Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bir bakın hele

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Bir bakın hele

Selam ben 15 yaşındayım,kova burcuyum.bulunduğum her ortamda dalga geçiliyorum işin garibi öğretmenler de dalga geciyor.arkadaşlar sinemaya gidiyorlar,beraber film filan izliyorlar ben o tarz sosyal etkinliklere katılmiyorum.Tatillerde evden dışarı çıkmıyorum 12 saat bilgisayar oynuyorum.ne arayanım oluyor ne soranım.konuşurken insanların yüzüne bakmıyorum.fen lisesinde okuyorum.derslerim çok da iyi sayılmaz.hırs desen yok,yaşama sevinci desen yok.Ders çalışırken uyuyorum.akşam 10 ile 11 arası yatıp 7de kalkıyorum.Kızlarla muhabbetim 0,erkeklerle 3-4 kişi harici kimseyle konuşmuyorum.Burnu havada biri de değilim.geçen sene bir ara okul birincisi olmuştum.çok zor bir sınavda okulun ineklerinin 60-70 aldığı sınavda 88 almıştım.okulda en arkada oturuyorum.derslerde ders harici her şeyi yapıyorum.Sizce bir problem var mıdır?Varsa nedir?Nasıl bir çözüm önerirsiniz?

bir doktora gitmelisin en azından bi terapi yardımı çok ii geliceni düşünüyorum. geçmiş olsun.
    <div><strong>Bir g&uuml;n d&uuml;nyaya ait b&uuml;y&uuml;k bir derdin olursa</strong><br /><strong>rabbine d&ouml;n&uuml;p, &laquo; benim b&uuml;y&uuml;k derdim var ! &laquo; deme</s

Yorum

Bu arada son zamanlarda kalemlerimi kemirmek,silgi yemek,elime geçen her seyi parçalamak gibi huylar da edindim

Yorum

Benim derdimle ilgilenen yok mu?

Yorum

benim de benzer sıkıntılarım var ama ben senin gibi başarılı bir insan olamadım

Yorum

nnnn kardeşim, anlatım tarzından şu an yaşadıklarını biraz dalga geçer yada eğlenir gibi anlattığın hissine kapıldım ama bunlar ileride başına çok büyük mdertler açacak konular.Aslında sıklıkla görülebilen bir durum bu.Mutlaka üzerine yoğunlaşmalısın yoksa hayatını ciddi anlamda aksatabilir.Gerekirse profesyonel yardım almalısın.Çünkü senin ileride yurdun olacak, üniversiten olacak, grup çalışmaların, laboratuvar derslerin, sunumların, toplantıların, askerlik yaşamın, iş hayatın vs bir dünya işin olacak insanlarla iç içe.Şimdiden bu moda girersen emin ol hayat senin için zindan olur.Günde iki üç saat en azından evden çıkmalı, hava almalı, arkadaşlarınla bir arada bulunmalısın.Robot gibi yaşarsan hem yaşama sevincini kaybedersin, hem korkulara esir olursun, hem de türlü hastalıklar seni bulur.En acil şekilide ev ve okul yaşamında düzenlemeler yapmalısın.Sandığın kadar basit bir problem değil bu.Yaşadım ve kendimden biliyorum.

Yorum

İşleniyor...
            X