Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sohbet edelim arkadaşlar

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Sohbet edelim arkadaşlar

Herkese merhaba;
    Sohbet edelim arkadaşlar.Herkes içindekileri buraya döksün.ne yazmak isterseniz buraya yazabilirsiniz.Bugün yaşadığınız bişeyi,canınız bişeye sıkılmıştır çok mutlu olduğunuz bişey,günününüz nasıl geçti.maksat muhabbet olsun.:tinysmile_twink_t::tinysmile_twink_t:

İşten yeni geldim moralim çok kötü işten çıkacağım yarın gitmeyeceğim... Tuvalet temizlettiler benden epey küçük vasıfsız eleman vardı ona değil bana temizlettiler zoruma giden bu oldu.
    Her şey güzel olacak...

Yorum

Ben hiç meslek sahibi olamayacak mıyım. Şu an neredeyse ağlayacağım.
      Her şey güzel olacak...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: enerji528 View Post
        İşten yeni geldim moralim çok kötü işten çıkacağım yarın gitmeyeceğim... Tuvalet temizlettiler benden epey küçük vasıfsız eleman vardı ona değil bana temizlettiler zoruma giden bu oldu.
        o ne ya. sen nerede çalışıyorsun. sanırım eğitimli birisin. bu tür işleri eğitimsiz, vasıfsız insanlar yapar. ne biçim bir işyeri bu?

Yorum

iki haftadır matbaacıya vasıfsız olarak çalışyordum 3-4 ay çalışıp kpssye az bir süre ayrılacaktım ama olmadı. Sessiz olunca hep ezilen oluyorsun.
          Her şey güzel olacak...

Yorum

Eğer maddi yönden sıkıntı olmayacaksa ayrıl gerçekten...

Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
            Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
            birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
            Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir

Yorum

genelde böyle işleri yanındaki çalışana eğitimsiz,sonradan görme kişiler yaptırır.özellikle onunkinden daha iyi bir üniversite bitirmişsen ego tatmini için bile bunu yaptırmak isteyenler oluyor.benim de başıma benzer diyemeyeceğim ama hemen hemen aynı kapıya çıkan olaylar geldi.ilkokul mezunu diş teknisyeniyle çalışıyordum.hasta ağzında çalışmasına izin vermiyorum diye bana nefret kusuyordu birgün hiç yoktan hasta masasını temizleseniz elinize mi yapışır diye kavga etti benle ki bununla görevli bir yardımcımız varken.sana yapılan şey çalıştığın insanların sorunuyla alakalı.

Yorum

Benden tuvalet temizlememi isteyen kişi benden hoşlanmadığı için yaptırmadı. Tuvaletler pis idi ve birinin temizlemesi gerekiyordu ve beni seçti. Sonuçta orada vasıfsız eleman olarak çalışıyordum wc temizlemek zoruma gitmemeli gitse bile seslenmeye hakkım yoktu. Beni üzen içime sindiremediğim zoruma giden ve seslenmeme sebep olan konu, ben orada üç haftadır çalışıyorum sürekli birileri girip çıkıyor ve işyerinde 3-5 günlük yaşı 18-20 lerde vasıfsız iki üç eleman var ve işlerini doğru düzgün yaptıklarını işyerini benim kadar düşündüklerini sanmıyorum. Onlar dururken bana temizletmesi zoruma gitti buna sinirlendim ve üzüldüm.
                Her şey güzel olacak...

Yorum

Benden tuvalet temizlememi isteyen kişi benden hoşlanmadığı için yaptırmadı. Tuvaletler pis idi ve birinin temizlemesi gerekiyordu ve beni seçti. Sonuçta orada vasıfsız eleman olarak çalışıyordum wc temizlemek zoruma gitmemeli gitse bile seslenmeye hakkım yoktu. Beni üzen içime sindiremediğim zoruma giden ve seslenmeme sebep olan konu, ben orada üç haftadır çalışıyorum sürekli birileri girip çıkıyor ve işyerinde 3-5 günlük yaşı 18-20 lerde vasıfsız iki üç eleman var ve işlerini doğru düzgün yaptıklarını işyerini benim kadar düşündüklerini sanmıyorum. Onlar dururken bana temizletmesi zoruma gitti buna sinirlendim ve üzüldüm.
                  sen o iş yerinin adresini özelden bana postala da ben gidip onların bir ifadesini alayım. çok sinirlendim.

Yorum

temizlicen tabi işinin adı ne. sen işini yap sana ne diğerlerinden.yaptığın görevler ileride sana fayda olarak geri dönecektir.patronun diğerlerini işten çıkarabilicekken seni çıkarmaz.

Yorum

bende sen gibi bi kitapçı da çalışırken( o dönem kpss sınavına hazırlanıodum) bana da temizletmişler di. evet insanın çok ağırına gidio bende üni mezunuyum orada lise veya ilkokul mezunu insanlarda vardı, onlar temizlemişti sırası gelince bende sıram glince temizledim çok zoruma gitmişti evet ama herkes bi şekilde temizliodu. ama eğer sırf üni mezunuyum die bana temizletmeyip diğerleri temizleseydi sadece, o daha da zoruma giderdi.

Yorum

Belki kpss için iyi olur daha güzel odaklanırsın...

Yorum

of be abi sende bu kadar ezdirme kendini. ben ne kadar içine kapanık sessiz de olsam haklarımı yeri geldiğinde ararım. bu konuda çekinmem. sen de böyle yapmalısın. bu gibi durumlarda bi adım atsan hastalığını unutup karşındakine konsantre oluyorsun.

Yorum

ya bence cok abartıyosunuz ne olacak sanki tuvalet temizlediğinde biyerimi eksildi olabilir belki senın üstün bide bu yapsın demiştir olabilir böyle şeyler bence ayrıntıya fazla takılıyorsunuz canım yaw
                            İşin en kötü yanıdaaa bıraktığınn yerdeyim...
                            hayat bana boş olmayan birşeyler söyleeee
                            anlamaz kii hiçbiriii hiç bişeyyy....

Yorum

ha mesajlardan anladığıma göre tuvalet temizlemek de o kadar kötü bir şey değil.
                              sen bıraktıysan ben başvurayım o işyerine.

Yorum

İşleniyor...
                              X