Duyuru

Collapse
No announcement yet.

%65 düzeldim

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• %65 düzeldim

artık çok iyiyim. ne anksiyete kaldı ne okb ne depresyon beynim artık o kadar sakin o kadar huzurlu ki her ortamda hiçbirşeyi düşünmeden sadece içinde bulunduğum ortama konsantre olup sonuna kadar zevk almayı çalışıyorum. insanlarla iletişimim kuvvetlendi, göz temasım daha iyi, sürekli espri yapıyorum sürekli espri üretmeye çalışıyorum olumsuzu değil olumluyu düşünüyorum artık. artık eski benim ruhum geri geldi her an faydalı birşey yapmak istiyorum günde 5-6 saat müzik dinliyorum. yolda yürürken bile kulağıma kulaklık takıyorum böylece insanlar arasında daha iyi hissediyorum. müziğe konsantre olup gaza geliyorum resmen

Adınıza sevindim Darısı geri kalan %35'in ve diğer arkadaşların başına =)
    Müzikle yola çıkıyorsanız, doğru yoldasınız demektir Müziğin iyileştiremediği şey yok bence =)
    I've been alone all along

Yorum

yüzdesini nasıl anlıyosun orasını anlamadım da iyi hissettiğin aşikar dilerim devamı gelir bol şans...
      "Every man dies - Not every man really lives"

Yorum

Orjinal yazı sahibi: asalsayı
        hergun bu foruma mesaj yazıyorsun. sen yuzde65 duzelmedin. şu anda biraz iyi hissediyorsun sadece.

sen eziklerin efendisisin biliyorsun dimi.

bu arada yazın amerikaya gidiyorum work and travele fotoğrafları paylaşınca görürüm seni

Yorum

ben sana kotu bisi demedim. bana saldırma sana karsılık verirsem uzulursun. bana dunyayı verseler baskası olmak istemem.
          senin beynin hasta o yüzden böyle yapıyorsun. ben de senin gibiydim. dünya çok güzel yaşamak için herşeyimi veririm. ona uzaktan bakıp hor görmek senin gibi tembellerin yapabileceği iş. yerimde olsan kesinlikle böyle konuşmazsın

Yorum

ben dunyayı hor gormuyorum. herkese saygı duyarım. kimseyi kucumsemem. ulasılabilecek en ust evrensel ahlak seviyesindeyim. gozlem yetenegin sıfır.
            kendi çok büyütme sadece bi insansın. peygamberde yoktu sende ki bu hava. sen kim oluyorsun

Yorum

sickness arkadaşım öncelikle kendin için göstermiş olduğun çabadan dolayı tebrik ederim. Zaten bu tip hastalıkları yenmenin en güçlü yanı zorlandığın şeylerin üzerine gitmek, çabalamak ve kendine inanmak. Sen bu noktayı farketmişsin yazdıklarından anladığım kadarıyla, sen kendini iyi hissediyor musun iyileşeceğine inanıyor musun bırak isteyen istediğini desin, moralini her zaman yüksek tutmanı öneririm umarım tamamen iyileşirsin
              Şeytanla dans edersen şeytan değişmez; seni değiştirir...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: \IndependenT/ View Post
                sickness arkadaşım öncelikle kendin için göstermiş olduğun çabadan dolayı tebrik ederim. Zaten bu tip hastalıkları yenmenin en güçlü yanı zorlandığın şeylerin üzerine gitmek, çabalamak ve kendine inanmak. Sen bu noktayı farketmişsin yazdıklarından anladığım kadarıyla, sen kendini iyi hissediyor musun iyileşeceğine inanıyor musun bırak isteyen istediğini desin, moralini her zaman yüksek tutmanı öneririm umarım tamamen iyileşirsin

çok sağol. mutluluklar paylaşıldıkça büyürmüş ben de bunu yapıyorum altı üstü ama kendini bişey sananlar var.

Yorum

beni idrak edemezsin. beni idrak edemedigin için elestirmen dogal.

He.ok.tmm.aferin.bravo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sickness View Post
                    çok sağol. mutluluklar paylaşıldıkça büyürmüş ben de bunu yapıyorum altı üstü ama kendini bişey sananlar var.
                    Boşver tartışmaya değmez, zaten hayat kısa birbirinizin kalbini kırarsınız en fazla burda elinize ne geçer hiç birşey, konuyu uzatmaya gerek yok tekrardan tebrikler
                    Şeytanla dans edersen şeytan değişmez; seni değiştirir...

Yorum

sikness boşver kardeş.hani liste müzik listen ne tür müzik dinliyorsun
                      wellcome to the desert of the real.

Yorum

Sickness şu an ders çalışıyorum yarın bir gün kafanı ağrıtacağım. : )
                        Her şey güzel olacak...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: enerji528 View Post
                          Sickness şu an ders çalışıyorum yarın bir gün kafanı ağrıtacağım. : )
                          yarın okul için istanbula gidicem. o yüzden konuşamybilrz anca hafta içi 5-6 gibi bulabilirsn beni

Yorum

%70 oldu. oldooooo

Yorum

nasıl ölçüyorsunuz % yi ?

Yorum

İşleniyor...
                              X