Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yüzüm güzel ama...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• yüzüm güzel ama...

yüz olarak güzel bi yüzüm var bebek yüz tabir etikleri olay bende..
    yalnız diğer yönlerden hep negatifim.. 29 bitirmiş bir erkek görüntüsü yok..
    yapım ince.. boyum 1.69 falan heralde..
    gören 23 24 yaşında biri zannediyo illk başda..
    ajansa gittim kayıt yaptırdım tabi bunca sene böyle şeylere ilgim yok(tu) hem ilgim olsun hem bu bebek yüzün verdiği avantajla birini bulurum çevrem olur falan filan düşünceleri ile..
    yaptım ama öyle prestiji yüksek kaliteli bi ajans değil.. behsat ç, beni affet gibi dizlerde rol aldım.. yardımcı oyuncu olarak..
    ne beni tatmin etti nede başkasını eder..
    ankara kızları güzellik yarışmasının sponsorluğunu yaptığı ajansa kayıt yaptırcaktım.. ajansa internetten baktım iyi bi yere benziyor.. ama içindeki insanlara baktım ohoo bunlar kültürlü konuşmasını bilen fiziği düzgün dedim kendi kendime, ayrıca kızlarda bi boy var maşallah 1-75 1-78 falan..
    yüzüm güzel olsa bile boydan hep kaybettim orta okuldan beri.. bu bende aşağalık kompleksi ve özgüvenimi yitirmeme sebeb oluyor ayrıca pratik konuşan biri değilim bunlar oluncada çekingenlğim artıyor.. gözlerimde de sorun var uzağı hiç görmüyorum buda çabası..
    hiç bi yere gitmek ve görmek istemiyorum artık.. annemde sürekli baskı yapıp duruyor bağırıyor işe girmemi istiyor.. ekmek parası diyip duruyor..
    yaşıma boyuma çok takılıyorum boyu uzatacak bişi bulsam hemen içerim.. gerçi küçük durmakda bi avantaj ama yanıma gelsin 175 lik biri diklince bi tuhaf oluyorum.. eve kapatıncada kendimi herşeyide unuttum işin kötü tarafı hep böyle geçiyor.. annem baskı yapıyor.. ona bağırsam bile gizli gizli ağlıyorum
    boş teneke diyor bana.. seni kim naapsın falan..
    yüzüm güzel ama çok şansız biriyim.. çoğu şeyim ofsayt işde.. dışarda da insan snn sorunlarını bilmiyor istedği gibi konuşan oluyor.. ajansda bi çocuk mesela, ya sanki böyle bi havalı artistik hareketler.. bana bize böle yukardan bakar gibi.. kardeşim sen kimsin ya diyemiyorsun.. ne bu ben egosuyla konuşmalar.. yüksek dağları sen mi yarattın.. diyemiyorsun alttan alıyorusn mecburen.. oda sn kafana daha çok biniyor.. çekingenlik özgüven sorunu ilerliyor herşey biribirini tetikliyor.. evde kavga gürültü..
    bnm işim çok zor ve benim gibilerin..
    bu sitede artık pek görünmeyecem. bazı arkadaşlarım için sadece gircem. benimle ilgili bi düşüncesi ve iletmek istediği olan özelden yazsın.

Kadınların takıntılısını bir derece anlıyorum da daha doğrusu daha sık görülen bir durum belki ondan; erkeklerde açıkçası biraz tuhaf geliyor Bence boyuna takacağına annenin dediği gibi işine odaklanmam daha mantıklı...Kızlar içinse erkeklerde tip genelde önplanda gelmez ayrıca...Yüzün falan da güzelmiş hiç olmazsa, mankenler gibi takıntı yapmana ne gerek var yahu...

Yorum

Kardeşim gören de 1.50 sanar boyunu.169-170 boyun var.Daha ne istiyorsun, kendini 1,80 liklerle kıyaslamaktan vazgeç.Yaşın29.Bırak erkek güzelliği falan hikayelerini.Annen haklı.Kendine güzel bir iş bulup , işine odaklanmalısın.15 yaşında değilsin ki bedenine alışamamış olasın.Bu saatten sonra bırak bedeni artık, ruhunu besle.Maneviyatını, karakterini besle ve po şekilde kendini geliştir.1,90 lık insanlıktan nasibini almamış nice insanlar var.Suretten manaya dön artık.Anneni de kırma.Sözlerime de sakın alınma.Doğrular bunlar bence.

