Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aynaya Baktığımda Yüzümden Tiskiniyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Kime göre çirkinsin önce bunu sor kendine tamam kendine göre çirkinsin ama başkasına göre çirkin olamayabilirsin içindeki seni önce bi yola getir çirkinlik güzelllik göreceli sana bişey çirkin gelebilir ama başkası güzel gelir milleti takma kafana
    İşin en kötü yanıdaaa bıraktığınn yerdeyim...
    hayat bana boş olmayan birşeyler söyleeee
    anlamaz kii hiçbiriii hiç bişeyyy....

Yorum

intihar etmek ve bu dünyadan hızlıca gitmek istiyorum. bazen çok acılı ve kanlı olsun bazen de kimse farketmesin istiyorum. gelecekle ilgili hiç planım yok ama diğer insanlar gibi olsun isterdim. ailem olsun çocuklarım olsun isterdim. mutlu olmak için çok çabaladım çok sabrettim ama olmayınca olmuyor. çevremdeki insanların mutluluklarını paylaşmaktan da yoruldum. karşılğında kendi hayatımdaki güzellikleri anlatabilmek isterdim. tebrik edilmek takdir edilmek. en önemlisi sevilmek önemsenmek isterdim. bunlardan bitanesini bana verebilecek insana tapardım heralde. benden daha eğitimsiz daha salak insanların bile daha şanslı ve istediklerini benden daha kolay elde edebildiklerini gördükçe, kendimi daha bi çok öldürmek istiyorum.. gerkesiz buluyorum kendimi. başkalarının oksijenini çalmak istemiyorum. oldukça kolay bi şekilde istediklerini hayatta elde edn insanlar varken ben çabalayıp çabalayıp bir görüntü kirliliği oluşturmayı yada acınacak bir insan olmayı istemiyorum. güçlüymüş imajı vermek te yorucu olabiliyor ve durumu daha da zorlaştırıyor. başkaları şuna bak ya herşeye rağmen dimdik ayakta desinler diye yırtmak kendimi ...off bilmiyorum ah bi konuşsam bana ağlarlar ama böle görünmek zorundayım ne yazıkki....en kötüsü ne biliyor musunuz? umudu kaybetmek yada umudunun gözünün önünde elinden avucundan kaydığını gözgöre göre seyretmek.... ölmek için başka neden ihtiyaç var mı acaba? bu tamam. ama nasıl ölünecek ve arkamda kalanlara zarar gelecek mi? ben bunları düşünüyorum. borçlarımı sıfırladıktan sonra daha rahat gidebilirim. kimse en azından arkamdan küfür falan etmesin de orda bari sıkıntı olmasın..

Yorum

İnsanların çoğu göründükleri kadar mutlu değiller inan...O yüzden herkes mutlu ben mutsuz oluyorum diye düşünme bence...

Hayat da dünya da adil değil zaten...Bazen Kıymetli ya da değerli olan hakettiğini alamazken gerçekten değersiz,çıkarcı tipler bazen istediklerini çok kolay elde edebiliyorlar.Başkalarına verdikleri zararı düşünmeyen sadece kendileri için yaşayan tipler...Bunu yaparak mutlu olabilecek biri değilsen onlardan değilsin zaten. Ama onların da başında bir sürü bela var...Oh canıma değsin Dünya iyi kötü ayrımı yapmıyor işte bazen kötüler kazanıyor bunu kabullenebilsem benim için de daha kolay olacak hayat...

Yorum

İnsan kendi suretini kendi seçmez.Çirkin olsan Allah seni yaratmazdı.Bu evrende bir rolün var.Candan, maldan, her nimetten eksiltme bir imtihandır ve bereketi çok fazladır.Ayrıca sen bence çirkin değilsin, kızlar teklifini kabul etmediği için öyle düşünüyorsun.Erkeğin çirkini olmaz.Bir erkek bir kadına dünyanın diğer bütün erkeklerini unutturur.Bu erkek güzel olmak zorunda değil.Kadınların çirkini de bu uyumu sağlamak içindir.Herkes uyumlu birini bulsun diye.Tek tip değiliz.Sen kendini çirkin görmeye devam edersen Allah seni kör, topal yapar ve o zaman anlarsın "çirkinliğin" kıymetini.Ne doğmayı, ne anayı-babayı, ne şekli-cismi ne de bize verilen ismi biz seçmedik.Ama karakterli, bakımlı, temiz, özgüvenli olmak elimizde.Bunlara dikkat et beğenileceksin eminim.Kadınlar erkekler gibi değil.Geçici şekil değil vefa, bağlılık, sevgi ister.
          Kutup83 çok haklısın.Kimse göründüğü kadar mutlu değil.İnsanlar en kuvvetli halleriyle kendilerini gösterdikleri için, herkes birbirine imrenirken, kendi iç dünyalarındaki zayıflıklarla, insanların maskeli hallerini kıyasladıklarından adil olmayan bir değerlendirme oluyor.Toplum ve çağ zaten insanın olduğu gibi görünmesine müsade etmez.Maske şart.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Alper.Tunga View Post
            Yüzümden Nefret Ediyorum Aynaya Baktığım Zaman Kendimden Tiskiniyorum Hiçkimse Bana Çirrkinsin Demiyor Ama Ben Ne Olduğumu Bilyorum Bazen Yüzümü Jiletle Kesmeyi Bile Düşündüm Ama .Ailemi Üzmek İstemiyorum.Hiçbir Zaman Kız Arkadaşım Olmadı Teklif Ettimsemde Hep Ret Aldım Artık Sabrım Taştı.İnsanlardan Da Kendimdende Tiskinir Oldum.
            Bende bu durumdayım moralim çok bozuk. :angry:

