Başlıkta da belirttiğim gibi artık bu durum kabsum oldu.seslerden nefret ediyorum midem bulanıyo karsmdakine bi tane çakmak istyorum!kardeşim şuan karşmda nar yiyo şapur şupur ıyyyyy!ağzına kürekle vurasım var!ya dyorum şapırdama inat yapıo bu sefer.ya kabusum oldu artk sofrada yemek yiyemiyorum aşırı derecede midem bulanıyo.kibirden değil sakn yanlş anlaşlmasn elimde değil!horlama sesnden de aynı şeklde uyuyamıyorum bütün gece.hiç bi sese tahammülüm yok.ya yardm edin hastalık mı bu???
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Insanlardan ve çıkardıkları seslerden nefret ediyorum!!
Collapse
X
-
seninki de takıntı işte.başka takıntıların da varsa doktora gitOrjinal yazı sahibi: fatos57 View PostBaşlıkta da belirttiğim gibi artık bu durum kabsum oldu.seslerden nefret ediyorum midem bulanıyo karsmdakine bi tane çakmak istyorum!kardeşim şuan karşmda nar yiyo şapur şupur ıyyyyy!ağzına kürekle vurasım var!ya dyorum şapırdama inat yapıo bu sefer.ya kabusum oldu artk sofrada yemek yiyemiyorum aşırı derecede midem bulanıyo.kibirden değil sakn yanlş anlaşlmasn elimde değil!horlama sesnden de aynı şeklde uyuyamıyorum bütün gece.hiç bi sese tahammülüm yok.ya yardm edin hastalık mı bu???
-
ya aslında bendeki sizinkilerden daha kötü çünkü çok horlarım ve ağzımdaki takma dişten ötürü yemek yerken çok ses çıkarıyorum.
bu yüzden benimle aynı evde uyumaya çalışanları uykusuz bırakıyorum ve horlamamı komşular bile duyuyor ve başkalarının yanında yemek yememeye çalışyorum. yemeği hep insanlardan uzakta tek başıma yiyorum. doktor doktor dolaştım. bir çare bulamadım. çok berbat bir durum.
Yorum
-
Yalnız olmadğıma sevndi..
Evet insanları severm de bu insanlarla ilgili bir durum değil.benm toptan sese tahammülüm yok.bazen hcbseye tahammülüm olmuyo.bu iğrenc sesler de sanki tetikliyo.taknca da takıyo insan.komşuların tv sesine 3e 4e kadar uyuyamadğımı bilirim.kulaklarını deldir dyen zatı muhterem dalga geçeceksenz bir daha yazmayınz!her insan çekeceği çileye aşıktır..:54:
Yorum
-
-
Bizde yorumlarımızı, siz rahatça hakaret edesiniz diye yazmıyoruz.Orjinal yazı sahibi: fatos57 View Postama bu senin basit kişiliksz ve ezik olduğun gerçeğini değiştrmez! Millet dalga gecsn dye yazmıyoruz buraya!terbyesz!
...Kendini boşuna harcamış olur insan
Dilediğine erer de sevinç duymazsa ...
:57:
Yorum
-
-
yazdığn gayet açık.ne bir tarız ne kinaye ne istiare ne nükte var.yazdklarının düşünerek yazarsan bunlara maruz kalmazsn.sana daha cevap vermycem senin yznden kapanıcak konum.Orjinal yazı sahibi: tükenmez View PostOkuduğunu idrak etme kapasiteni arttırırsan, insanlara boş yere hakaret etmemiş olursun..her insan çekeceği çileye aşıktır..:54:
Yorum
-
Keşke siz de hakaret etmek yerine düşünerek okuyup, düşünerek yorum yazsaydınız.. Şu anda konum kapanacak diye endişelenmezdiniz.Orjinal yazı sahibi: fatos57 View Postyazdığn gayet açık.ne bir tarız ne kinaye ne istiare ne nükte var.yazdklarının düşünerek yazarsan bunlara maruz kalmazsn.sana daha cevap vermycem senin yznden kapanıcak konum.
...Kendini boşuna harcamış olur insan
Dilediğine erer de sevinç duymazsa ...
:57:
Yorum

Yorum