Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Erkekeler!!!!!!!!!!!!!!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Erkekeler!!!!!!!!!!!!!!

bu konuyu açmadan uyuyamadım evet erkekleri anlatıcam şimdi
    kızlar iyi okuyun ve bağlanmadan önce bi kaç yüz defa daha düşünün
    1 benciller
    2 sevgisizler
    3 duygusuzlar
    4hissizler
    5 bir kadının kendilerine bağlandığını anladıkları an her şey bitiyor onlar için.ilgi sevgi yok oluyor.
    6 biraz para gördümü hemen başka birilerini arıyorlar
    7 buluyorlarda evdeki eşe ne olursa olsun sorun değil onlar için
    8 her şeyi sadece kendileri istedikleri için yapıyorlar.eşin veya sevgilinin bi şeyler istemesi onları bağlamıyor.
    9 bi ilişkiyi çok rahat bitirebiliyorlar.
    şimdilik aklıma bunlar geldi daha yazı cam ama.

şunuda ekleyeyim ama binde bir iyi duygulu bi erkek çıkıyor onada binde bir raslanan duygusuz kadın rastlıyor
    kısacası hiç bir zaman tencere yuvarlanıp kapağını bulmuyor.

beyler özeleştiri yapmadan kızmayın bana.ama malesef durum bu.
    bi konu var o konuyu sürekli gündemde tutucam okuyun okuyun ve karar verin

lütfen bu kategoriye uymayan beyler alınmasın.binde bir var çünkü.şunu on birde bir yapalım
    Last edited by depresyondayım; 06-11-2011, 02:41 AM.

bayanlar atladığım bi konu varsa yardımlarınızı bekliyorum

Yorum

yuzde 99 dogru ama yuzde birlik bi kismina denk geldim ama kiymet bilemedim dovunuorum simdi valla )) amaaa suda var erkekler ne kdr iyi olursa olsun aciyip zaafinizi belli etmeyin derim ben yani o zaafi ogrendikleri an o saf romantik erkek hemen onu silah gibi kullaniyor
      sok ustune sok yasiyorsunuz...

ornegin kotu birsey yaptiniz....sora dayanamayip durust olucam die bunu dile getirdiniz.... vay halinize iste ozaman... yilalrca susmaz unutmaz ve hep yuzunuze vurular kiyamayip dogruyu solediniz adam coktan gitmistir bile.......
      Psikoterapist yetiştirmek ile vaktiniz boşa harcamayın, asıl mesele psikoterapist olabilecek adamı seçmektir.
      -Carl Rogers-

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gulserdar View Post
        yuzde 99 dogru ama yuzde birlik bi kismina denk geldim ama kiymet bilemedim dovunuorum simdi valla )) amaaa suda var erkekler ne kdr iyi olursa olsun aciyip zaafinizi belli etmeyin derim ben yani o zaafi ogrendikleri an o saf romantik erkek hemen onu silah gibi kullaniyor
        sok ustune sok yasiyorsunuz...

ornegin kotu birsey yaptiniz....sora dayanamayip durust olucam die bunu dile getirdiniz.... vay halinize iste ozaman... yilalrca susmaz unutmaz ve hep yuzunuze vurular kiyamayip dogruyu solediniz adam coktan gitmistir bile.......
        buda güzel bi tespit canım.tekrar tekrar söylüyorum öyle olmayan vardır binde bir ama

Yorum

cunku biz kadinlar genelde kinci deilizdir... kiyamam nasil boyle bir hata yaptim nasil bakicam onun gozlerine diyip durustce ne yasandiysa anlatioruz yani genelimiz diyim...
          cunku beklentimiz su oluyor afedicek...ve hersey eski halini alicak...
          evet af ediolar ama nasil bir affetmek bu hergun o hatayi yuzune vurmak hergun onunla yasamak ..erkekler gecmiside yapilanida unutmuyorlar hatali hatasiz olsaniz bile cunku biz duygusal onlar daha mantikli yaklasiyorlar benim erkeklerle ilgili olan gozlerimlerimde en onemli noktam bu.
          Psikoterapist yetiştirmek ile vaktiniz boşa harcamayın, asıl mesele psikoterapist olabilecek adamı seçmektir.
          -Carl Rogers-

Yorum

Ya Allah aşkına, biz de şimdi Kadınlar!!!!!!! konumu açalım şimdi ?
            Bunun erkeği kadını yok. Kimse tümden iyi veya tümden kötü olamaz...

Yorum

erkekler ve kızlar için genelleme yapmak çok saçma diye düşünüyorum. ama şunu söylemeden edemeyeceğim. kızların beyin konusunda eksikleri var erkeklerse odunluktan öteye gidemiyor

not:erkeğim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ismael View Post
                Ya Allah aşkına, biz de şimdi Kadınlar!!!!!!! konumu açalım şimdi ?
                Bunun erkeği kadını yok. Kimse tümden iyi veya tümden kötü olamaz...
                açın bence ne duruyorsunuz bunu belirttim zaten yazıyı tam oku.yalan bi şey varsa
                Last edited by depresyondayım; 06-11-2011, 06:13 AM.