Yorum

Orjinal yazı sahibi: napcamben View Post
              intihar etmek ve bu dünyadan hızlıca gitmek istiyorum. bazen çok acılı ve kanlı olsun bazen de kimse farketmesin istiyorum. gelecekle ilgili hiç planım yok ama diğer insanlar gibi olsun isterdim. ailem olsun çocuklarım olsun isterdim. mutlu olmak için çok çabaladım çok sabrettim ama olmayınca olmuyor. çevremdeki insanların mutluluklarını paylaşmaktan da yoruldum. karşılğında kendi hayatımdaki güzellikleri anlatabilmek isterdim. tebrik edilmek takdir edilmek. en önemlisi sevilmek önemsenmek isterdim. bunlardan bitanesini bana verebilecek insana tapardım heralde. benden daha eğitimsiz daha salak insanların bile daha şanslı ve istediklerini benden daha kolay elde edebildiklerini gördükçe, kendimi daha bi çok öldürmek istiyorum.. gerkesiz buluyorum kendimi. başkalarının oksijenini çalmak istemiyorum. oldukça kolay bi şekilde istediklerini hayatta elde edn insanlar varken ben çabalayıp çabalayıp bir görüntü kirliliği oluşturmayı yada acınacak bir insan olmayı istemiyorum. güçlüymüş imajı vermek te yorucu olabiliyor ve durumu daha da zorlaştırıyor. başkaları şuna bak ya herşeye rağmen dimdik ayakta desinler diye yırtmak kendimi ...off bilmiyorum ah bi konuşsam bana ağlarlar ama böle görünmek zorundayım ne yazıkki....en kötüsü ne biliyor musunuz? umudu kaybetmek yada umudunun gözünün önünde elinden avucundan kaydığını gözgöre göre seyretmek.... ölmek için başka neden ihtiyaç var mı acaba? bu tamam. ama nasıl ölünecek ve arkamda kalanlara zarar gelecek mi? ben bunları düşünüyorum. borçlarımı sıfırladıktan sonra daha rahat gidebilirim. kimse en azından arkamdan küfür falan etmesin de orda bari sıkıntı olmasın..
              yaw kardeşim ben seni anlamıyorum ya milletin allah belasını versin sen niye kafana takıyosun ki allah aşkına çok yanlış düşünüyosun neden çirkin oldugunu düşünüyosn kime göre çirkinsin bu soruyu sor kendine boşuna kendi kendini yiyip bitiricen hayatı akışına bırak cok yanlış yoldasın kardeşim yemin ederim bak senın yazdıgını böyle görünce allah şahit ben bile üzüldüm yaw yapma böyle şeyler kendini paralamaya deymez kendine deger ver kimse kendinden değerli olmamalı dediklerimi dikkate al sakın başka şeyler yapma

Yorum

Orjinal yazı sahibi: TipsizKemik View Post
                Bende bu durumdayım moralim çok bozuk. :angry:
                kardeşlerim çokkkkkkkkkkkkkkkkk yanlış yoldasınızzzzzzzzzzzzzz tip suratla ses tonuyla burunla bu dünya dönmüyoki bu dünyada geçen tek şey para para olduktan sonra ölüyü bile diriltirsiniz bence yanlış yoldasınız düşüncelerinizi değiştirinnnn ..

Yorum

Arkadaşlar kendi seçiminiz dışındaki durumlardan mesela fiziksel görüntünüzden utanmaya hakkınız yok ve kimse size neden bu böyle demiyor ve diyemez de.Valla kendinize dert arıyorsunuz.Bırakın bunları ya.Kızıyorum yeminle.Anasını sattımın dünyası adil diyen oldu mu size.

Yorum

İşleniyor...
                  X