Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ben nerde yanlış yaptım

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Ben nerde yanlış yaptım

ve 3 aylık evliliğim de 1 ay önce sonra erdi.. üzülüyorum kahroldum ne renk kaldı ne halim.

eşim 29 yaşında kurumsal bir şirkette çalışan biriydi, evlenene kadar bozmak için ailesi elinden geleni yaptı sebebi de benim istanbulda yaşıyor olmammış çünkü istanbulun kızları servet avcısıymış, beni neden sevemediler halen anlayamıyorum anne dememe bile müsade etmedi yüzüme yalandan gülüp eşimi içten içe doldurmuşlar her seferin de.. nihayet sözde beni çok seven benim için her fedakarlığa hazır olan, tırnağıma zarar gelse ölürüm diyen eşimde bana karşı müthiş bir cephe aldı.. ben aşkım dedim o şerefsiz dedi, ben bitanem dedim o bana adi dedi.. sizce beni gerçekten sevmiş olabilirmi yoksa gerçekten seviyordu da ailesinin mi dolduruşuna geldi sebep neydi bana neden böyle düşman olmuştu.. ben onun rahatı için elimden geleni yaptım bunalmasın diye işe girdim destek oldum parayı hiç sorun yapmadım sağlıklı olalım yeter dedim ama hiç bir fedakarlığım göze gelmedi.. ailesinin yanında bana çok hakaret etti onlarla bir oldu beni küçük gördü.. en sonunda ailem de durumu farkedip çocuk olmadan ayrıl dediler şuan ailemin yanındayım ayrılacağız ama ben yuvam yıkıldı diye çok üzülüyorum ben nasıl davranmalıydım suçum neydi beni bana bir akıl verin kendimi nasıl toplarım

konuyu tek taraflı dinlemek olmaz. olayı bir de kocandandan dinlemek isterdim.
    çünkü durup dururken sana aşık olan birinin evleneli de henüz bir kaç ay olmuşken böyle davranması pek mümkün değil.
    ama olay senin anlattığın gibi ise senin hiç bir hatan yok ve ayrılmaktan başka çözüm yok.
    ayrılık depresyonu yaşıyorsan doktora git ilaç yazsın geçer.

Yorum

Korkmuştur belki. Evlilik hayatını sevmemiştir. Sorumlu olmak zor gelmiştir. Sadece ailesi seni seven bir insanı etkileyemez bence. Susun der arka çıkar. Eğer evlenmeden önce bunu diyorsa evlilik zor gelmiştir bence.

Yorum

İlginç bir yaşam tarzı ^^

Ciddi olmak gerekirse, yapabileceğin hiç birşey yok. Tanımadan onu evlenmişsin, anlaşılan...... Ne ekersen onu biçersin caniş...
        Last edited by SunIsGod; 28-12-2011, 07:40 PM.

Yorum

2 hafta herşey gayet normaldi çalışıyordu eve geliyordu yemek yiyorduk tv izliyorduk uyuyorduk. 2 hafta sonra kendi kendine ağlamaya başlıyordu niye ağlıyorsun diyorum çocukluğun aklıma geldi diyor ama benim çocukluğumu görmedi hiç. sonra pişmanım diyor mutsuzum diyor , niye mutsuzsun diyorum arabam satıldı düğün için diyor( ailesi sattı ve parasını bize vermedi.)maddiyatı baya bir sorun ediyor diye iş buldum ve işe girdim hemen gitti kendi şahsına 600 liralık alış veriş yaptı kıyafet ayakkabı vs. ben takılmadım moreli yerine gelsin yeter dedim. ama bunlarda yetmedi bu sefer arabaya taktı kafayı araba alacaksın bana değilmi demeye başladı günlerce , herşey yoluna girsin durumları düzeltelim onada tamam dedim.sonra bir akşam eve geliyo ama hep mutsuz ben seni severek ve beğenerek aldım halen seviyorum halen beğeniyorum ama bu evlilik bana kabus geliyor bir gün bitecek gözüyle bakıyorum diyor ben şoktan şoka giriyorum bu arada. bir gün geliyor gözüme öcü gibi görünüyorsun kulağıma vesveseler fısıldıyorlar sürekli diyor. ne adiliğimi bıraktı ne şerefsizliğimi, nişanlıyken ve arkadaşken çok kibar olan adam evlenince argo olmaya başladı yemin ediyorum ne eksik ne fazla böyle. en son gece bana yine bir sürü hakaret etti tam gece yatarken durdu, masal biliyormusun dedi hayır dedim bana masal anlat dedi zorla masal anlattırdı uyudu. bende daha fazla hakaretlerine ve bu ruh hastası tavırlarına dayanamadığım için ayrılmak zorunda kaldım . ama bana niye böyle davrandı diye kahroluyorum çünkü bütün genç kızlık hayallerimi benden çaldı...

