Duyuru

Collapse
No announcement yet.

hiç istemiyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• hiç istemiyorum

hiç istemiyorum çalışmak. çalışanları görüyorum bazılarının fırsatı bile yok görüşmeye kendine vakit ayırmaya.. belkide benim açımdan iyi olacak bi süre sonra.. ama bi yerde sürekli kalmak çok sıkıyor beni.. ayrıca yaptığım işde sıkıcı bunaltıcı bir iş olursa diye de hiç bulaşmak istemiyorum.. ayrıca ilk safhada tanışmak bana ölüm.. kemküm ediyorum milletin karşısında.. aklım fikrim eğlenceli işlerde.. çünkü onlarla mutlu oluyorum.. gerçi onlara da adımımı atsam yine kemküm ederim ediyorum..
    bi ablanın sayesinde ajansa başvurdum figüran oldum. oldum da denmez de bi çekimde sahnede bizede verdiler görev.. ordan bi arkadaşla tanıştım
    metin sen iş bakıyon mu dedi
    orda sordu birde şimdi facede yazıyor bak zaman vakit geçiyor falan filan..
    yaa bu insanlar sanki bana inat
    ya ben belki çalışmak istemiyorum gittğim her yerde böyle davranılıyor ki zaten ilk başda annem yetiyor bana
    normal zamanda yapmıyorum
    ama herkez bana böle yapınca ve söyleyince takıntı ve sıkıntı yaratıyor bende..
    hemen başkalarına koşar gibi ''yaa böle bi durum var ben ne yapacam diyorum o insanda ne yapsın takma diyor boşwer diyor
    yalnız çalışmama isteğime bi anlam, kendimde veremiyorum
    bazen bende anksiyete sosyal fobi gibi şeyler var yapamam diyorum
    bazen sebebi başka şeyler oluyor ben oyuncu olcam şarkıcı.. iyide ona da diyorum çekingen olmayacan utanmayacan kemküm etmeyecen yeteneklerini başarılı bi şekilde sergileyecen diyorum..
    yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal hesabı..
    sonra böyle oturup kalıyoruz
    millet neden çalışmıyon yaşın gelmiş falan diyince de bende acayip sıkıntı oluyor.. diyecek birşeyde bulamıyorum bazen.. aslında yaşı falan da takmıyorum bana konuşan insana da ''ya bi yürü git başımdan'' diyesim geliyo onuda yapamazsın ayıp olur.. çünkü arkadaşın yada yeni tanıştığın biri.. olmuyo.. gerçi bi bayana yaptım bunu..
    offf.. yalnızlık da çok kötü öyle değil mi arkadaşlar..

bu arada beni show tv de görebilirsiniz beni affet dizisinde 5-6 aralık 37. bölüm zannedersem.. (ferideye araba çarpıyor)
    bu sitede artık pek görünmeyecem. bazı arkadaşlarım için sadece gircem. benimle ilgili bi düşüncesi ve iletmek istediği olan özelden yazsın.
İşleniyor...
X