Yorum

iş konusunu fazla kafaya takma. çalışmak insanda büyük stres yapar ve ruh sağlığını bozar. işsiz insan yıpranmaz, genç kalır.
        güzel yüze bir de atletik vücut gerekir. vücut geliştirme salonuna git.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kutup83 View Post
          Kadınların takıntılısını bir derece anlıyorum da daha doğrusu daha sık görülen bir durum belki ondan; erkeklerde açıkçası biraz tuhaf geliyor Bence boyuna takacağına annenin dediği gibi işine odaklanmam daha mantıklı...Kızlar içinse erkeklerde tip genelde önplanda gelmez ayrıca...Yüzün falan da güzelmiş hiç olmazsa, mankenler gibi takıntı yapmana ne gerek var yahu...
          mankenler bende iyi adamlar para kazanıyor güzel baby kızlar yanlarında fotolar çekilirler.. hayatları hayat.. çalışma konusunda ise en son kararı ben veririm.. baskıyla kimse birşey yaptıramaz haklı olabilir annem inkar etmiyoruz.. boyumdan daha çok yaşımı takıyorum 30. ya ben 21 22 deyken milet suratıma bakıp çocuk ya diyordu şimdi de 30 yaşına koyup adam etmeye çalışıyolar o yaşdaki adam bazı insanlara göre yaşlı bile sayılıyor.. işe girsen soruyolar, birsi sorsa ya büyüksün ya küçüksün diyor.. ortası da yok.. abi diyenlere bile bana abi demeyin diyicemde olmuyo..
          Last edited by Metin06; 27-12-2011, 01:47 PM.
          bu sitede artık pek görünmeyecem. bazı arkadaşlarım için sadece gircem. benimle ilgili bi düşüncesi ve iletmek istediği olan özelden yazsın.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: omerer View Post
            iş konusunu fazla kafaya takma. çalışmak insanda büyük stres yapar ve ruh sağlığını bozar. işsiz insan yıpranmaz, genç kalır.
            güzel yüze bir de atletik vücut gerekir. vücut geliştirme salonuna git.
            valla en hoşuma giden cvp bu oldu evet ben çok strees yaşadım artık yaşamak yorulmak istemiyorum.. bunaldım..
            atletk vucud içinde daha önce 3 ay gittim 4. ay girmeden adam parayı artırıyor bu ne dedim bıraktım.. yine eski cılız metine döndüm.. çok düşünüyorum yine gitmeyi de parası sorun..

Yorum

arkadas benimde elim yuzum duzgun bir gören arkasına dönüp tekrar bakar ama gelgör ki resmen sürünüyorum...işsizim bir yandan,,iş tutturamıyorum,bazı psikolojik sorunlarım var onlarla ugrasıyorum ailevi sorunlar var derken kafamı kaldırıp sağıma soluma bile bakamıyorum...bir tane kız arkadasım olmadı daha...uzun zamandır tek yaptıgım şey yanlız basıma kalıp çayımı sigara mı içmek....hayat beni attı fırlattı bir kenara...eskisi kadar cesaretimde kalmadı...sosyal ilişkilerim bozuk önümü göremiyorum şuursuz gibiyim...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dıskokralı View Post
                arkadas benimde elim yuzum duzgun bir gören arkasına dönüp tekrar bakar ama gelgör ki resmen sürünüyorum...işsizim bir yandan,,iş tutturamıyorum,bazı psikolojik sorunlarım var onlarla ugrasıyorum ailevi sorunlar var derken kafamı kaldırıp sağıma soluma bile bakamıyorum...bir tane kız arkadasım olmadı daha...uzun zamandır tek yaptıgım şey yanlız basıma kalıp çayımı sigara mı içmek....hayat beni attı fırlattı bir kenara...eskisi kadar cesaretimde kalmadı...sosyal ilişkilerim bozuk önümü göremiyorum şuursuz gibiyim...
                Disko sen çantamı alıp başka şehre gidecem diyodun.Naptın vaz mı geçtin.

Yorum

Bana görede boş takıntı takıntı yapacak bi durumun yok helede 29 yaşında ise bence böyle takıntılardan biran önce kendine saglam bir iş bul kardeşim milleti takma millet kimdir düşüncesini benimse paran varsa senınde egon yüksek olabilir görünen oku yok gibi o zaman hayatın gerçekleri kabul edecektik.. Fazla takılacak bişey yok böyle şeyleri zatene ergenliği bitirelide çok olmuş gayet normal boyun var bence takılma böyle şeylere
                  İşin en kötü yanıdaaa bıraktığınn yerdeyim...
                  hayat bana boş olmayan birşeyler söyleeee
                  anlamaz kii hiçbiriii hiç bişeyyy....

Yorum

hahahahah kardeşim bu sinir stres niye yaw ince noktadan yakalamışssın ha
                    İşin en kötü yanıdaaa bıraktığınn yerdeyim...
                    hayat bana boş olmayan birşeyler söyleeee
                    anlamaz kii hiçbiriii hiç bişeyyy....

Yorum

Benimde yürüyüşüm, bakışlarım ve konuşmam güzel... Ne edecez? Çok sorunluyum çokk...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: dreamer8 View Post
                        Disko sen çantamı alıp başka şehre gidecem diyodun.Naptın vaz mı geçtin.

gidemiyorum babam evi kiraya vermemi kabul etmiyor...gitti gençlik gitti çürüdük abiii..

Yorum

Benim size bir şey önermem ne derece doğru bilmiyorum yaşım sizden küçük,ama dövüş sanatları bence çok önemli.Boyun dezavantajı karate , kung fu vb. yaparak giderilebilir diye düşünüyorum.Jet Li ' nin boyu da 1.69 mesela , fiziğin nasıl kullanıldığı önemli olsa gerek.

Yorum

İşleniyor...
                          X