Yorum

allahtan kurtulmuş bence o adamdan o adam bile değilmiiş tenekeymiş yazıklar olsun öyle adamlara seni bir adımda harcamış resmen durduk yerede olacak şeyler olmamalı nedensiz hiç bir şey olmazda çok yanlış davranmış bence acilen o psikolojiden kurtulup önüne bakman lazım bence
            İşin en kötü yanıdaaa bıraktığınn yerdeyim...
            hayat bana boş olmayan birşeyler söyleeee
            anlamaz kii hiçbiriii hiç bişeyyy....

Yorum

Üzücü bir durum yaşamıssın ama olaya birde şu yönden bak çocuğun olsaydı çok daha zor durumda kalıcaktın. Zararın neresinden dönülürse kardır..
              3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

ben sadece mutlu bir yuva istedim ya yemin ederim. gögsünde huzurlu uyuyayım bana yeter dedim ne parada pulda nede gezip tozmakta gözüm vardı . bir gün onu denemek için hamileyim dedim abartısız söylüyorum birden kalktı önce sevindi sandım sonra baktım ki üstünü başını yırttı dizlerini dövmeye başladı bunu bize yapamazsın nolur yalan de diye ağlamaya başladı yerlere yattı sara nöbeti geçirir gibiydi aynı aldır o çocuğu dedi çocuk yaparsan seni boşarım dedi bana ya .. niye evlenmiş amacı neymiş anlayamıyorum hani beni seviyordu ben nasıl güvendim kendime çok kızıyorum 3 ay önce genç kızken şimdi dul oldum ..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: maverick23 View Post
                  2 hafta herşey gayet normaldi çalışıyordu eve geliyordu yemek yiyorduk tv izliyorduk uyuyorduk. 2 hafta sonra kendi kendine ağlamaya başlıyordu niye ağlıyorsun diyorum çocukluğun aklıma geldi diyor ama benim çocukluğumu görmedi hiç. sonra pişmanım diyor mutsuzum diyor , niye mutsuzsun diyorum arabam satıldı düğün için diyor( ailesi sattı ve parasını bize vermedi.)maddiyatı baya bir sorun ediyor diye iş buldum ve işe girdim hemen gitti kendi şahsına 600 liralık alış veriş yaptı kıyafet ayakkabı vs. ben takılmadım moreli yerine gelsin yeter dedim. ama bunlarda yetmedi bu sefer arabaya taktı kafayı araba alacaksın bana değilmi demeye başladı günlerce , herşey yoluna girsin durumları düzeltelim onada tamam dedim.sonra bir akşam eve geliyo ama hep mutsuz ben seni severek ve beğenerek aldım halen seviyorum halen beğeniyorum ama bu evlilik bana kabus geliyor bir gün bitecek gözüyle bakıyorum diyor ben şoktan şoka giriyorum bu arada. bir gün geliyor gözüme öcü gibi görünüyorsun kulağıma vesveseler fısıldıyorlar sürekli diyor. ne adiliğimi bıraktı ne şerefsizliğimi, nişanlıyken ve arkadaşken çok kibar olan adam evlenince argo olmaya başladı yemin ediyorum ne eksik ne fazla böyle. en son gece bana yine bir sürü hakaret etti tam gece yatarken durdu, masal biliyormusun dedi hayır dedim bana masal anlat dedi zorla masal anlattırdı uyudu. bende daha fazla hakaretlerine ve bu ruh hastası tavırlarına dayanamadığım için ayrılmak zorunda kaldım . ama bana niye böyle davrandı diye kahroluyorum çünkü bütün genç kızlık hayallerimi benden çaldı...

