden sadece hayatla mücadele ederler bizim gibiler hem hayatla hemde bu sorunlarla mücadele eder falan..bu haksızlık..

Yorum

yalnizca bu sikayetin varsa karsilikli iletisim kursu diye bir kurs var
      iki kisi karsilikli oturuyorlar once biri gözlemci oluyor diğeri kurs aliyor
      kurs alan once gözleri kapali olarak gözlemci olanin karsinida durmaya calisiyor.o anda ve o kisinin karsinida gözleri kapali olarak durmayi oğreniyor.bir kolunu yada bir yerini kimildatirsa gözlemci yandin diyerek uyariyor kisi tekrar konsantre oluyor ve uzun süre bir kisinin karsinida gözleri kapali olarak durma asamasin gectikten sonra bu sefer gözlerin acik olarak o
      kisinin karsinda durmaya calisiyor bundada basarili olunc a diğier asamalar geciyor
      bu kurs gunde 3...4 saatten 5 gun kadar sürüyor
      bir kisi ile konusma yada karsisinda durma ile epey bir mesafe katediliyor

Yorum

bende telefonda ve msnde çok güzel iletişim kuruyorum fakat birisinin yanında cümle bile kuramıyorum.özellikle kızlarla daha çok oluyor bu

Yorum

Orjinal yazı sahibi: zehr-i_zakkum
          bende telefonda ve msnde çok güzel iletişim kuruyorum fakat birisinin yanında cümle bile kuramıyorum.özellikle kızlarla daha çok oluyor bu
          tamam işde bende aynısı.. geçen gün kız arkadaşın bitanesi diyo konuşuyoruz böyle.. ya sen var ya bu lafları kızlara yap kral olursun iki gözüm önüme aksın diyo.. övmeyi sevme kendimi ama yakışıklılık var yetenek desen var harika bi ses var bende.. (gerçi bu sorunlardan sonra oda kalmadı ya) ama 26 yaşnı bitirdim ömrüm evde bilgisayarın başında geçiyor.. telefon çalsa açsam mı açmasam mı ya konuşamazsam dedğin gibi bide bayansa tam bi saf oluyorum.. ya ben bu değilim ya.. ama malesef çoğu yerde bi çocuktan farksızım.. zaten hepimizin sorunları ayrı ayrı ama benzer durumlar gösteriyo.. ortak noktalar var.. cvp verdğiniz için tşk ederim hepinize..
          bu sitede artık pek görünmeyecem. bazı arkadaşlarım için sadece gircem. benimle ilgili bi düşüncesi ve iletmek istediği olan özelden yazsın.

Yorum

İşleniyor...
          X