Yorum

Dur bende kadın milletiyle ilgili bir iki şey yazıyım;

1. Benciller ama onlarınki farklı bir bencillik (Haftanın 6 günü onu düşün, onun işin uğraş sesini çıkarmaz ama bir günü kendine ayır, bir kere kendini düşün direk “BENCİL” damgasını yapıştırırlar)
                  2. Sevgisizler (Sevgi ve beğeni, ilgi gibi şeyleri birbirine karıştırıp duruyorlar. Aslında sevgi duyguları yok denecek kadar az ama ne hikmetse yakışıklı birini gördüklerinde daha adamı tanımadan “Âşık oldum!” diyebiliyorlar.)
                  3. Duygusal olarak çok kararsızlar (Sürekli ilgi ve güzel söz bekleyip sıkboğaz ediyorlar. Bunları yapmazsak aldatıldıklarını ya da sevilmediklerini zannedip depresyona giriyorlar. Bir erkek olarak söylüyorum kız arkadaşınız gecenin üçünde arayıp sizi uykunuzdan uyandırdığında “bu saatte neden arıyorsun?” derseniz “DUYGUSUZ” damgasını yersiniz.)
                  4. Hisliler ( Genellikle mantıklarını değil o pek işe yarayan hisselerini kullanırlar. En saçma diyalog şöyledir;
                  -sen beni aldatıyorsun Mehmet!- sen beni oyalıyorsun Mehmet – sen beni aslında sevmiyorsun Mehmet
                  -nerden çıkardın bunu Nalan?
                  -hissettim Mehmet!
                  -hissine mıçıyım Nalan!”)
                  5. Size bağlandıkları zaman hayatı zehir ederler. ( Siz “defol!” diyene kadar hayatınızın her saniyesini araştırmayı kendilerine görev edinirler)
                  6. Para ve kadın kesinlikle yan yana gelmemesi gereken ikilidir. (Biraz paranız olduğunda hafta sonu onları daha lüks yerlere götürmenizi beklerler. İşin sonunda ya paradan yâda kızdan fedakârlık yapmanız gerekir. Aksi halde “PİNTİ HERİF” damgasını yersiniz.
                  7. Evlenme hatasını yaptıysanız ve kaçacak yeriniz yoksa işte o zaman yandınız! En iyisi düşmanımın başına!
                  8. Bir erkek olarak kendiniz için yaptığınız bir şey kızın gözüne batar! (Ses çıkarmaz, önemsemez gibi görünür ama içinden “ben bunu istemedim! Bu herif hep kendi istediğini yapıyor” der.)
                  9. Bir ilişkiyi çok rahat bitirmezler işkenceye çevirirler. (Kendilerinin belki daha önce 10-15 erkek arkadaşı olmuştur ve sırf sıkıldıkları için ayrılmışlardır ama suç onlarda olduğunda ve siz ayrılmak istediğinizde kendinizi gecenin bir saatinde, leş kokulu bir hastane odasında, intihar eden eski sevgilinizin yanında bulabilirsiniz.)

Kısacası bir erkek olarak kızların bizden şikayet etmesi 9 farklı nedenden dolayı olaya "daha beter olun!" diyerek karşılık vermemizi sağlamış oluyor.
                  "DAHA BETER OLUN!"
                  Last edited by hartemes; 06-11-2011, 07:51 AM.

Yorum

her ıkı tarafında kötülerı ve adilerı oluyor ama bunu bir tarafa yüklemek ve kabullendırmeye çalışmak çok ayıp ve saygısızca olur diye düşünüyorum, bence herkez bıldığı doğrularla yaşasın ve bu doğruları kendı içinde kabullensın,böyle bir ortama çıkıpta erkekler söyledır böyledır demek çok ama çok ayıp, yanı senin demene göre bu dünyada dürüst bır erkek kalmamış öylemi vah vah vah desene sen bekar kaldın ) uzun lafın kısası BU DÜNYADA KIMSE KIMSEYI YARGILAYACAK KADAR MASUM DEĞİL..........
                    AKLIMIN ODALARINDA MUHEBBETE MAHKUM PRANGALI DÜŞÜNCELERİM VAR........

Yorum

istisnalar var dedim zaten ama çoğu öyle ister kabul edin ister etmeyin
                      doğruları söylüyorum acı gerçekler

Yorum

her iki tarafında iyilerı ve kötülerı var,bence sen ıyısını bulamamışsın,bütün sorun bu
                        AKLIMIN ODALARINDA MUHEBBETE MAHKUM PRANGALI DÜŞÜNCELERİM VAR........

Yorum

kadın ve erkek bir bütündür..kadın erkeğide dogurur ve bunu bir erkek olamadan yapamaz..
                          bence her iki tarafında eksik ve güzel yanları var..herşeye ragmen kadın erkeksiz erkekte kadınsız yaşayamaz..
                          ....................

Yorum

sizde erkek değilmisiniz cinsiyetinize neden bu kadar önyargılısınız.herkezi aynı çerceve içinde değerlendirmek yanlış huylar farklıdır cinsiyete göre değerlendirme hatasına düşmeyiniz

Yorum

ben erkeke değilim yzımda var arada iyileri çıkar diyorum ama binde bir.
                              yüzde doksan dokuzu öyle ama.ben gördüklerimi duyduklarımı yazıyorum
                              isteyen kabul isteyen etmesin.yorum yazan beyler elinizi vijdanınıza koyarak
                              düşünün bakalım

Yorum

İşleniyor...
                              X