E siz zaten sevgili olmaktan çok uzakmışsınız. Bu nasıl bir ilişki türüdür? Kendini 5 yaşında çocuk senide annesimi sanıyor bu adam? Pardon... bu çocuk. Seni bağrıma basasım geldi gerçekten.. Çok acıklı, ama olan olmuş, önüne bakacaksın, hayata devam.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: maverick23 View Post
                    ben sadece mutlu bir yuva istedim ya yemin ederim. gögsünde huzurlu uyuyayım bana yeter dedim ne parada pulda nede gezip tozmakta gözüm vardı . bir gün onu denemek için hamileyim dedim abartısız söylüyorum birden kalktı önce sevindi sandım sonra baktım ki üstünü başını yırttı dizlerini dövmeye başladı bunu bize yapamazsın nolur yalan de diye ağlamaya başladı yerlere yattı sara nöbeti geçirir gibiydi aynı aldır o çocuğu dedi çocuk yaparsan seni boşarım dedi bana ya .. niye evlenmiş amacı neymiş anlayamıyorum hani beni seviyordu ben nasıl güvendim kendime çok kızıyorum 3 ay önce genç kızken şimdi dul oldum ..
                    O kişiyle geleceğin olurmu bilmiyorum ama bence boşanmalısın.
                    3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen 2 kuruşa seni satar.

When you lose small mind, you free your life..

Yorum

Bence sen tam bir deliyle evlenmişssin ki allah seni kurtarmış bence şükür etmen gerekiyor
                      İşin en kötü yanıdaaa bıraktığınn yerdeyim...
                      hayat bana boş olmayan birşeyler söyleeee
                      anlamaz kii hiçbiriii hiç bişeyyy....

Yorum

Geçmiş olsun gerçekten üzüldüm, anladığım kadarıyla ailesi sürekli onun üzerinde baskı kurmuş ve zayıf noktası para olduğu için ailesi onu bu noktadan yakalamış. Ailesini ve parayı senin değerlerinden daha üst tuttuğu için seni siliyor başka açıklaması yoktur heralde. Hayatının iyi olmasını istiyorsan ve kendi sağlığını düşünüyorsan olana olmuş gözüyle bak ve güçlü olmaya çalış, çünkü sen doğru yolda elinden geleni yapmışsın.
                        Last edited by tek hece; 28-12-2011, 08:05 PM.

Yorum

2 hafta konuştum boşanma davasını aç dedim. benden tazminat alacaksın dimi kızım diyor sen aç diyor. ailem ne nafaka ne para almamı istiyor bir an önce ayrıl diyor.kendisi 29 yaşında bende 24 yaşındayım ama ben minyon tipli bir bayanım çevrem tarafından güzel olduğumu söylerlerdi. yolda yürürken elimi kıracak gibi tutuyordu , yolda geçenlerin bana baktığını güldüğünü söylüyordu . saçmalama bana niye baksınlar diyorum banada sinirleniyor küfrediyor yolda bile huzurum yoktu.

Yorum

neden bu kadar geç, evelenmeden önce sana hiçmi yanlışı olmadı, yoksa hep iyi niyetinden kaynaklı devam mı etti

Yorum

resmi nikahtan önce hiç bir yanlışı olmadı.. resmi nikah kıyıldıktan sonra ufak tefek sürtüşmeler oldu ama ben evlilik stresine bağladım geçer dedim ama düğünden 2 hafta sonra günden güne daha da kötüye gitti

Yorum

İşleniyor...
                              X